Italia, Imperia
... secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Excelent pentru îmbogățirea canapé-urilor, ca aperitiv sau aperitiv, se potrivește de asemenea foarte bine cu carne și pește la grătar. Poate fi folosit și ca condiment pentru paste și este excelent ca sos pentru o bourguignonă gustoasă. Metoda de păstrare Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider (+4°C). A se consuma în termen de 5 zile. Cod: PCT 180...
...Ingrediente: trufă neagră de vară (Tuber aestivum Vitt.), ulei de măsline, sare, aromă. Recomandări: ideal pentru preparate principale, carpaccio, carne albă fiartă sau fripturi și poate acompania chiar și unele deserturi. Disponibil și în format de 500 g...
Italia, Messina
...Conserve în ulei preparate riguros artizanal. POMODORI SECCHI ÎN ULEI: roșiile uscate timp de zile în tăvi sub minunatul nostru soare. Excelent ca antreu sau ca condiment pentru paste. Roșiile uscate timp de zile în tăvi sub minunatul nostru soare. Excelent ca antreu sau ca condiment pentru paste. POMODOR CILIEGIN ÎNTREG ÎN ULEI: la noi în Sicilia, roșia ciliegino este o "Instituție"! În această...
Italia, Paterno'
...Gândit și creat în Conserve Conti, acest pesto încorporează tradiții siciliene care datează de mult timp. "Finocchietto Selvatico", o legumă spontană din zona etneană, cu un gust unic, puternic, de caracter, ideal ca condiment pentru preparatele principale (paste cu sardine), este adesea folosit în asociere cu un fel principal de pește, dar este de asemenea lăudabil dacă este adăugat într-o supă de legume, de exemplu, năut sau fasole. Rămânând fideli tradiției pentru a-i evidenția aroma, îl producem exclusiv în ulei de măsline extravirgin. Încercați-l și savurați adevărata tradiție siciliană.
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Italia, Colonnata Carrara
...Ambalaj cu 100 g de Lardo di Colonnata IGP Alb ca marmura care îi îmbrățișează maturarea, parfumat cu condimente, delicat și dulce la gust. Odată, era preparat bătând Lardo în mojarul de marmură albă din Canaloni di Colonnata și folosit ca condiment de bază. Astăzi, este folosit nu doar în baza de sos pentru minestrone, paste și fasole, sos de roșii, preparate principale și risotto cu fructe de...
Italia, Trecastagni
...Pesto de fistic, un condiment excelent pentru paste. INGREDIENTE: Fistic 50%, ulei de floarea-soarelui, sare și piper.
Produse corespunzătoare
Pesto de fistic - 190 Gr.
Pesto de fistic - 190 Gr.
Italia, Orsogna
...Produs pentru restaurante, pizzerii, catering. Caracteristici: Trufă Neagră Aestivum feliată fin și conservată în ulei de măsline extravirgin și un praf de sare. Doze recomandate: 10/15 gr x persoană. Sfaturi utile: Produs gata de utilizare. Consum: Condiment pentru preparate principale (tagliatelle, tortellini, tortelloni, clătite, orez, paste umplute etc.), pentru umpluturi de paste și...
Italia, Sassello
...Pasta de sos Harissa este un amestec de ardei, coriandru, ardei iute, ulei de măsline și usturoi. Acest condiment picant poate fi folosit pentru a îmbogăți sosurile pe bază de roșii și este un acompaniament fantastic pentru multe preparate inspirate din Maroc. Sosul Harissa are un luciu plăcut și o adâncime bună. Textură bogată, netedă și robustă, cu o bună aderență. Aromele sunt foarte bine...
Italia, Gravina di Catania
...Sosul „pronto alla mediterranea” biologic este realizat din roșii cherry proaspete, cultivate conform celor mai înalte standarde de agricultură biologică, și îmbogățit cu o selecție de condimente aromatice, cum ar fi oregano, busuioc și ardei iute. Condiment gata pentru paste și eventual doar de încălzit. Nu necesită gătire. După deschidere, păstrați în frigider și consumați în termen de 3/4 zile. Biologic, fără gluten și vegan. Fără conservanți și fără zaharuri adăugate. Etichetă în 4 limbi: italiană, engleză, germană și franceză. Durata de conservare: 36 de luni de la data producerii.
...Un condiment rapid obținut din gustul delicat al dovleacului, crocanța nucilor și aroma caracteristică a condimentelor. Ideal pentru prepararea tartinelor și condimentarea preparatelor principale. Greutate netă 190 g.
Italia, Ancona
... FI: PASTE USCATĂ, PASTE PROASPETE, OREZ, CAFEA, BRÂNZA LA FELII, BRÂNZA RĂZUITĂ, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, BISCUITI, TORON, BRIOȘE, CROISSANT, CARAMELĂ, CONDIMENT, DROGURI, CARNE, FRUCTE USCAȚI, FELII VARIATE, OUĂ PASCALE, COȘURI DE CRĂCIUN, PRODUSE CHIMICE, FURAJ PENTRU ANIMALE, ANTIGRITTOGAMICE, PRODUSE PENTRU CONSTRUCȚII, DETERSIVE ȘI AȘA MAI DEPARTE.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play