Italia, Giuliano
...Tartelleta cu ciocolată neagră este un desert delicios care încântă simțurile, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Această delicatesă constă dintr-o bază crocantă de aluat fraged, coaptă la perfecțiune pentru a oferi acel gust untos și sfărâmicios care se topește în gură. Inima tartelletei este un umplutură bogată și catifelată de ciocolată neagră, intensă și profundă, care creează un contrast...
Italia, Messina
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu șapte văluri este un desert elaborat, dar cu un gust excepțional, o tortă de încercat și savurat: o explozie de ciocolată, ideală pentru adevărații gurmanzi. Se compune din mai multe straturi cu bavareză de ciocolată, de alune, un pandișpan cu cacao, un strat crocant și o glazură de oglindă pe deasupra.
Italia, Marciano Della Chiana
... de a reinventa tradiția Patiseriei Fabio și Gianni, una dintre cele mai apreciate și renumite din provincia Arezzo. Produsul este ambalat în elegantul ambalaj al patiseriei, ceea ce îl face perfect și ca cadou. Panzuppo este realizat în mai multe variante, iar ceea ce diferențiază acest Panzuppo de cel clasic este înmuierea aluatului, realizată cu un distilat de cafea în loc de vinul licoros. Panzuppo Al Caffè Nero, în plus, este bogat umplut cu bucăți de ciocolată neagră în loc de stafide.
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
Italia, Taranto
...Cremele noastre tartinabile sunt produse din materii prime de calitate și cu tehnici artizanale. Se pretează la diverse utilizări, de la mic dejun la desert. Reprezintă o alternativă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare la produsele industriale disponibile pe piață.
Italia, Napoli
... astăzi cunoaștem mai comun ca sanpietrino. Ei bine, cazzimbocchio nu este altceva decât acea pietricică care miroase a istorie în cele mai frumoase orașe ale noastre, și deoarece meseria noastră este să îndulcim gusturile, ne-am gândit să facem un desert din ea!
Italia, Barletta
... ciocolată fără zahăr, și 10 produse biologice create pentru palatele cele mai delicate și rafinate. PREMIU: 2007 (Dolci Torino) Cel mai bun desert de acompaniament 2013 (TuttoFood Milano) 1° premiu ecosustenabil 2018 (Chocolate awards med. Firenze) medalie de argint ciocolaterie fină. Produse: fără gluten, fără zahăr, biologice, nutriaceutice, vegane și vegetariene, cu energie solară și ecosustenabilă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play