...Se naște din cosci di suini italiani salate, în partea acoperită cu cotenna, cu sare umedă și, în partea slabă, cu sare uscată, piper, usturoi și arome naturale. Prosciuttele sunt plasate în celulă frigorifică de sărare (temperatura între +1° și +4°, umiditate 80%), apoi într-o a doua celulă numită „de odihnă”. Aici, după ce se îndepărtează sarea reziduală, rămân suspendate timp de 90 de zile. În...
Produse corespunzătoare
Prosciutto crudo stagionato
Prosciutto stagionat local
Alte produse
Antipasto de casa
Antipasto de casa
Italia, Milano
...Biotek este o start-up inovatoare, axată în principal pe studiul și dezvoltarea de tehnologii inovatoare, în special în producția de produse agroalimentare. Principala misiune a companiei este valorificarea produselor Made in Italy, în special producția de usturoi negru fermentat, destinat unei alimentații mai sănătoase. NeroSano reprezintă brandul principal, produsele sale fiind rezultatul unui proces de fermentație naturală, realizat de o echipă de experți, cu scopul de a garanta calitate, exclusivitate și rafinament.
Italia, Bologna
... Obiectivul nostru principal este de a satisface cerințele pieței; producția și recoltarea selectată a produsului, asistența clienților cu personal și servicii calificate sunt baza succesului nostru. Befer Fruit furnizează angrosiștilor, distribuției mici și medii din întreaga Italie. Importă stocuri din străinătate, de asemenea, pe comision. Furnizăm mere din toate varietățile și mărcile, pere, piersici, salate, usturoi, pepeni, pepeni galbeni, kiwi, sparanghel, cartofi, ceapă din zone de producție selectate cu calitate controlată. Forța noastră este încrederea clienților noștri.
Italia, Orta Di Atella
Întreprinderea Del Prete din Orta di Atella (Caserta) este specializată în prelucrarea și comercializarea usturoiului, cepei și arpagicului proaspăt. Fondată la sfârșitul secolului XIX, Del Prete este acum la a patra generație. A debutat în comerțul cu usturoi și nuci, pentru a ajunge ulterior la producția, prelucrarea și vânzarea usturoiului proaspăt și uscat, pentru a ajunge, în final, prin intermediul societății de import și export, la importul și exportul cepei, usturoiului, arpagicului și morcovilor.
Italia, Campobello Di Mazara
... aromatizate (cu usturoi, lămâie, rozmarin, salmorigano și ardei iute), pateuri de măsline (verzi, negre, cu coji de portocale, cu coji de mandarine și cu coji de lămâi), măsline în saramură, cunzate "condite" și aromatizate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play