Italia, Lauro
... ingredient foarte versatil și folosit pe scară largă în bucătărie, în special în cea siciliană, deoarece este capabil să ofere arome, mirosuri și senzații cu adevărat intrigante. Poate fi folosit pentru prepararea diverselor feluri de mâncare, atât dulci, cât și sărate, cum ar fi prăjituri, turroni, înghețate, feluri principale, preparate din pește și carne.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
Italia, Arquà Petrarca
...Ulei de măsline extra virgin selectat, presat la rece, de culoare verde cu reflexe aurii. Gust intens cu note de anghinare și migdală, cu nuanțe plăcute de amăreală și picant. Se potrivește perfect cu preparate cu arome puternice, carne și pește.
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Italia, Campello Sul Clitunno
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
...Ingrediente: ciuperci porcini (boletus edulis) 72%, trufe albe de calitate superioară (tuber magnatum pico) 3%, ulei de măsline, sare, arome. Sfaturi: Perfectă pentru preparate principale, umpluturi delicioase, sosuri cu un aromă intensă de carne și pește, tartine și voulevant. Disponibilă și în format de 500 g.
Italia, Salerno
... – 69 gsm, această hârtie specială este utilizată în principal pentru o gamă largă de aplicații culinare. Hârtia PE este potrivită pentru contact direct cu toate tipurile de alimente (brânză, biscuiți, pizza, hot dog, pește, carne, burger, sandviș, alimente prăjite, produse de delicatese și produse grase) și este perfectă pentru ambalarea produselor umede (proprietățile sale rezistente la umiditate...
Italia, Giarre
Pasiunea pentru pământul nostru și pentru produsele generate de acesta face ca zilnic reprezentanții noștri să aleagă cele mai bune produse direct din câmpuri, unde munca și sudoarea țăranilor noștri sunt indicii de calitate superioară și autenticitate. Promovarea specificităților agroalimentare ale insulei noastre, cunoașterea particularităților lor organoleptice și aducerea acestora pe mesele a ...
Italia, Cinto Caomaggiore
... ciocolată și alimentele uleioase. Hârtia cerată păstrează alimentele, deoarece este rezistentă la apă, uleiuri și grăsimi. Producem diferite tipuri de hârtie cerată (hârtii laminate cu parafină alimentară): disponibile în greutăți diferite, în funcție de utilizarea clientului (supermarketuri, pește, măcelării, delicatese și restaurante gourmet). Putem oferi formate personalizate și imprimare în mai multe culori.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Gussago
...Greco di Tufo Denominație de origine controlată și garantată Zona de producție: Campania Soi de struguri: Greco Gradul de alcool: 13% vol. Culoare galben pai Aromă plăcută, intensă, fină, caracteristică Gust sec, armonios Asocieri gastronomice risotto, preparate pe bază de pește, brânzeturi Temperatura de servire 8°- 10° C.
Italia, Palagonia
... multe alimente, de la pește la fructe de mare, de la salate la deserturi din fructe, și pentru a prepara înghețate și băuturi răcoritoare. Lămâia este utilizată în scopuri terapeutice în lupta împotriva cancerului și reumatismului. O singură lămâie conține 35% din necesarul zilnic de vitamina C. Foarte probabil, acest fruct are origini asiatice, poate indiene; a fost introdus în Mediterană acum aproximativ o mie de ani de către arabi. În prezent, Sicilia este una dintre cele mai productive regiuni de lămâie. Produs disponibil aproape tot anul.
Italia, Trieste
... și pasteurizarea oricărui produs, de la fructe și legume, dar și carne, pește, foie gras sau produse de mezelărie. Vasele din sticlă Weck sunt ideale pentru servirea gemurilor și sosurilor de acompaniament: pe lângă funcționalitatea lor bine cunoscută, sunt de asemenea foarte frumoase pe masă.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extra virgin cu fructe medii, cu tonuri erbacee și o notă de migdală verde. Potrivit pentru pește la cuptor, feluri principale, garnituri și carne roșie.
O pasiune și o dedicare care durează de 3 generații: Vivai Fratelli Dainese activează în domeniul horticulturii, servind atât piața națională, cât și pe cea internațională. Compania din Saonara produce plante fructifere fără virus și C.A.C. cultivate la rădăcină goală, în ghiveci, cu balot și în pachete. De asemenea, cultivă o gamă variată de trandafiri de arbuști, arbori și cățărători, plante cu ...
