Italia, Orbassano
...Ravioli negri de paste proaspete cu cerneală de sepie, umpluți cu somon afumat, sunt o adevărată capodoperă gastronomică, concepută pentru cunoscători care apreciază complexitatea și rafinamentul aromelor pe bază de pește. Pasta proaspătă, colorată și îmbogățită cu cerneală de sepie, conferă acestor ravioli o nuanță elegantă de întuneric și o ușoară notă de mare, oferind un contrast vizual și de gust unic cu umplutura.
Italia, Salerno
În perioada postbelică, Pasquale Battista a înființat la Cetara un mic laborator de conserve alimentare, în principal din anșoa, conducându-l cu pasiune și mândrie până în anii '90. Legătura dintre prelucrarea anșoelor și Cetara are rădăcini istorice și, ca și ieri, tradiția continuă datorită copiilor domnului Battista. De-a lungul timpului, gustul produsului nostru nu s-a schimbat, la fel ca etap...
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Italia, Masselengo
... respectă principiile noastre fundamentale: calitate, trasabilitate și sustenabilitate. Fiecare produs este selectat cu grijă - de la proaspăt la congelat, de la crud la gătit, de la marinat la afumat - și îndeplinește criteriile noastre riguroase pentru a garanta bucătarului un produs din pește care să fie întotdeauna la înălțimea așteptărilor sale. Ascultăm nevoile tale, ajutându-te să identifici cel...
Povestea companiei Tagliapietra e Figli Srl începe în 1946, când Angelo Tagliapietra își începe activitatea ca angajat pe piața de pește en-gros din Rialto, Veneția. De-a lungul anilor, Tagliapietra e Figli Srl din Mestre (VE) s-a poziționat printre companiile de frunte în vânzarea produselor din pește, dar mai ales a celui mai bun baccalà și stoccafisso. Compania, în continuă creștere...
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC vă propune o gamă variată de produse alimentare etnice din diferite colțuri ale lumii: - Conserve vegetale - Sos Harissa - Conserve de pește: ton, sardine, macrou, anșoa - Pește afumat - Măsline - Condimente - Gemuri - Uleiuri de măsline și vegetale - Sucuri de fructe - Mezeluri HALAL - Brânză - Paste, orez și couscous - Fructe uscate - Curmale - Dulciuri tradiționale - Patiserie orientală - Foi de brik...
Italia, Favara
Altamarea produce doar produse din pește afumat din 1996. Într-o piață alimentară din ce în ce mai chimică și industrială, Altamarea a păstrat intact procesul său de producție artizanal, garantând produsului o afumare naturală, diferențiindu-se astfel de concurență. Afumarea este un proces antic de conservare și aromatizare, al cărui rezultat nu poate fi standardizat, ci este absolut încredințat...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play