... care se bazează povestea noastră: fiecare sac de cafea este selectat cu atenție, fiecare prăjire este controlată pe parcursul întregului proces, fiecare Client este urmărit și asistat personal. Suntem adevărați pasionați de cafea și oferim tuturor partenerilor noștri suport, asistență și formare pentru a vinde și a servi cea mai bună cafea posibilă. Suntem activi pe piața cafelei în amestec și monorigine, în furnizările pentru baruri, restaurante, birouri, hoteluri, agroturism, bed & breakfast, cu vânzare cu amănuntul și cu exporturi în peste 20 de țări din întreaga lume.
Ne dedicăm viața cafelei. Cunoaștem ADN-ul boabelor noastre și știm cum să le tratăm pentru a obține cele mai bune rezultate. Respectăm materia primă în toate etapele. Am studiat curbele de prăjire și timpii de degazare pentru fiecare origine în parte, cu scopul de a evidenția proprietățile sale organoleptice. Realizăm degustarea fiecărei origini și dezvoltăm amestecuri unice pentru iubitorii noștri de cafea.
... pas cu cele mai moderne metode de cultivare, recoltare și presare a uleiului. Pentru a produce cafeaua noastră Caffè Colibri, punem cea mai mare grijă în a produce o cafea bună, de la cultivare până la prăjire. Cafeaua noastră 100% arabica este produsă în Honduras, urmând practici agricole riguroase și, ulterior, este prelucrată artizanal în Italia de mâinile maeștrilor prăjitori. Evităm cu...
... potrivit pentru uscarea produselor sensibile (derivate din lapte, polimeri termoplastici…). O versiune specială este disponibilă pentru recuperarea solvenților. Turbo-Concentrator pentru atingerea limitei de concentrare a produsului. Funcționează sub vid pentru produse sensibile (zer, permeat…). Turbo-Reactor pentru făină pregelatinizată, prăjire, coacere, într-un proces special de de-amărire/de...
Italia, Anzola Dell'emilia
Essse Caffè este o companie de prăjire a cafelei, lider în sectorul HoReCa, care produce amestecuri de cafea pentru a face cel mai bun espresso. Misiunea companiei se bazează pe două puncte principale: primul este de a aduce calitate în fiecare etapă a ciclului cafelei, de la cafeaua verde până la ceașca de espresso; al doilea este serviciul și efortul considerabil pentru toți clienții și distribuitorii noștri. Sistemul de producție respectă controalele de calitate în respectul pur al mediului și o atenție deosebită pentru siguranța și bunăstarea angajaților săi.
...", cunoscută și sub numele de Ogliarola sau Nostrana, și "Coratina", măcinate cu pietre de granit din Monte Rosa în orele imediat următoare livrării. Din amestecul iscusit al acestor două varietăți se naște uleiul Pappalardo, delicat, fructat și apetisant. Este indicat pentru prăjire și condimentare; nu este filtrat: din aceasta rezultă o sedimentare limitată și o ușoară tulburare, dar acest lucru...
Italia, Milano
... calitate și gust, dar și ușurință și digestibilitate, din motive de stil de viață și alimentație, precum și din motive de sănătate. Propunerea CineSnack constă, de fapt, în snack-uri foarte gustoase, FĂRĂ PRĂJIRE, FĂRĂ GLUTEN, BIOLOGICE, VEGANE, 100% NATURALE, dar și ORIGINALE și INOVATIVE din punct de vedere organoleptic, de calitate certificată și cu o imagine excelentă, personalizabilă...
Italia, Turin
Companie de prăjire activă în Italia și în întreaga lume. Caffè Vergnano este unul dintre cei mai mari exportatori de cafea din Italia și din lume, iar fie că este vorba de moka, espresso sau capsule compostabile, gama este concepută pentru a satisface cele mai diverse gusturi și pentru a vă însoți în orice moment al zilei cu aroma unică a cafelei italiene. Caffè Vergnano oferă consumatorilor săi...
Italia, San Marco Evangelista
... echipați cu un sistem garantat și certificat pentru a proteja calitatea înaltă. Gestionarea impactului asupra mediului este o activitate prioritară, pe care o desfășurăm cu strictețe, de exemplu, prin conformarea tuturor instalațiilor la normele în vigoare și prin monitorizarea punctuală a emisiilor. Avem 7 amestecuri care provin din cafea selectată din recolte de înaltă calitate, caracterizate printr-o compoziție exclusivă și o prăjire specifică care pun în valoare proprietățile naturale ale varietăților utilizate și avem chiar posibilitatea de a crea amestecuri ad hoc.
