Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella asiago, fontina, emmental, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Italia, Reggio Emilia
...În această cutie delicioasă cu mâncare italiană veți găsi aromele autentice italiene, cu spaghete artizanale asociate cu sosul gustos de roșii cherry, ulei de măsline extravirgin biologic, oțet balsamic din Modena, maturat 5 ani și brânză Parmigiano Reggiano maturată 24 de luni. Această cutie cu prânz italian conține: - Spaghete din semolă de grâu dur 500g - Sos de roșii cherry 690g - Ulei de măsline extravirgin 250ml - Oțet balsamic maturat 5 ani 250ml - Brânză Parmigiano Reggiano ambalată vid 24 de luni 750g...
Italia, Noci
... savurată proaspătă, simplă, ca aperitiv (fiordilatte, tăiată de obicei felii și asezonată cu ulei de măsline extravirgin și roșii, constituind baza pentru celebra caprese) sau ca garnitură, în combinație cu feluri principale și, de asemenea, în prepararea salatelor.
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
Italia, Scafati
... (de asemenea, din agricultură organică) - Vin roșu din Monferrato și din regiunea Campania - Mozzarella și brânză Ricotta (din lapte de bivoliță sau de vacă) - Mezeluri (șuncă, salam, speck, bacon, de asemenea, cu arome) - Măsline și ulei de măsline - Capere - Biscuiți fini (de asemenea, din producție organică)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play