Italia, Conegliano
...larice, castan, cireș și ulm. Produs brevetat atât la nivel italian (Brevetto nr. IT0001412563), cât și la nivel european (Brevetto nr. EP3147092). Grosime min / max: 0,8mm / 3,4mm Lățimea plăcilor: Variabilă de la 45mm la 150mm Disponibil în diverse esențe: Stejar, Stejar afumat, Canaletto, Frasin, Fag, Fag cu inima, Arțar, Mesteacăn, Larice ..
Italia, Milano
...Produs în luna iulie, este un miere cu o personalitate puternică care tinde să cristalizeze. Lichid, are o culoare chihlimbarie și nucă deschisă, iar când cristalizează, capătă un miros de ciuperci uscate, lemn dulce, aproape afumat. Aroma este foarte intensă, persistentă, amintește de caramel și gustul mou, foarte apreciat de copii. ABBINAMENTI Aromatizant dulce pentru băuturi; îmbogățește vinaigrette-ul pentru a condimenta salatele mixte, se potrivește bine cu preparatele din legume și felurile de mâncare cu ierburi aromatice sau medicinale, de încercat pentru a amesteca risotto.
Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato este un brânză maturată, produsă din lapte de oaie și afumată natural cu lemn de grâu. Această brânză se caracterizează printr-un gust fin condimentat și o consistență moale, ceea ce o face perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Pecorino affumicato este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Prelucrarea sa artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play