...FLOAREA DE FISTIC ESTE OBTINUTĂ PRIN MĂCINAREA ȘI PULVERIZAREA FISTICULUI. (0/2-1/2 mm) ACEASTA ESTE UTILIZATĂ CA INGREDIENT ÎN INDUSTRIA CONFECTIONERIEI ȘI ÎN INDUSTRIA PÂINII PENTRU PRODUCȚIA DE DESSERTURI, TORTURI, BISCUITE ȘI PRODUSE SIMILARE.
...SPECIALITATE ALIMENTARĂ PE BAZĂ DE SEMOLĂ DE GRÂU DUR ȘI FĂINĂDE SEMINȚE DE CANABIS 6%. Cerealele utilizate sunt cultivate în Sicilia. Pastele sunt rezultatul unei lucrări artizanale, sunt extrudate la bronz, uscate lent și ambalate manual. INGREDIENTE: Semolă de grâu dur sicilian, făinăde semințe de canabis siciliană 6%, apă. Informații despre alergeni: Conține GLUTEN. Greutate netă 500 g.
...Chicche Napoletane di Patate
Chicche Napoletane sunt o alternativă delicioasă la clasicii Gnocchi, un preparat tipic al tradiției italiene. Născute din rețeta originală care combină cartofi selectați și făinăde grâu moale. Chicchele noastre Napoletane sunt făcute doar din cartofi proaspeți, materii prime de calitate, care exprimă o puternică caracterizare teritorială.
Corespondență între...
...Fettuccinele sunt răspunsul pastei uscate la tagliatelle, mai plate și mai scurte. Această versiune "verde" cu făinăde mazăre este o sursă de proteine și vitamine (în special A și E, dar și B1, B2, B9, C, K și acid folic).
Mazărea verde conține diferite săruri minerale (potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, sulf, sodiu și zinc) și are un conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, este bogată în fibre solubile, amidonuri și zaharuri, fiind un aliment ideal pentru corpul nostru.
...Ingrediente: Apă, zahăr, alcool de origine agricolă, lapte praf degresat, arome, baba în bucăți.
Baba în bucăți: Făinăde grâu (GRÂU) Tip "0," ouă, margarină vegetală, fără grăsimi hidrogenate din uleiuri și grăsimi vegetale (palmier și floarea-soarelui), apă, corector de aciditate E330, arome, zahăr, sare, drojdie naturală. Poate conține urme de nuci.
Conține alergeni.
Vol 17%...
... Spa să atingă poziția de lider italian în prelucrarea uleiului de floarea-soarelui, european în germenii de porumb și mondial în producția de ulei de sâmburi de struguri. Tampieri spa se află în Faenza, pe via Granarolo, 177/3.
Compania LA.SO.LE. EST se ocupă cu producția și comercializarea de așchii de lemn fără praf și ambalate, așchii de lemn de brad și de fag, utilizate în zootehnie, în fermele avicole și concepute ca așternut pentru cai, în manejuri și grajduri. Producția și comercializarea defăinăde lemn utilizată de industria chimică, de componentele pentru automobile și în construcții; rumeguș pentru companiile de tăbăcărie, pentru filtrare și curățarea podelelor; fibre de umplutură pentru materiale compozite în domeniul turnării și extruziunii materialelor plastice.
LBG Sicilia este o companie privată independentă, specializată în producția defăină din semințe de carob de calitate.
Noua fabrică de producție a mărcii a fost inaugurată în 2000 și a fost proiectată pentru a satisface cerințele în creștere ale industriei alimentare.
Din 2001, LBG Sicilia a extins activitatea de vânzări la nivel mondial, obținând o cotă de piață semnificativă și oferind...
Cliffi produce hrană pentru animale de companie, cum ar fi alimente premium și superpremium pentru mamifere mici, pentru iepuri pitici, alimente fiziologice pentru iepuri pitici și pentru păsări (hrană pentru canari, papagali, păsări de colivie) 100% made in Italy. De asemenea, produce snack-uri semi-umede funcționale pentru câini, hipoalergenice, fără cereale, biscuiți pentru câini fără făină...
