...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, mozzarella, șuncă fiartă, ciupercichampignon...
...Tradiția toscană la masă.
Pici aromatizați cu ciupercichampignon și trufă neagră.
Ingrediente: semolă de grâu dur, ciupercichampignon (Agaricus Bisporus), trufă de vară (Tuber aestivum Vitt) 1%, aromă.
Ideal în asociere cu trufa proaspătă, cu unt pe bază de trufă neagră King of Truffles și/sau cu Perle de trufă neagră.
...Ingrediente: Ciupercichampignon (agaricus bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui, trufă de vară 5% (tuber aestivum vitt.), sare, plante aromatice, aromă, aromă naturală. Ciuperci proaspete utilizate 110 g pentru 100 g de produs finit.
Data limită de consum: 24 luni.
Mod de utilizare: Ideal pentru crostini de pâine și pentru a condimenta preparatele principale.
Alergeni: Produsul nu...
...„chiodino”, „muschio” și „champignon”. Indispensabili sunt „lampascioni sott'olio” pentru a încheia cu produsul nostru de vârf: cărnos și savuros, verde sau negru, „Bella di Cerignola”, cea mai mare măslină din lume.