Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, mozzarella, ardei, vinete, dovlecei, brânză de capră, Grana Padano.
Italia, Radicofani
...Caracteristica acestui produs se regăsește chiar în procesul de maturare. Acesta are loc în mod natural, în interiorul unei peșteri săpate în tuf; și anume în acest habitat, pe parcursul întregii perioade de maturare, brânza capătă arome și gusturi de neuitat „cu adevărat de neuitat”. În interiorul peșterii, brânza se află timp de aproximativ 4 luni, perioadă în care este păstrată cu grijă și tratată pe crustă cu ulei vegetal pentru a-i menține intact gustul.
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Italia, Noci
... savurată proaspătă, simplă, ca aperitiv (fiordilatte, tăiată de obicei felii și asezonată cu ulei de măsline extravirgin și roșii, constituind baza pentru celebra caprese) sau ca garnitură, în combinație cu feluri principale și, de asemenea, în prepararea salatelor.
Italia, Reggio Emilia
...În această cutie delicioasă cu mâncare italiană veți găsi aromele autentice italiene, cu spaghete artizanale asociate cu sosul gustos de roșii cherry, ulei de măsline extravirgin biologic, oțet balsamic din Modena, maturat 5 ani și brânză Parmigiano Reggiano maturată 24 de luni. Această cutie cu prânz italian conține: - Spaghete din semolă de grâu dur 500g - Sos de roșii cherry 690g - Ulei de măsline extravirgin 250ml - Oțet balsamic maturat 5 ani 250ml - Brânză Parmigiano Reggiano ambalată vid 24 de luni 750g...
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Italia, Brescia
...-urile ambalate Risibisi din legume, grisinele Saltelli, grisinele cu brânză, snack-urile cu gust de pizza și pesto, grisinele cu ciocolată Zulù, plăcintele dulci Bibì și Bibò, și multe alte propuneri delicioase de produse alimentare marca Valledoro. Compania efectuează livrări în toată Italia, inclusiv către baruri, pizzerii, restaurante, pub-uri, puncte de vânzare din mică și mare distribuție.
Italia, Sant'elpidio a Mare
... comercializează brânză, paste proaspete, paste uscate, ulei și vin... Totul din propriile sale terenuri și laboratoare. Toate cu o conducere artizanală. Doar pentru a savura gustul atât al tradiției, cât și al inventivității culinare care o caracterizează.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
Italia, Trani
...piese speciale, îmbinări etc., care sunt ulterior asamblate pentru a obține instalații de calitate superioară care să satisfacă clientul. DE ROSA IMPIANTI se poate lăuda astăzi cu posibilitatea de a realiza canalizări cu panouri antimicrobiene în medii precum piscine, fabrici de brânză, presării de ulei, spitale, laboratoare, adică în acele medii unde riscul de contaminare de către bacterii, ciuperci, mucegaiuri și microorganisme trebuie să fie combătut. Conductele, pe lângă secțiunea rectangulară, sunt realizate și cu secțiune circulară. Capacitate, intuiție și experiență sunt forța noastră.
Italia, Scafati
... (de asemenea, din agricultură organică) - Vin roșu din Monferrato și din regiunea Campania - Mozzarella și brânză Ricotta (din lapte de bivoliță sau de vacă) - Mezeluri (șuncă, salam, speck, bacon, de asemenea, cu arome) - Măsline și ulei de măsline - Capere - Biscuiți fini (de asemenea, din producție organică)...
Italia, Barletta
... testarea finală și, mai ales, întreținerea. În centrul angajamentului nostru se află clientul care trebuie: Să dispună de profesioniști competenți, consultanță tehnică la cele mai înalte niveluri și soluția cea mai adecvată pentru fiecare nevoie, cu personal calificat și actualizat cu toate cazurile produsului. Domenii de activitate: Companii agroalimentare - Crame - Morile de ulei - Fabrici de paste - Fabrici de brânză - Locuințe civile - Sectorul Ho.Re.Ca. Industrii din orice sector.
Italia, Trapani
Suntem o mică companie care se ocupă cu montajele în general pentru industria alimentară - mori - fabrici de paste - fabrici de furaje - fabrici de ulei - fabrici de brânză. De asemenea, ne ocupăm și de instalații, atât electrice, cât și hidraulice. Oferim un serviciu complet, operând pe întreg teritoriul italian și în străinătate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play