...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
Italia, Bellizzi
...Compania noastră este o rețea de aprovizionare, creștem bivoli și producem mozzarella, făcând livrări în toată Europa.
Italia, Putignano
... lângă faptul că este certificată conform normativelor CE EN1090 pentru procesul de producție a structurilor metalice pentru utilizări civile și industriale, Officina Laterza este dealer BOUMATIC și este una dintre companiile de frunte din sudul Italiei pentru instalațiile de muls pentru bovine, bivoli și ovine-caprine. Printre articolele comercializate: Răcitoare de lapte SERAP FRIGOMILK...
... de Bivol" și identifică o companie care, încă din alegerea numelui, a evidențiat propriul proiect: îmbunătățirea și valorificarea întregii filiere de bivoli. Acest proiect a fost posibil datorită gestionării atente și vizionare a dr. Franco Consalvo, medic veterinar, expert în domeniul bivolilor. Pentru a garanta o producție de Mozzarella de Bivol Campana D.O.P de înaltă calitate, au fost...
Italia, Agropoli
100% Italia International Trade este o companie al cărei scop este promovarea alimentelor Made in Italy în lume pentru sectorul Ho.Re.Ca. Compania se ocupă de exportul produselor pentru restaurare, de înaltă calitate, făcând cunoscute în lume beneficiile asupra sănătății ale dietei mediteraneene, răspândind produsele prin comercializare. Au o importanță deosebită câmpurile unde pasc bivoli, vaci...
Italia, Montebello Vic.no
Producția de piei pentru articole de protecție, îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, caroserie, marochinărie, tălpi, căptușeli. Articole prelucrate din spate, tăiate, gropponi, bovine, bivoli, cerbi, porci, capre, canguri etc. Lucrări de uscare a pielii pe plăci, sub vid și în lanț. Slefuire, palisonare, butalare, rasare, tăiere și măsurare a pielilor, gata pentru livrare.
Masseria Fontana Ramata este o companie agricolă și zootehnică (ferma de bivoli) situată în sudul Italiei, cu aproape 100 de ani de istorie. Compania produce „mozzarella”, „ricotta”, „stracchino” și „scamorza” din lapte de bivol exclusiv provenit de la propria fermă. Produsele Masseria Fontana Ramata sunt brânzeturi de foarte înaltă calitate. Întregul proces de producție este controlat; cultivarea plantelor, creșterea bivolilor, producția de lapte de bivol pentru a obține mozzarella proaspătă și delicioasă.
Il Podere San Vincenzo din Eboli (SA) crește bivoli până la producția de derivate din lapte: mozzarella de bivol, scamorza și caciocavallo. Având posibilitatea de a controla întregul ciclu de producție, calitatea este garantată, pe lângă faptul că este certificată. Principalul său obiectiv nu este cantitatea, ci calitatea produselor sale. Este important de subliniat că, timp de șapte ani consecutivi, Podere San Vincenzo a fost recunoscut de AIA (Asociația Crescătorilor de Bivoli din Italia) ca fiind prima fermă din Italia pentru cantitatea și calitatea morfologică a laptelui.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play