Italia, Prato
Italia, Torgiano
... bucăți. Consultați eticheta de pe ambalajul kitului pentru analitii specifici listați și comparați analitul(urile) cu blocul de culoare corespunzător din tabel pentru rezultate. Acid ascorbic: Acest test utilizează decolorarea reactivului Tillmann. Prezența acidului ascorbic determină schimbarea culorii câmpului de testare de la verde-albastru la portocalie. Pacienții cu o dietă adecvată pot excreta 2-10 mg/dL pe zi. După ingestia unor cantități mari de acid ascorbic, nivelurile pot ajunge la 200 mg/dL. COD FARMACIST:984705816...
Italia, Imperia
...Pesto DOP de busuioc genovez Calvi este preparat conform rețetei adevărate liguriene. De fapt, conține ulei de măsline extravirgin, busuioc cultivat în Liguria (Basilico Genovese DOP), nuci de pin, usturoi și Grana Padano. Comparativ cu pesto-ul făcut în casă, sunt adăugate doar acid citric (acidifiant) și acid ascorbic (antioxidant). Fără caju, germeni de grâu sau alte ingrediente străine...
...clorhidrat de arginină, panthenol, copolimer PVPVA, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, trideceth-9, polisorbate 20, clorură de benzalconiu, acid salicilic, acid ascorbic, benzoat de sodiu, acid undecilenic, limonen. Ingrediente: Aqua-apă, extract de lemn de larix european, clorură de zinc...
Italia, Capo D'orlando
...pomelo și, în special, din multe varietăți de lime, din combava. EFECTE BENEFICE Deși conține mai puțin vitamina C decât lămâia, lime-ul reprezintă totuși o sursă alimentară excelentă de acid ascorbic. 100g de lime oferă aproximativ 35% din valoarea zilnică recomandată. Pulpa și coaja de lime conțin polifenoli și terpene care îmbunătățesc condiția metabolică și împiedică formarea tumorilor. În CUCINĂ Sucul de lime în bucătărie poate fi folosit pentru a marina puiul, iar coaja de lime poate fi utilizată pentru prăjituri, brioșe sau aluat fraged pentru tarte.
Italia, Milano
...IMMUNONK este compus dintr-un amestec inovator de ingrediente: Adenozină-5'-monofosfat liber, citidină-5'-monofosfat, uridină-5'-monofosfat și guanozină-5'-monofosfat (44%) Acid L-ascorbic (Vitamina C) Zinc...
Italia, Nave
...Ingrediente Ingrediente Apă minerală (80%), zahăr, extract de frunze de ceai negru indian (1,5%), fructoză (0,5%), arome, acidifiant acid citric, suc de lămâie (0,1%) din concentrat, antioxidant acid ascorbic Note Încapsulat într-un recipient din sticlă care amintește de ambalajele parfumurilor orientale, acest ceai ne transportă într-o lume luxoasă și la modă! O amestec exclusiv realizat cu...
Italia, Montelibretti
...Ingrediente CALCIOLISIN H principii active (pe comprimat) Comprimat galben - Vitamina C (acid L-ascorbic); Echinacea (Echinacea angustifolia DC., rădăcină) 4% echinacoside; Magneziu citrat tribazic monohidrat; Celuloză microcristalină; Carbonat de calciu CD; Dioxid de siliciu; Stearat de magneziu; Acoperire galbenă. Comprimat albastru - L-Lizină clorhidrat; Carbonat de calciu CD; Magneziu citrat tribazic monohidrat; Vitamina B12; Celuloză microcristalină; Dioxid de siliciu; Stearat de magneziu; Acoperire albastră. Avertisment de siguranță Nu este potrivit pentru copii cu vârsta sub 3 ani.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Palagonia
Italia, Roma
...Ingrediente: Ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui, măsline verzi, Trufă albă 1% (Tuber magnatum Pico), sare, aromă, acid ascorbic: E300. Data expirării: 36 luni. Mod de utilizare: Este ideal ca condiment pentru crostini și umpluturi pentru aperitive, feluri principale și secundare, omlete și ca bază pentru toate preparatele cu trufă. Allergeni: Produsul...
Italia, Guidonia
...Ingrediente: Ciuperci 65% în proporție variabilă (Pleurotus Ostreatus, Lentinus Edodes, Ciuperci Strophana Rugosa), ulei de semințe de floarea-soarelui, ardei, oțet, semințe de fenicul, usturoi. Acidifiant: Acid citric Antioxidant: Acid ascorbic Ambalaje: Borcan de sticlă: ml. 314 / 580 / 3100 – Tavă kg 2 / kg 1 Împachetare: Cartoane: 12 buc. / 12 buc. / 2 buc. / 4 buc. / 10 buc.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play