... de la maro deschis la maro închis și, alături de champignon, este una dintre cele mai cultivate ciuperci din lume. Procesarea în pulbere de ciuperci Shiitake. Shiitake este recoltat atunci când a crescut bine, iar marginea capacului este încă ușor răsucită. Capacului ar trebui să i se desprindă deja de tulpină, altfel Shiitake este încă prea tânăr. Dacă capacul este prea întins, Shiitake este deja prea bătrân. După recoltare, ciuperca este tăiată în bucăți și pusă la uscat în cuptor. Apoi, este procesată în pulbere fină de ciuperci Shiitake.
...Champignon în diferite tăieturi
Champignonul (Agaricus bispora L.) este cel mai popular ciupercă comestibilă din Germania. Se remarcă în special prin versatilitatea sa și aroma sa fină.
Oferim diferite tăieturi și dimensiuni ale capului – ambalate în conserve și pungi.
...mărci comerciale, comerțul cu amănuntul (LEH), gastronomie, Baier oferă fructe de pădure și ciuperci proaspete, procesate cu grijă, congelate și uscate:
Merisoare de pădure, afine de pădure, fructe de pădure, zmeură, căpșuni, cireșe acrișoare, caise
ciuperci proaspete de pădure, ciuperci porcini, amestec de ciuperci fine, amestec de ciuperci,
ciuperci cultivate: ciuperci de stuf, ciuperci ostra, shiitake, champignon
natural bun din tradiție
Privat - Gastronomie - Comerț cu ridicata - Industrie...