Italia, Salerno
În perioada postbelică, Pasquale Battista a înființat la Cetara un mic laborator de conserve alimentare, în principal din anșoa, conducându-l cu pasiune și mândrie până în anii '90. Legătura dintre prelucrarea anșoelor și Cetara are rădăcini istorice și, ca și ieri, tradiția continuă datorită copiilor domnului Battista. De-a lungul timpului, gustul produsului nostru nu s-a schimbat, la fel ca etap...
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
Povestea companiei Tagliapietra e Figli Srl începe în 1946, când Angelo Tagliapietra își începe activitatea ca angajat pe piața de pește en-gros din Rialto, Veneția. De-a lungul anilor, Tagliapietra e Figli Srl din Mestre (VE) s-a poziționat printre companiile de frunte în vânzarea produselor din pește, dar mai ales a celui mai bun baccalà și stoccafisso. Compania, în continuă creștere...
Italia, Favara
Altamarea produce doar produse din pește afumat din 1996. Într-o piață alimentară din ce în ce mai chimică și industrială, Altamarea a păstrat intact procesul său de producție artizanal, garantând produsului o afumare naturală, diferențiindu-se astfel de concurență. Afumarea este un proces antic de conservare și aromatizare, al cărui rezultat nu poate fi standardizat, ci este absolut încredințat...
Țările populare pentru acest termen de căutare