Italia, Mesoraca
... este umplut în intestine și legat manual pentru a forma clasicul "sfoară de salsiccia". Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 45 de zile. Recomandată ca antreu și ca ingredient pentru preparate principale (ex. Paste la cuptor). Categorie: Salumi Calabresi PESO: 300/350 Greutate: 0.300 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
Italia, Terni
Vânzare, asistență pentru cântare electronice...
Italia, Reggio Calabria
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
Italia, Marina Di Gioiosa Ionica
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play