Italia, piano di sorrento (na)
...calciu și fosfor, care contribuie la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea sănătății pielii. Cultivat în principal în Calabria, Sicilia, Lazio și Basilicata, Mandarino Miyagawa beneficiază de un climat blând care îi evidențiază caracteristicile organoleptice. Este disponibil pe piață din septembrie, oferind o sursă de fructe proaspete înainte de portocale și mandarine. Acest citric este...
Italia, Capo D'orlando
...Conțin, de asemenea, potasiu, calciu și fibre, toate substanțe nutritive esențiale pentru organismul nostru. ÎN CUCINĂ Portocalele Bionde pot fi utilizate în bucătărie în multe moduri diferite. Pot fi consumate proaspete ca gustare, folosite pentru a face sucuri sau gemuri, sau adăugate în salate și preparate din carne sau pește. Sunt, de asemenea, un ingredient excelent pentru prepararea prăjiturilor și deserturilor. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Portocalele conțin diverse vitamine, cum ar fi vitamina C, vitamina B1 și vitamina B9, dar și diferite minerale, cum ar fi potasiul și calciul.
Italia, Monterotondo
... aliment versatil și cu un gust cu adevărat plăcut, fructat, o aromă între fructe de pădure și ciocolată. În plus, are un conținut ridicat de fibre și este o sursă de vitamina A, potasiu, calciu și fier. Solubil și cu o culoare caracteristică violet, este potrivit pentru utilizarea în aluaturi și preparate de patiserie de diverse tipuri, de la produse de panificație la înghețată.
Italia, Lauro
... se pretează atât la prepararea rețetelor delicioase, cât și la cele sărate. Le poți folosi în salate, în iaurt, la prepararea produselor de patiserie dulci și sărate. Sunt excelente pentru micul dejun, adăugate, de exemplu, în iaurt, dar și savurate singure ca snack. În cele din urmă, sunt folosite pe scară largă în patiserie: alegerea deserturilor care pot fi realizate cu migdale este cu adevărat variată, fiind unul dintre ingredientele de bază pentru prepararea biscuiților, prăjiturilor și torturilor.
Italia, Santa'agata Sul Santerno
Activitatea Distileriilor Mazzari constă în prelucrarea materiilor prime alcoolice, cum ar fi drojdia de vin, pentru a obține alcool etilic și tartrat de calciu, iar din acesta, acid tartaric natural, din vin pentru a obține alcool și distilate de vin și din fructe pentru a obține alcool etilic și distilate de fructe. De asemenea, se produc și diferite tipuri de alcool denaturat pentru uz industrial.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play