Italia, Pasturo
...Este un brânză de bivol cu o crustă subțire, albă și înflorită. Pasta este moale, netedă și cremoasă. Gustul este plăcut și delicat. Greutate medie: 0,3 Îmbătrânire minimă: 7-10 zile...
...Mozzarella di Bufala Campana DOP este un brânză proaspătă cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de bivol din regiunea de origine. Laptele de bivol are o compoziție diferită față de alte specii animale utilizate pentru producția de brânză. De fapt, spre deosebire de laptele de vacă și de capră, este mai bogat în proteine, grăsimi și, mai ales, calciu. Tipuri și Formate Greutate: de la 25 g la 2 kg TERMEN DE VALABILITATE 12 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 18 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE Coduri: de la 1702 la 17...
În Țara miturilor, în Piana Paestum, în 1998 un grup de antreprenori și crescători de animale, stimulați de inițiativa regională de "Subvenție Globală în Zootehnie în Campania", a înființat Filab s.r.l.. În 2015, compania a fost achiziționată integral de Familia Consalvo - Valvano prin intermediul BUBALUS, societate agricolă cu răspundere limitată. FILAB este acronimul pentru "Filiera Lactatelor ...
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana este o companie dinamică care activează în sectorul agroalimentar toscan, printre care produsele cu marca Agriqualità din Amiata și zona Val di Paglia sunt rezultatul unei linii de producție care s-a creat din 2005 și a fost înființată cu autorizarea de certificare din partea Regiunii Toscana. În special, produsele certificate au fost destinate comercializării directe în punctele ...
Italia, Castel Volturno
...Vinuri. Vinuri spumante, mozzarella de bivol, taralli din Sannio, file de roșii Gragnano, miere.
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima INGREDIENTE: 100% Lapte de bivol, sare, cheag, culturi lactice vii Preț agresiv...
...Mozzarella de bivol...
Produse corespunzătoare
Mozzarella de bivol
Mozzarella de bivol
...Pantofi de tango, salsa, latino, kizomba, 100% fabricați în Italia. Talon antishock, disponibil cu talpă din piele, bivol sau vegană.
...SCAMORZA ȘI CACIOCAVALLO DIN VACĂ ȘI BIVOL DE APĂ, ALBE ȘI AFUMATE...
...CENICER DE CORN DE BIVOL NEGRU cu cenicero, suport pentru chibrituri și bețișoare din cedru. Embosat pe o placă de cupru. Făcut manual.
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabrica din Sonnino În fabrica din Sonnino, activă din 1987, se produc: mozzarella de vacă, ricotta, unt, brânzeturi proaspete, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabrica din Pontinia Fabrica din Pontinia este prima fabrică construită de companie, unde se produce mozzarella de bivol, ricotta și unt de bivol; face parte din consorțiul mozzarella de bivol Campana...
Italia, Palagonia
...-ul web: siciliangoodness.com Furnizor de: Produse gastronomice siciliene: Arancini, sicilieni, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Produse de patiserie siciliană: Cannoli, cialde cannoli, scorze cannoli, cannoli goale, kit cannoli, cannoli de ricotta, ricotta dulce pentru cannoli, ricotta de oaie, vacă, bivol, bufalina, ricotta proaspătă pentru dulciuri, babà, bignè, cassata...
Italia, Sassano
...unde se află cea mai mare producție de lapte italian. Astăzi, compania își dezvoltă baza operațională pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, de unde gestionează zilnic o cantitate de 250.000 litri de lapte, atât de vacă, cât și de bivol, pentru a le distribui în întreaga țară. Diano Latte colaborează cu Diano Trasporti, o companie de transport, care a fost inițial o ramură a companiei mamă, dar acum este independentă, având în dotare peste 50 de autovehicule care operează pe teritoriul național.
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din lapte de bivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
Toate Porțile Sannio, datorită intuiției maestrului brutar Salvatore, începe producția de produse lactate din lapte de bivol de la propria fermă. Brânză Giusti, situată în centrul Parcului Regional Matese, îmbină și astăzi tradiția cu modernitatea în producția de lactate, acordând o mare atenție siguranței alimentare; tehnologia utilajelor este completată de experiența proceselor artizanale. Se...
Italia, Salerno
CasaBufala este un magazin online de produse tipice din Campania și vinde mozzarella de bivol online.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
... digestibilitate ridicată datorită conținutului redus de carbohidrați, lactoză și sodiu. Previne bolile osoase și dentare, bolile vasculare și bolile tumorale, în special cele ale colonului. • Intoleranți la laptele de vacă: Mulți intoleranți, copii și adulți, consumă laptele nostru fără a avea reacții negative. • Gelateriile, patiseriile și restaurantele îl folosesc pentru a realiza înghețate, paste, preparate principale și secundare exclusive din carne și pește. • Barul pentru a realiza primul și singurul Cappuccino de Bivol 100% Natural și Italian.
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Italia, Montecorvino Rovella
Prezentare și listă de mozzarella de bivol din Campania (ITALIA) D. O. P (denumire de origine protejată) În anexă, fișierul care conține lista de vânzări a produselor congelate. Compania noastră vinde produse congelate proaspete. Mozzarella este congelată cu sistemul criogenic, având o durată de 12 luni de la data ambalării. Produsul, odată congelat, nu își pierde valorile nutriționale și nu...
Brânzeturi 100% din lapte de bivol Creștere - Brutarie - Vânzare...
Italia, Cagliari
... lucru (realizate din 100% piele) 2. mănuși din piele de bovină 3. mănuși din piele de vacă specială / piele de crustă 4. mănuși din piele de miel din piele ovine / bumbac 5. mănuși din piele de capră / bumbac Avem mașini moderne, lucrători calificați, o gestionare eficientă, materii prime / componente de înaltă calitate și o suprafață bună acoperită pentru a facilita procesul de fabricație. Putem folosi piele de vacă, bivol, oaie și capră pentru a produce mănușile noastre, folosind fire acrilice și fleece. Importăm mănuși amestecate pentru a face saci pentru...
Il Podere San Vincenzo din Eboli (SA) crește bivoli până la producția de derivate din lapte: mozzarella de bivol, scamorza și caciocavallo. Având posibilitatea de a controla întregul ciclu de producție, calitatea este garantată, pe lângă faptul că este certificată. Principalul său obiectiv nu este cantitatea, ci calitatea produselor sale. Este important de subliniat că, timp de șapte ani consecutivi, Podere San Vincenzo a fost recunoscut de AIA (Asociația Crescătorilor de Bivoli din Italia) ca fiind prima fermă din Italia pentru cantitatea și calitatea morfologică a laptelui.
Italia, DORNO
Producția și vânzarea mozzarella de bivol...
Italia, Capaccio Paestum
Yogurteria, producție proprie de mozzarella de bivol...
Italia, Mondragone
Vânzare angro și cu amănuntul: Mozzarella de bivol din Campania de Mondragone, Fiordilatte, bețe pentru pizza. Livrare zilnică Mondragone Roma prin Via Pontina.
Italia, Caltanissetta
Mezeluri și mozzarella de bivol...
Italia, San Gennaro Vesuviano
Adevărata mozzarella de bivol...
Țările populare pentru acest termen de căutare