Italia, Desio
... organism sanitar oficial. Dispunem de pungi, capsule, articole de merchandising, o gamă largă de produse accesorii pentru a face profesionistul din cafenea să fie de succes. Pe site-ul nostru: www.mokakenya.it veți găsi videoclipurile noastre de școală de cafenea, prăjire și cosmetice cu cafea verde.
Italia, Marsala
...Întregul ciclu de producție este gestionat prin tehnologii avansate și este complet controlat de computere. Calitate, experiență și inovație sunt combinate pentru a face cafeaua excelentă. Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor, Zicaffè produce o gamă largă de amestecuri, atât boabe cât și măcinate, decofeinizate și non-decofeinizate; cafeaua este ambalată în diferite dimensiuni pentru canalul Horeca, Retail, capsule și pungi pentru aparatele automate.
... Centrală și de Sud, în special ușoare, dulci, perfect echilibrate, cu un parfum floral intens, note de condimente și cacao, care conferă cafelei o aciditate scăzută și un gust persistent. Toate cafelele de diferite origini sunt tratate individual prin sistemul numit „prăjire lentă” (durată 15/20 minute), variind automat timpii de ieșire a „prăjirii” în funcție de caracteristicile specifice fiecărei calități.
Feio srl este o companie italiană de prăjire și distribuție a cafelei. Fondată în 1986 de Salvatore Ferraioli, este prezentă pe piață cu 2 mărci: Karoma și Kenya Caffè. Selecția celor mai bune materii prime, un know-how experiențial și tehnic fac ca produsele noastre să fie diferite, cu o calitate care se exprimă în aroma, gustul și cremozitatea cafelei noastre Espresso, oferită în capsule, pungi, boabe și măcinată pentru a satisface nevoile canalelor Ho.re.ca, Bar, Vending și Retail.
Compania noastră s-a înființat în 1962 din pasiunea artizanală a fraților Fantino. De două generații, producem amestecuri de cafea de înaltă calitate pentru sectorul Ho.Re.Ca, retail, OCS și vending. Procesul de prăjire artizanală, însoțit de tehnologii de vârf, selecția atentă a materiilor prime și analize riguroase asupra produsului finit, fac din producția noastră o bijuterie a made in Italy...
Italia, Due Carrare
... domeniul său, păstrând în același timp caracteristicile metodei tradiționale de procesare: "metoda clasică venețiană" transmisă de maestrul prăjitor fondator al companiei. De mult timp, Torrefazione Caffè del Doge completează amestecurile tradiționale cu o selecție largă de cafele pure, potrivite pentru caracteristicile lor pentru a fi utilizate în extragerea tradițională italiană. Această...
... armonie de arome care va face experiența degustării unică. Tehnologiile moderne actuale fac ca, după aproape un secol de activitate, cafeaua să aibă întotdeauna calitatea și prospețimea care o caracterizează dintotdeauna. După prăjire, cafeaua este pusă în silozuri cu atmosferă de azot pentru a menține aroma în timp. Gustând amestecurile de Caffè Marconi, vă veți scufunda într-o mare de arome și...
Italia, Brescia
DESCOPERĂ AVANTAJELE? CE NUMAI... ... Peste 100 de angajați dedicați clienților Personalizare a serviciului Realizări prestigioase de puncte de vânzare Asistență tehnică gratuită imediată Certificată conform standardelor ISO 9001 OVDAMATIC? ÎȚI POATE OFERI! 3 Calități de cafea 3 Intervale de preț O SINGURĂ MAȘINĂ! PROBĂ GRATUITĂ ACQUAMATIC:? EXCLUSIVIST AQUAPOINT? PENTRU: BS BG MN CR VR EXCLUSIVIST PENTRU BS - CR - PENTRU BIROU? - PENTRU ACASĂ? - BUCLE DE? F 2.50 PRAJIRE MEDIE PRAJIRE ÎNTUNECATĂ DISTRIBUITOR AUT...
Italia, Preganziol
... un bob mare, maro, extrem de aromat. A vorbi despre prăjire, despre torrefacție și despre transformarea produsului înseamnă, așadar, a povesti despre un grup de oameni care colaborează împreună pentru a crea amestecuri reușite și prestigioase. O muncă complexă care necesită abilități tehnice și o cercetare continuă. Și urmând această linie directoare, Goppion și-a creat propria cultură a cafelei.
Italia, Napoli
...De peste 20 de ani, PuroKaffè, printr-un proces delicat de prăjire "în tambur rotativ", alături de experiența și pasiunea pentru cafea, își fundamentează compania pe cultura gustului și a calității. Un parteneriat perfect pentru o cafea de savurat, înghițitură după înghițitură. Pentru că cafeaua este viață. O îmbrățișare caldă, perfectă în orice moment al zilei. Obținută din cafea de prima...
