Italia, Giuliano
...Trilogia mousse cu trei ciocolati Cod:MNG006...
Italia, Milano
... prăjită. Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe de cacao și frunze de tutun. ASOCIERI Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie; se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata. Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play