...Minnula – Migdalele cu smochine și piper negru sunt un amestec natural de migdale siciliene din cele mai bune culturi, aromatizate cu smochine siciliene și picante cu piper negru măcinat.
Crocante și intense, sunt un amestec exploziv de gust și intensitate.
Migdalele se combină cu aroma persistentă a smochinelor și a piperului negru pentru o gustare delicioasă pe care să o iei cu tine.
...Salamino este unul dintre cele mai populare mezeluri din Italia, iar noi am dorit să recreăm o versiune calabreză, care se distinge prin culoarea roșie aprinsă și prin picantitate. Se obține strict din umărul și burtica porcului, la care se adaugă slănină, totul măcinat fin separat și apoi amestecat împreună cu adăugarea de condimente tipice mezelurilor calabreze: piper, ardei iute, fenicul...
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...