Producție și vânzare de cosmetice naturale cu venin de albine. ApiLift cremă cu venin de albine, acid hialuronic și retinol anti-riduri. ApiRemin unguent cu venin de albine, arnică și ardei iute. Făinăde Konjac pură ambalată în atmosferă protejată. Articole pentru prima infanție. Giomais, adevăratul cărămidă din porumb colorat. Rosa de Jericho.
Vânzare de peleți și lemn de foc la palet pentru încălzire, cu livrare la domiciliu, și făină artizanală din grâu dur și moale. Avem la dispoziție peleți certificați A1 și A2 de înaltă calitate și lemn uscat de ardere la palet pe tot parcursul anului. Livrarea la domiciliu a paletelor de peleți sau a paletelor de lemn se efectuează rapid în localitățile din Vicenza și Verona. În plus, Molino Fratelli Campagnaro produce o mare varietate de făini artizanale pentru panificație și pentru prepararea tradiționalei mămăligi vicentine, lucrându-le astfel încât să evidențieze la maximum aromele.
Frantumăm și micronizăm pulpa de roșcovă, producând o făinăde cea mai înaltă calitate, certificată. Ne aflăm în Ragusa, centrul producției de roșcovă din Sicilia, care oferă 70% din producția națională de roșcovă. Produsele noastre sunt o materie primă excelentă pentru furaje destinate oricărei specii animale.
... și sustenabile; concentrate proteice ideale ca substituente pentru materii prime mai costisitoare și tradiționale (cum ar fi făinade pește și făinade soia). Aceste ingrediente sunt potrivite pentru producția de furaje pentru speciile zootehnice, cum ar fi rumegătoarele, porcinele și avicolele, precum și pentru peștii de crescătorie și acvacultură. Clienții noștri sunt fabrici de furaje și mari...
Misiunea noastră este de a oferi pe piață doar produse de înaltă calitate, făcându-le accesibile tuturor. Pentru noi, sănătatea prietenilor noștri animale este pe primul loc. Căutarea noastră se bazează pe produse naturale, fără conservanți, fără coloranți, cu carne proaspătă, fără făinăde origine animală, dar mai ales suntem împotriva oricărei experimentări pe alte animale. Prioritatea...
Panificiul Le Bontà Trecchinesi, de peste douăzeci de ani, își propune produsele unei clientele care s-a atașat în timp și este în continuă creștere. De-a lungul anilor, panificiul Le Bontà Trecchinesi și-a diversificat produsele, oferind utilizatorilor nu doar pâine, ci și frese, tozzetti, pizza albă și roșie, panetone, pâine și pesmet. Dar care este secretul aromelor acestui pâine? Simplu: ingrediente naturale precum făină, apă, sare și maia, lucrate cu pasiune și măiestrie, conform învățăturilor transmise de maeștrii brutari de odinioară.
... smarald care îl deosebește de toate celelalte culturi. Din uniunea dintre tradiție, pasiune și inovație s-a născut Salsiccia noastră cu Pistacchio, considerată un fel principal clasic al tradiției gastronomice locale. De la crema de pesto de pistacchio, trecând prin crocante, lichior și făină, Specialia valorifică adevărata savoare a Pistacchio DOP și a bucătăriei sudice născute sub soarele Mediteranei. Obiectivul principal al Specialia este satisfacția clientului și crearea, încă de la început, a unei relații clare și liniștite.
Aventura bunicii Fiorina și a bunicului Giuseppe a început în 1947 cu producția de paste proaspete făcute manual, iar abia în 1962 a intrat în funcțiune prima instalație pentru producția de ravioli și tortellini. De atunci, evoluția tehnologică nu s-a mai oprit, dar filosofia noastră nu s-a schimbat: a ne dedica muncii cu dăruirea și pasiunea bunicilor, folosind exclusiv materii prime naturale și...
... obțină produse de înaltă calitate, solicitate de o piață internațională. Compania este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din Sicilia pentru comercializarea și prelucrarea migdalelor convenționale și biologice, garantând calitatea produsului absolut natural. Agri Cereal Mandorle este un centru de colectare a migdalelor, al prelucrării și comercializării. Firma este specializată în migdale în coajă, decojite și derivate precum migdalele decojite, făinade migdale, migdalele feliată, granula de migdale.