Italia, Villa San Giovanni
Caffé Mauro este o companie italiană care, timp de 60 de ani, produce cafea espresso de înaltă calitate, fondată în 1949 în Reggio Calabria, recunoscută în principal pentru Tradiția, Calitatea și Excelența sa. A fost una dintre primele companii care a folosit televiziunea ca mediu de publicitate, creând campanii majore care au făcut-o celebră în întreaga lume. Datorită metodei speciale de prăjire...
Italia, Comacchio
...B&B Impianti Silos este o companie de proiectare și construcție de instalații de stocare, transport, dozare și automatizare pentru industria alimentară (panificație, pizza, paste și dulciuri). Compania oferă o gamă largă de produse pe o piață care variază de la mică la medie și mare industrie în următoarele sectoare: Alimentar: fabrici de paste, brutării, fabrici de biscuiți, snack-uri, produse extrudate, pizza, produse pre-amestecate, prăjire; Chimic: plastic, ceramică, țesături tehnice; Cosmetic: preparate pentru cosmetică; Farmaceutic: preparate pentru industria farmaceutică.
Italia, Pieve Di Cento
De peste douăzeci de ani și prin experiența și competența a patru generații, Kiccocaffè transmite dragostea profundă și sinceră pentru cafea, cunoștințele și secretele procesării acesteia, producând întotdeauna cele mai bune amestecuri. Kiccocaffè se ocupă de prăjirea artizanală a cafelei cu standarde de prăjire lentă, selectând materii prime de cea mai bună calitate pentru a compune amestecuri...
Italia, Binasco
... savura acasă, ca la bar, o cafea excelentă. Amestecurile din Office Collection sunt gândite pentru cei care, chiar și la birou, nu renunță la plăcerea unei cafele bune pentru o pauză regenerantă sau pentru o dozare de energie. Calitatea întregului ciclu de producție este premisa pentru valorizarea mărcii Bonomi. În laborator, înainte de prăjire, sunt testate calitățile organoleptice ale cafelelor...
Import de cafea verde prăjire - Serviciu de distribuție automată...
Italia, Orio Al Serio
Import direct de cafea crudă din sursă Prăjire Amestecuri speciale pentru baruri, restaurante, automate...
Italia, Trieste
Triestecaffè este o poveste triestină și reprezintă una dintre cele mai reușite celebrații ale legăturii dintre orașul Trieste și lumea cafelei. Propunem o cafea tipic triestină, de la alegerea amestecului până la procesul de transformare, care se desfășoară prin metode tradiționale. Garantăm cafea prăjită în boabe de înaltă calitate în 3 amestecuri cu diferite grade de prăjire pentru Ho.Re.Ca...
Italia, Cercola
... noastre sunt prăjite cu grijă și o atenție maniacală, într-un mod absolut artizanal, garantând astfel, întotdeauna, maximul de calitate. Moro Caffè alege cea mai înaltă calitate în fiecare moment al producției pentru a satisface dorințele și nevoile clienților. Clientul este plasat în centrul atenției, iar calitatea devine scopul principal în fiecare etapă a procesului de producție. Deciziile de...
Italia, Rocca San Giovanni
... fiecare lot achiziționat și face o selecție atentă a amestecurilor de cafea într-un laborator modern pentru a garanta întotdeauna cea mai bună calitate. Prelucrarea cafelei se desfășoară într-o fabrică dotată cu echipamente de ultimă generație, cu un sistem de prăjire artizanală și cu o experiență în prăjirea cafelei începută în 1948.
...Grija pentru prăjire, răcirea cu aer, ambalarea și controlul fiecărui pas al procesului de producție fac ca un mare amestec să devină „Infinito Premium Quality”, o armonie inconfundabilă de amestec și experiență. Infinito boabe, ambalaj în borcan master de kg. 3, recomandat în mod special pentru baruri, cafenele, gelaterii și restaurante. Infinito măcinat, în borcan de gr. 250, indicat în mod special pentru vânzare în coffee shops și magazine specializate.
Italia, Vietri Sul Mare
...La torrefacția vietreză "Caffe Sombrero" de peste 30 de ani activăm în domeniul cafelei, având o tradiție neschimbată de-a lungul timpului. De fapt, procesul nostru de prăjire a cafelei se realizează strict cu lemn, așa cum impune tradiția, fără a atinge temperaturi mari care ar putea distruge toate proprietățile boabelor alese pentru amestecul selectat. Atenția la detalii și eficiența în asistența clienților completează oferta pentru fiecare degustător al cafelei noastre rafinate. Comercializăm pentru baruri/restaurante/și orice tip de activitate sau privat.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play