Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante este un brânză maturată timp de un an, caracterizată printr-un gust vivace și picant, plin de arome și parfumuri. Produs din lapte de vacă integral, are o formă de picătură cu un vârf și o crustă subțire și netedă. Pasta, inițial moale, devine compactă și solzoasă pe măsură ce maturarea progresează. Gustul este aromatic și plăcut, cu o dulceață care se intensifică până devine picantă în stadiile avansate de maturare. Această brânză este perfectă pentru cei care caută o experiență gustativă intensă și de neuitat.
Italia, Pasturo
...Este un brânză moale D.O.P. produsă exclusiv din lapte de vacă integral pasteurizat. Are formă cilindrică cu fețe plate, margine dreaptă și o greutate medie de cca. 12 kg, cu variații în funcție de tehnicile de producție. După sărarea uscată timp de câteva zile, formele sunt plasate în spații adecvate de maturare; în această perioadă, care poate dura între două sau trei luni, pasta este perforată...
...Grana Padano DOP este un brânză semigrasă produsă într-o vastă zonă din nordul Italiei, care include Piemonte, Lombardia, Veneto (cu excepția Belluno), provincia Trento și Emilia Romagna, în zonele Bologna (la dreapta râului Reno), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna și Rimini. Pe bază de lapte de vacă, hrănite cu furaje naturale, Grana Padano DOP se caracterizează prin forma sa cilindrică...
Italia, Monteodorisio
... să fie mereu alături de persoana căreia îi este dedicat. Realizat din piele naturală de vacă de grosime mare, format din două părți cusute pe margine și căptușit pentru a obține o formă bombată. Decorațiile sunt gravate cu foc cu un instrument de pirogravură manual, în stiluri diferite. Portofelul din piele rotund se pretează în mod special personalizării: alege decorația ta preferată, schimbă culorile dacă dorești și, pe spate, adaugă decorații, logo-uri, simboluri, inițiale, nume, date, fraze, dedicații, …...
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Italia, Avigliana
... BRÂNZETURI DE VACĂ SAU DE OI AFINATE CU OȚET BALSAMIC CU UN GUST EXCEPȚIONAL, AVEM ERBORINATE DE 3 KG AFINATE ÎN SUC DE MIRTIL ȘI O ALEGE EXTINSĂ DE BRÂNZETURI ȘI MEZELURI CU TRUFĂ, SALAMURI ARTIZANALE PE CARE, O DATĂ CE LE VEȚI DEGUSTA, NU LE VEȚI UITA NICIODATĂ, PRODUSE UNICE CARE SUNT FORȚA NOASTRĂ, CAMEMBERT DE BUFALĂ ȘI DE CAPRĂ, BRÂNZETURI FRESCE CU UN GUST UNIC ȘI TOATE BRÂNZETURILE ȘI PROSCIUTTO DOP ITALIENE, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU ORICE INFORMAȚIE.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play