Italia, Savignano Sul Panaro
Agenția de Transport oferă un serviciu de transport pentru terți în Italia pentru diverse mărfuri și la temperatură controlată, cu autovehicule echipate cu macarale și platforme hidraulice. Flota noastră de autovehicule include camioane, semiremorci, camioane cu remorcă, camioane cu două osii și camioane cu macarale. Diversitatea activităților noastre ne permite să oferim o gamă largă de servicii ...
Italia, Pontecagnano
...Rucola are frunze cu un gust puternic și un aromă intensă și aromatică. Este un acompaniament ideal pentru preparatele din carne și/sau pește. Se potrivește bine și cu alte legume, iar adăugând creveți și somon, poate deveni un fel de mâncare excelent. O cultivăm prin metode tradiționale pe care le respectăm și informăm consumatorul despre întreaga filieră de producție, respectând pe deplin standardele de calitate italiene și europene.
Produse corespunzătoare
Rucola
Rucola
Italia, San Pietro Di Feletto
...O selecție dintre cele mai bune struguri glera din podgoria istorică, pentru un vin care dezvăluie deja în nume legătura sa indisolubilă cu pământul din care provine. Versiunea cea mai uscată, cu un reziduu de zahăr de 0 gr/lt, pentru un Prosecco Superiore de savurat ca aperitiv sau chiar în asociere cu antreuri din pește și finger food delicioase.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Se caracterizează prin prospețime, moliciune și versatilitate. La olfactiv, se evidențiază arome intense de fructe proaspete precum căpșuni, cireșe, rodii, prune și note florale de trandafir sălbatic. Datorită versatilității sale, este ideal pentru aperitive, pentru preparate pe bază de fructe de mare, pește și cu fritură de pește.
Italia, Angiari
...Placa de piatră lavică este potrivită pentru gătirea diverselor tipuri de alimente, utilizând un grătar, un cuptor sau un aragaz. Este foarte indicată pentru o dietă care nu prevede adăugarea de grăsimi sau alte condimente. Proprietățile acestei pietre naturale o fac potrivită pentru gătirea diverselor tipuri de alimente, inclusiv carne, pește, legume, pâine, plăcinte, pizza etc. Gătitul pe...
Italia, Palermo
...Cantar cu imprimantă termică, cu funcția de calcul al prețului ideal pentru vânzarea cu amănuntul în magazin, pentru a cântări pâine, carne, pește, legume și diverse alimente. 999 PLU cu 120 de taste directe pentru acces rapid. Software KS02 inclus pentru programare. Cele 160 de ore de autonomie o fac potrivită pentru comercianții ambulanți care nu pot utiliza rețeaua electrică. Vizualizarea sau...
...FISA PRODUSULUI PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018 ȚARA Italia REGIUNE Calabria TERITORIU Colina Presila calabreză MEDIU Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
Italia, Maruggio
...Caracteristic vinificat Gust: Sec, foarte armonios Temperatura de servire (celsius): 8° 10° C Recomandat: Aperitiv, pește și antreuri italiene, fructe de mare, supe delicate, legume, mozzarella și brânză proaspătă.
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Italia, Milano
... în usturoi negru este complet fizic, natural. Nu sunt folosite aditivi sau produse chimice de niciun fel. Utilizarea usturoiului în mâncare și studiile nutriționale sau de sănătate nu dezvăluie niciun efect biologic negativ. În ultimii ani, bucătarii au acordat o mare atenție usturoiului negru, folosindu-l pentru a condimenta preparate din pui, pește etc. Comparat cu usturoiul proaspăt, usturoiul negru nu eliberează un gust puternic și agresiv datorită conținutului redus de alicină, care a fost convertită, în timpul procesului de producție, în compuși antioxidanți.
Italia, Taormina
...Bucurându-te de atmosfera orașului în amurg, te vei opri în trei locuri diferite unde mese primitoare te așteaptă: de la pește proaspăt gătit în mod tradițional și aperitive tipice siciliene, până la prăjituri siciliene de casă unice, însoțite de vinuri și lichioruri parfumate din Siracusa – tot ce este necesar pentru ca vechea Siracusa să îți dezvăluie adevărata sa savoare!
...Passata de prunillo este obținută din prelucrarea tipicului roșii pugliese, adânc înrădăcinată în tradiția teritoriului nostru. Culoarea intensă, gustul acru și aroma puternică ne permit să avem în cămară o bază excelentă pentru prepararea sosurilor atât pe bază de carne, cât și pe bază de pește. Greutate netă 290 gr.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play