...Se bucură de o experiență îndelungată în conservarea pere, mere, cartofi, ceapă, radicchio, fructe uscate, leguminoase, făină, plante fructifere și altoi. Începând din 2020, se va dedica și conservării kiwi-ului. Compania, beneficiind de contribuția fermei anexe, desfășoară de asemenea activități de transformare a perelor Williams în sirop, realizând întreaga filieră de producție, sub marcă proprie și de terți.</p>...
IL Michelangelo della Pizza din Albano Laziale, în Castelli Romani (Roma) este o brutărie cu cuptor cu lemne, care produce pâine de tip caserec, pâine de Genzano, pâine de Lariano. Pizza romană, pizza albă și roșie, pizza velletrana și producția de produse de panificație tipice din Castelli Romani. Din selecția celor mai bune amestecuri defăinăde grâu dur, făină 00 și integrală, se nasc...
... deosebită în alegerea ingredientelor simple și naturale, coapte strict în cuptor cu lemne. Așa prind viață aceste arome antice ale mesei lucane. O poveste care se transmite din generație în generație, o dragoste pentru o meserie, o alegere de viață.
Eu și soția mea, Lorena, administrăm două supermarketuri LA BUTEGA DI SAVIOLA LORENA. Primul se află pe strada Fiume 15bis în Casatico di Marcaria, în provincia Mantova. Al doilea, tot în provincia Mantova, pe strada Marconi 159 în Gazoldo degli Ippoliti. La primul puteți găsi mezeluri și brânzeturi la tăiere, înghețată, gastronomie, conserve, paste, făină, detergenți, produse de curățenie pentru...
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făinăde porumb sau cu pastă de alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline de ciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
... și le stochează. În prezent, compania este capabilă să ofere o gamă largă de produse, care includ grâu, porumb, soia prăjită și integrală, orz, făinăde soia prăjită, făini de porumb, porumb prăjit, lucernă, rapiță, uleiuri vegetale brute și panouri aferente, iar în cele din urmă, LEMN DE PAULOWNIA sub formă de trunchiuri sau plăci uscate.
... diverse articole de cadou din piele, pe care le vinde în manifestări dedicate meșteșugului sau în propriul său atelier situat în Darfo Boario Terme, în provincia Brescia. Produsele sale sunt piese unice care durează în timp, personalizabile, realizate din materiale de cea mai bună calitate și cu o atenție deosebită la detalii. Menținând vie tradiția meșteșugărească, își creează produsele printr-o prelucrare în principal manuală.
... grâu spart fără drojdie și din spelta. Suntem o Pinserie certificată. Pinsa romană este o pizza de formă ovală, foarte digerabilă, realizată din făinăde grâu, soia și orez, crocantă la exterior și moale în interior, hipocalorică și hipoglicemică. Pe lângă pizza tradițională clasică, suntem specializați în pizza în pala. Ingredientele pe care le folosim pentru umplutură sunt de cea mai bună calitate...
... nuci, la fel și pentru cereale și făină. Am început în anii '60 în provincia Viterbo, la aproape 60 km de Roma, în districtul Soriano nel Cimino, o zonă folosită pe scară largă pentru producția de alune. În această regiune renumită deținem mai mult de 100 de hectare de pomi de alun. În anul 1996 am intrat într-un parteneriat cu Cooperative Ecolazio, care reunește peste 200 de fermieri din zonă...
Creșterea și comercializarea celor mai bune melci gastronomici. Vânzare cu amănuntul și pe bază de rezervare (minim 10 zile) pentru persoane fizice, restaurante, trattorii și festivaluri. Melcii sunt autohtoni din teritoriul messapic (Manduria, în provincia Taranto) și aparțin speciei Helix Aspersa Muller. Carne delicioasă și de cea mai înaltă calitate. Alimentați cu numeroase varietăți de legume, verdețuri, fructe și făinăde la 0 km pentru a oferi necesarul energetic corect pentru sănătatea animalului.