Italia, Imperia
... mod natural, ca aperitiv, dar mai ales sunt un excelent antreu și un excelent garnitură, posibil reîncălzite, pentru preparatele din carne. Metoda de păstrare Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider (+4°C) și se consumă în termen de 3 zile. Cod: CIPO 330...
Italia, Martina Franca
..."Salsiccia Martinese" este un salam tipic al tradiției pugliese, produs din carne de înaltă calitate și aromatizat cu condimente locale. Acest salam se caracterizează printr-un gust savuros și aromatic, ceea ce îl face perfect pentru a fi savurat singur sau ca parte a unui platou de mezeluri. "Salsiccia Martinese" este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Gustul său unic și procesul său de fabricație artizanal îl fac un produs de excelență al gastronomiei pugliese.
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo este un produs tradițional italian obținut prin sărarea la uscat a pulpei de porc, în special de la animale care au atins o greutate de aproximativ 130 kg. Carnea este masată cu atenție manual, este tăiată pentru a-i da forma dorită și apoi este condimentată conform rețetei noastre vechi. Perioada de uscare a prosciutto-ului depășește 180 de zile și este cea mai delicată fază...
... distanțe scurte și destinate consumului uman. Fiecare tăietură de carne, fiecare tip de legumă și suplimentele de adăugat în fiecare rețetă sunt atent selectate pentru a garanta cea mai bună calitate a produsului. Materiile prime sunt mai întâi gătite la abur, pentru a împiedica bacteriile potențial patogene, prezente în mod natural în carne. Fiecare aliment este procesat și gătit separat, uscat...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play