Italia, Radicofani
Producția de Cacio di Pienza este o tradiție cu origini foarte vechi, care s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre. Producătorii de lapte s-au reunit în Cooperativa de Cotignano, folosind și conservând metodele tipice de prelucrare: aprovizionarea cu lapte cu arome speciale conferite de ierburi tipice pășunilor din Val d'Orcia, tehnici rafinate de maturare și, mai ales, o at...
Italia, Orbassano
...Tonnarelli sunt un tip de spaghetti originar din Lazio, foarte similar cu vărul său abruzzese, Chitarrucci. Cu toate acestea, se deosebește prin câteva detalii cheie: are o formă rotundă, este ușor mai aspru la textură și este tradițional făcut doar din semolă de grâu dur și apă. Gustul său simplu și rustic îl face perfect pentru un clasic roman 'cacio e pepe' sau este ideal pentru rețete vegane, fiind fără ouă.
Italia, Giuliano
...Se naște la Roma și pentru a onora acest oraș splendid, am creat Tronchetto Cacio e Pepe. Provoc pe numeroșii turiști veniți la Roma să nu fi gustat niciodată tipica paste Cacio e Pepe, iar acum veți avea un alt motiv excelent pentru a încerca și deliciosul nostru Tronchetto. Codice:BOSA02 Peso:450 g...
Italia, Martina Franca
Pioggia Store este o companie italiană lider în producția și distribuția de produse alimentare tipice din Puglia, cu un accent pe exportul către piețele internaționale și en-gros. Datorită unei selecții atente a materiilor prime, provenite exclusiv din culturi și ferme locale, garantăm produse autentice și de înaltă calitate. Gama noastră include brânzeturi proaspete precum mozzarella di bufala, b...
Vânzare și export direct la cash and carry în întreaga lume, vânzare directă către restaurante în întreaga lume, produse made in Italy, mozzarella de bivoliță, mozzarella pentru pizza, fior di latte, roșii San Marzano pentru pizza, paste proaspete, paste pentru restaurante italiene din străinătate. Prețuri imbatabile pentru produse tipice italiene, comandă pe site-ul nostru și vei avea produsele d...
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din lapte de bivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
Italia, Milano
Osteria Maurino își are originea în experiența și pasiunea proprietarului, Maurino, pentru bucătăria pământului său: Roma. Maurino oferă tuturor oaspeților săi o bucătărie romană autentică, cu reinterpretări delicioase, dar rămânând întotdeauna fidel tradiției. Printre specialități: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri cu anghinare, guanciale și măsline, gnocchi românești...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play