Italia, Castellazzo Bormida (al)
... pește. Condimente: Excelent pentru producția de uleiuri, unturi și sosuri cu trufe. Antipasti și Brânzeturi: Se potrivește splendid cu bruschete, brânzeturi maturate și mezeluri. Contactează-ne pentru o Ofertă Personalizată Dacă cauți cele mai bune trufe negre uncinat, Valtrebbia Tartufi este alegerea potrivită. Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a descoperi cum putem...
Italia, Orbassano
...Originari din regiunea Campania din sudul Italiei, paccheri sunt tuburi de paste scurte și late, cu un diametru de aproximativ 30-40 mm. Sunt adesea servite cu sosuri dense pe bază de roșii, cum ar fi "ragù napoletano". Dimensiunea lor mare și consistența delicioasă 'al dente' le fac perfecte pentru umpluturi precum ricotta și spanac sau alte opțiuni creative. Paccheri netezi se potrivesc bine cu sosuri pe bază de pește, sosuri cremoase și, fiind fără ouă, sunt perfecte pentru sosuri vegane.
Italia, Controguerra
Italia, Carbonara Al Ticino
...Produse aromele pentru o gamă largă de produse: sosuri, supă, supe, paste umplute, produse din carne, mese gata preparate, gustări etc. Atenția deosebită se concentrează asupra formulării multor „tipuri de carne” prin dezvoltarea aromelor de procesare care includ: Arome de carne prăjită: vită, vițel, porc, pui Arome de carne fiartă: vită, vițel, porc, pui Arome de pește Arome de brânză Arome...
Italia, Partinico
Italia, Mirabella Imbaccari
...Realizate cu grijă artizanală, amestecurile noastre cu ierburi aromatice din Sicilia și condimente, bogate în parfum și aromă. Include de asemenea: Condiment pentru Pește, Condiment pentru Cartofi, Condiment pentru Sosuri, Condiment pentru Spaghete. Indispensabile în bucătărie, pentru a oferi un strop de savoare și aromă fiecărei preparate. Diferența o fac ierburile noastre aromatice naturale și...
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
Italia, Campello Sul Clitunno
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
Italia, Lauro
...salate, sosuri, budinci sau le poți folosi pentru a conferi crocănțeală și gust preparatelor principale, fie că sunt din pește sau carne. În plus, sunt cu adevărat valoroase în patiserie și înghețată, deoarece constituie un ingredient de bază pentru numeroase creații, cum ar fi cremele, înghețatele și torturile. Alunele decojite și prăjite, pe lângă faptul că sunt delicioase și irezistibile, sunt și benefice pentru organismul nostru: sunt bogate în vitamina E, un antioxidant util pentru prevenirea unor tipuri de cancer și sunt o sursă excelentă de fosfor, potasiu, calciu și proteine.
Italia, Trento
...Dado pentru supă de pește este una dintre noutățile Bauer. Cod, creveți și crab deshidratat se unesc cu legume de cea mai bună calitate. Pentru preparate cu gust de mare și pentru a adăuga o notă de originalitate pe masă. Dizolvați 1 Dado Pește Bauer în 500ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute, amestecând din când în când. Dado-ul poate fi adăugat în mâncăruri (supe de pește, sosuri de pește, ciorbe, risotto, preparate din pește) pe parcursul gătitului, în cantitatea dorită.
Italia, Villafranca
...În bucătărie, Paccheri sunt cu adevărat versatili: se potrivesc foarte bine atât cu sosuri, cât și cu legume, carne sau pește. Paccheri Del Vesuvio sunt inconfundabili, trebuie doar să-i condimentezi cu un sos bun de carne sau cu un tocăniță la cuptor pentru a-și elibera delicatețea apetisantă și un gust unic și inconfundabil. Corelația între Pastele Proaspete și Pastele Uscate: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pastele Proaspete 350 kcal/100g pentru Pastele Uscate Paste Proaspete Mediteraneene Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
...Ingrediente: ciuperci porcini (boletus edulis) 72%, trufe albe de calitate superioară (tuber magnatum pico) 3%, ulei de măsline, sare, arome. Sfaturi: Perfectă pentru preparate principale, umpluturi delicioase, sosuri cu un aromă intensă de carne și pește, tartine și voulevant. Disponibilă și în format de 500 g.
Italia, Imperia
... distinge prin gustul său delicat și plăcut fructat. Se potrivește perfect cu toate preparatele din bucătăria mediteraneană și cu dietele alimentare, în special crude în salate sau cu legume. Savuros și delicios parfumat, L'Olio di Cannelle evidențiază foarte bine gustul preparatelor în sosuri, dressinguri și cu toate tipurile de carne sau pește.
Italia, Viareggio
... și ravioli de ricotta proaspătă, ravioli de pește, ravioli de dovleac, dar și de cartof și variantele vegetariene. Dispunem de marcaj CEE pentru vânzare și acordăm o atenție maximă respectării H.A.C.C.P. în conformitate cu o producție responsabilă. Veniți să ne vizitați și pentru vânzarea cu amănuntul, unde veți găsi sosuri excelente, lasagna, mușchi umpluți și multe altele.....
Italia, Misterbianco
Produse din pământul sicilian, caponata de pește și sosuri pentru paste, garnituri realizate de bucătarul restaurantului Antica Marina din Catania. Ulei de măsline extra virgin DOP Monte Etna, vinuri siciliene albe și roșii. Pesto de migdale și creveți, pesto de castane și scoici, ouă de ton pește proaspete și anghinare, caponata de ton și multe altele.
Italia, Fondi
...SOSURI MEDITERANEENE GATA DE UTILIZARE Ideea Crearea de sosuri "gata de utilizare" pentru a prepara în câteva momente cele mai populare preparate din zonele costiere ale Mediteranei, cum ar fi: Paste, Risotto, Pizza, Bruschette, Cous Cous, Supe, Vellutate și Polenta. Tradiția Utilizarea doar a celor mai vechi ingrediente din bucătăria mediteraneană, cum ar fi: Pește din Marea Mediterană FAO 37...
Italia, Palermo
ȘI SE OCUPĂ CU PROMOVAREA ȘI DISTRIBUȚIA DE PRODUSE ÎN SECTORUL ALIMENTAR ȘI AL BĂUTURILOR, ACORDÂND O ATENȚIE DEOSEBITĂ PRODUSELOR INOVATIVE PENTRU PIAȚA ITALIANĂ, DAR GI DEJA PREZENTE PE PIAȚA INTERNAȚIONALĂ. SUNTEM IMPORTATORI DIRECȚI AI SOSURILOR MANNA. www.manna.be SOSURI PENTRU SANDWICHIURI, FRITURI, CONDIMENTE, CARNE, PEȘTE, PENTRU CARTOFI FRITE. EXPEDIEM ÎN TOATĂ ITALIA.
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play