Italia, Radicofani
Producția de Cacio di Pienza este o tradiție cu origini foarte vechi, care s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre. Producătorii de lapte s-au reunit în Cooperativa de Cotignano, folosind și conservând metodele tipice de prelucrare: aprovizionarea cu lapte cu arome speciale conferite de ierburi tipice pășunilor din Val d'Orcia, tehnici rafinate de maturare și, mai ales, o at...
Italia, Giuliano
...Se naște la Roma și pentru a onora acest oraș splendid, am creat Tronchetto Cacio e Pepe. Provoc pe numeroșii turiști veniți la Roma să nu fi gustat niciodată tipica paste Cacio e Pepe, iar acum veți avea un alt motiv excelent pentru a încerca și deliciosul nostru Tronchetto. Codice:BOSA02 Peso:450 g...
Vânzare și export direct la cash and carry în întreaga lume, vânzare directă către restaurante în întreaga lume, produse made in Italy, mozzarella de bivoliță, mozzarella pentru pizza, fior di latte, roșii San Marzano pentru pizza, paste proaspete, paste pentru restaurante italiene din străinătate. Prețuri imbatabile pentru produse tipice italiene, comandă pe site-ul nostru și vei avea produsele d...
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din lapte de bivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
Țările populare pentru acest termen de căutare