Italia, Pasturo
...Brânză cu mucegai de trufă, moale și cremoasă, facil de întins. Mucegaiul său se distribuie in mod uniform în toată pasta, iar gustul capătă o nuanță mai apropiată de lapte. Gustul general îmbină o dulceață atrăgătoare a brânzei cu gustul specific de trufă. Greutate medie: 1,5 Kg Maturare minimă: 50 zile...
Italia, Orbassano
...Ravioli proaspeți în formă de floarea-soarelui, umpluți cu gorgonzola (brânză albastră italiană) și nuci, sunt o capodoperă culinară care întruchipează eleganța și rafinamentul bucătăriei italiene. Delicata paste din ou învăluie o umplutură cremoasă și savuroasă, unde gorgonzola, cu notele sale îndrăznețe și aromate, se îmbină armonios cu crocanta și gustul rotund al nucilor măcinate.
...Gorgonzola este un brânză cu pastă crudă de culoare albă-pălărie, a cărei striuri verzi se datorează procesului de erborinare, adică formării mucegaiurilor. În versiunea Dolce, este cremos și moale, cu un gust special și caracteristic, ușor picant. În versiunea Piccante, are un gust mai pronunțat și puternic, iar pasta este mai erborinată, consistentă și friabilă. Este produsă din lapte pasteurizat provenit din ferme situate în zona de origine, cu adăugarea de culturi lactice și mucegaiuri selectate, fiind în mod natural lipsită de lactoză. Este disponibilă în formatele clasice.
Italia, Misano Adriatico
...Bucură-te de adevăratul gust al tradiției italiene cu brânza GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dulce. Cu o greutate de 1,5 kg, această ambalare oferă o cantitate generoasă de brânză delicioasă pentru o varietate de preparate. Încearcă Gorgonzola DOP dulce topit în paste sau adaugă-l la următorul tău platou de brânzeturi.
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play