Italia, Imperia
...Classic 750 ml – uleiul nostru Extra Virgin filtrat în cea mai clasică ambalare, disponibil în diverse capacități. Ulei de măsline Extra Virgin Ulei italian – Extras la rece Uleiul de măsline Extra Virgin „Classic” este obținut dintr-un amestec de uleiuri extra virgin produse din măsline recoltate pe parcursul întregului sezon de producție (din noiembrie până în februarie) și procesate printr...
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Măsline verzi 65%, ulei de floarea-soarelui 35%, pesmet, piper negru măcinat, busuioc. Atenție: toleranță pentru sâmburi și bucăți de până la 5%. Containere de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Campello Sul Clitunno
...Direct din verdea Umbria Presare la rece, excelent pentru consumul crud, dar și pentru gătit. Un ulei de lux deosebit, direct din verdea Umbria, inima Italiei. Măslinele sunt aduse la moară și procesate în aceeași zi, folosind doar procese mecanice și fizice (inclusiv menținerea temperaturii sub 30° pe parcursul întregului proces) menite să garanteze obținerea unui ulei fără nicio alterare a...
Italia, Salerno
...Anșoa proaspete de proveniență exclusiv italiană (zona FAO 37.1.2.3), procesate în aceeași zi și marinate în oțet de vin. Ambalate în ulei mixt, 20% ulei de măsline extra virgin, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui cu arome proaspete. Ambalate în tavă sub vid. Anșoa (Engraulis encrasicolus), 80% ulei de semințe de floarea-soarelui, 20% ulei de măsline extra virgin, oțet, antioxidant...
Italia, Moio Della Civitella
... garanta un ulei de cea mai înaltă calitate. Bogat în antioxidanți, uleiul nostru are un gust fructat și ușor picant, perfect pentru a evidenția fiecare preparat din bucătăria mediteraneană. • Gemuri și conserve: Gemurile și conservele noastre sunt realizate folosind fructe proaspete din Cilento, culese și procesate în deplin respect al tradiției. Fără conservanți artificiali, gemurile noastre...
...Fonte Torre produce ulei de măsline extra virgin în Umbria, folosind cele mai bune tehnologii de extracție și recoltare, cu scopul de a obține un produs de cea mai înaltă calitate. Măslinele de varietate predominantă "Moraiolo", cunoscute pentru conținutul lor ridicat de polifenoli, sunt procesate în termen de 48 de ore de la recoltare la temperaturi scăzute (sub 27°C). Produci exclusiv ulei de...
Din pasiunea pentru autenticitatea aromelor și ingredientelor mediteraneene, iau naștere uleiul de măsline extravirgin Diliberto și uleiul biologic extravirgin Biologic-Oil, din culturi tipice ale teritoriului nisseno, recoltate manual și procesate conform metodelor tradiționale. Cu grija artizanală de altădată și cu materii prime exquisite siciliene, Biologic-Oil completează producția de ulei cu gama de uleiuri aromatizate local, pesto din Sicilia, pateuri tradiționale, produse conservate în ulei și măsline de masă în saramură, din selecționata varietate Nocellara del Belice.
Italia, Diano San Pietro
Frantoiul se compune din 3 linii de îmbuteliere și procesează aproximativ 7200 de quintali de măsline din soiul Taggiasca, ceea ce corespunde unei producții de aproximativ 1600 de quintali de ulei de măsline extra virgin. Aproximativ 30% din măslinele din soiul Taggiasca procesate în cadrul site-ului nostru de producție provin din cele aproximativ 30 Ha de livadă (echivalentul a 9.000 de plante...
Italia, Gubbio
... octombrie, noiembrie și decembrie. Recoltarea se face complet manual, pentru a păstra calitatea măslinelor. Stocarea măslinelor: Măslinele sunt stocate în recipiente din plastic cu găuri, pentru a facilita ventilația și a evita formarea mucegaiului. Măslinele sunt procesate în termen de 12/24 de ore de la recoltare, pentru a asigura o calitate înaltă a produsului. Extracția: Uleiul este extras cu...
Italia, Senigallia
Producția și vânzarea de vinuri roșii și albe IGT și DOC tipice din regiunea Marche, cu struguri provenind exclusiv din propriile vii situate în zona Senigallia (AN). Producția și vânzarea de ulei de măsline extravirgin de diverse arome, cu măsline provenind exclusiv din propriile livezi situate în zona Senigallia și procesate în propria presă. Ferma Agricolă Mazzola a adoptat un Sistem de...
Italia, Diano D'alba
Înființată în 1949, Olio Desiderio este o afacere agricolă de familie care se ocupă cu producția și vânzarea de ulei de măsline de înaltă calitate, provenit doar din plante selectate. Oferim livrare la domiciliu și vânzare din ușă în ușă pentru 8 tipuri de uleiuri, toate 100% italiene și procesate de personal extrem de specializat. O gamă largă de produse este disponibilă, inclusiv aperitive...
Italia, Mirabella Imbaccari
...respectând riguros sezonalitatea, procesate în termen de 24 de ore de la recoltare, sunt lucrate în sticlă și semilucrare. Compania este prezentă în sectoarele Ho.Re.Ca, magazine specializate și GDO, pe piața națională și internațională. Macara este o marcă înregistrată a Societății Agricole Iacona S.S.
...ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN DIN CULTIVARE BIOLOGICĂ Uleiul de măsline extra virgin "Antico Frantoio del Castello" este produs în moara artizanală a Companiei Agricole Le Farnie. Măslinele măcinate provin exclusiv din zona Altomonte, sunt culese manual de pe plantă atunci când nu au atins încă maturitatea deplină și sunt procesate în termen de 24 de ore. Transformarea se realizează prin...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play