Vânzare cu amănuntul de carne de bovine. Familia Gatti, încă din sfârșitul anilor 1800, se dedică cu pasiune cultivării câmpurilor și creșterii animalelor. În 1979 se înființează actuala agrozootecnică, din care, în 1998, ia naștere PIO BOVE, marcă înregistrată de calitate garantată și pionier al lanțului scurt. Produse: carne de porc, mezeluri locale, fructe de sezon, legume de sezon, ouă proaspete.
Italia, San Miniato
...Compania Buggiani Domenico & C. snc activează în sectorul vânzărilor en-gros de carne de vită, porc, miel și păsări, furnizând de la măcelării mici, la restaurante și mari distribuitori.
Italia, Roma
...Ananas etc...) - Carne (Pui, Vită, Miel, Porc) - Cereale (Paste și Orez) - Pește și fructe de mare (Ton, Creveți, Pește, Scoici etc...) - Produse lactate (Lapte și Brânză) - Produse dulci (Ciocolată, Biscuiți, Miere) - Minerale (Litiu, Fier, Aur, Aluminiu) - Lemn (Specialitatea noastră este parchetul și putem oferi orice tip de lemn.) - De asemenea, avem o gamă largă de tipuri de cafea, inclusiv celebra cafea Gheisa.
...un excelent GRANA PADANO tipic Mantovano 432, dotat cu timbru C.E.E. nr. 03/151. De asemenea, merită menționat premiul întâi la concursul "Formaggi Tipici Mantovani - Terra di Virgilio 1996" de la Fiera Millenaria din Gonzaga. În plus, lăptăria se ocupă de vânzarea directă către companiile de porcine pentru abator.
Italia, Campo Calabro
... organoleptice ale salamurilor. Datorită tehnicilor tradiționale de creștere care recompensează sănătatea și creșterea echilibrată și sustenabilă a animalului, precum și combinației de factori genetici și de mediu, carnea porcului negru calabrez rămâne extrem de hrănitoare și fragedă. Carnea de porc negru din Calabria este, de fapt, recomandată pentru a îmbogăți și completa dieta zilnică, deoarece...
Italia, Fiesso D'artico
Comerț en-gros cu sacrificarea cărnii de porc...
Italia, Castelvetro (Mo)
Italia, Messina
Carne de vită, porc, miel Pui, ouă, mezeluri și brânzeturi...
Italia, San Pietro Al Tanagro
kebab en-gros și distribuție, bucăți începând de la 5 kg, 7, 10, 15, 20, 25, 30, până la 60 kg de carne de pui, pui și curcan, vițel și curcan și gyros grecesc de porc, pâine arabă, pita grecească, tortillas, puccia panpizza, sosuri pentru kebab, șervețele pentru sandvișuri. echipamente pentru gătit și tăiat kebab. amenajare kebabpoint. închiriere cu opțiune de cumpărare a echipamentelor pentru...
Italia, Termeno
... liniilor directoare pentru import în Rusia și Canada. De asemenea, avem o linie gourmet cu carne de porc exclusiv italiană, produsă strict conform metodelor și rețetelor tradiționale pentru magazinele de delicatese și pentru toți cei care caută produse speciale.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Diverse sunt deliciile oferite clienților, precum lonza, lonzini, cârnați, salamuri și șuncă cu caracteristici diferite în gust, specialități prețioase care își au originea în carne de porc selectată și aromatizată cu măiestrie de mâinile experimentate ale meșteșugarilor noștri. Stagiunea minimă garantată pentru fiecare produs din carne și clima ideală în care aceasta se finalizează fac ca...
Hotelul Restaurant Monte Bove, situat în inima Munților Sibillini, dispune de camere primitoare și caracteristice, dotate cu toate conforturile. La restaurant, puteți savura specialitățile tipice din Marche, cum ar fi carne la grătar, tagliatelle cu trufe, bruschetta tradițională, file de porc în sos dulce-acrișor, păstrăv la grătar și multe alte preparate caracteristice.
Italia, Montegiorgio
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
... pentru noul program de aprovizionare alimentară, în funcție de circumstanțele care sunt de domeniul public. Pui congelat întreg și părți Deoarece oamenii cumpără doar ceea ce își doresc, perspectiva calității consumatorului este mai adecvată. Atunci când consumatorii cumpără un produs avicol, îl gătesc și îl servesc familiilor lor, se așteaptă să arate, să aibă un gust bun și să se simtă bine în gură. Carne de porc congelată Suntem vânzători de grad A ai celor mai calificate centre de carne de porc din lume: Mercosur (Argentina, Brazilia, Uruguay și Paraguay) și Spania.
Italia, Villafranca Padovana
Prelucrarea cărnii de porc...
Italia, Santa Maria A Monte
Prelucrarea cărnii de porc - Mezeluri...
Italia, Viadana
PROCESAREA CARNII DE PORC...
... conștient. Suntem specialiști în creșterea și sacrificarea cărnii Grass Fed, carne de calitate superioară hrănită exclusiv la pășune în Lessinia. În magazinele noastre avem carne selectă de bovine, vită, porc, vânat și păsări, precum și preparate gata făcute și produse biologice.
Prelucrarea și vânzarea directă a cărnii de porc și a mezelurilor...
Italia, Melissano
Compania noastră se ocupă cu procesarea cărnii de porc, producând produse finite pentru alimentație și vânzând tăieturi specifice de carne.
Italia, Pandino
Producători de lame pentru feronerie și feronerie în jumătate de lună, comercializăm oțel inoxidabil personalizat, cuțite Icel, repararea mașinilor de prelucrare, ascuțire.
Italia, Vigarano Mainarda
PROCESAREA CARNII DE PORC...
Italia, Bene Vagienna
Tăierea și procesarea cărnii de porc Producția de mezeluri fierte și crude...
Prelucrarea cărnii de porc, mezeluri tipice Porchetta caldă - Furnizări en-gros...
Italia, Portomaggiore
PROCESAREA CARNII DE PORC - CÂRNĂCIOARE PENTRU SOS - SLANĂ RULATĂ...
Italia, Castiglione In Teverina
Prelucrarea artizanală a cărnii de porc Laborator:...
Italia, Cappelle Sul Tavo
Companie istorică specializată în producția de produse gătite, rulate, pe bază de carne de pasăre, porc și vită. Pui și curcan umplut, Porchetta, friptură cu ierburi, galantină vegetariană. Pui și curcan tăiat cu prelucrări personalizate la cerere.
Italia, San Nazzaro Di Monticelli D’ongina
Salumificio Val d’Ongina produce, din 1978, toate produsele din carne de porc specifice zonei „bassa” piacentină. Am păstrat gustul celor mai bune tradiții rurale, fără scurtături de timp sau economii dăunătoare sănătății și calității.
Italia, Dusino San Michele (At)
Carne de porc (proaspătă, maturată, gătită) miei, pui, iepuri, susianella, porchetta...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play