Italia, Nocera Inferiore
...Aromele și amestecurile funcționale pentru industria cărnii sunt esențiale pentru prepararea atât a cărnii proaspete, cât și a celei afumate, oferind un gust mai bine definit și plăcut. Aceste produse sunt utilizate frecvent pentru a îmbogăți aromele sau pentru a diferenția carnea procesată, inclusiv producțiile artizanale. Aromele de carne sunt disponibile atât ca ingrediente unice, cât și în amestecuri, extinzând opțiunile și creând preparate cu arome unice și sofisticate.
Italia, Cellatica
... • Aromatizatoare pentru înghețată • Aromatizatoare pentru topping-uri • Amestecuri pentru creme de umplutură • Extracte naturale concentrate Cauți o nouă aromă pentru proiectul tău? Putem găsi soluția potrivită pentru orice nevoie. contactează-ne...
Italia, Milano
...Produs între mai și iunie, este un miere care tinde să cristalizeze. Din lichid, culoarea sa este chihlimbarie, iar în cristalizare tinde să se deschidă. Mirosul și aroma sunt ușor fructate - de intensitate medie - de struguri muscat și piersici. ABBINAMENTI Pentru gustul său decisiv fructat și pentru caracteristica sa „învăluitoare”, mierea de ailanto se potrivește foarte bine cu salate de fructe și înghețate cu fructe sau la fructe, reușind să armonizeze chiar și o varietate de arome diferite; de încercat pe brânzeturi maturate.
Italia, Trepuzzi
... și se dovedește a fi vedeta băuturilor de vară pe tot parcursul anului! Gin Tiptoe este un gin artizanal produs în Italia. - La vedere, apare cristalin, transparent - buchetul de arome deschide un scenariu fructat cu un ecou exotic și referințe proaspete. Overture de vară către un final persistent - gust adorabil, fructat. Capacitate: 70cl - 40%vol...
... înseamnă susținerea practicilor agricole responsabile și bucuria unei băuturi care este rezultatul pasiunii și dedicării. Această cafea oferă o gamă de arome complexe, care variază în funcție de regiunea de origine, permițând iubitorilor de cafea să exploreze o lume de gusturi și arome. Este alegerea perfectă pentru cei care caută o cafea de înaltă calitate care respectă mediul și oamenii care o produc.
Italia, Sesto Fiorentino
... de cafea cu diferite corpuri, aciditate și dulceață, pentru un rezultat final catifelat. PRĂJIRE Prăjirea lentă și artizanală permite caramelizarea perfectă a zaharurilor prezente în boabe, oferind cafelei un postgust dulce și plăcut. După prăjire, răcirea se face separat pentru fiecare origine în parte. Această metodă asigură că cafeaua păstrează nuanțe distincte de arome și gusturi, care sunt ulterior echilibrate pentru a obține o armonie perfectă în ceașcă. PROFIL AROMATIC Cafea espresso catifelată cu o varietate de postgusturi, cum ar fi floare de portocal, arahide prăjite și papaya.
...Calua Blend se naște din unirea varietăților coratina, biancolilla și nocellara del belice, cu un procent mic de giarratara și cerasuola. Astăzi, prin unirea unor calități selectate și diferite de măsline, s-a dat viață unei amestecuri de extracte de ulei extravirgin care poartă numele de Calua Blend. Calua Blend își propune să producă noi arome și gusturi, prin alegerea înțeleaptă a diferitelor tipuri de măsline care, prin tehnici precise, sunt amestecate între ele, dând naștere unui produs final care să îmbogățească experiența senzorială a consumatorului.
Italia, Forlì
... fără a adăuga ingrediente suplimentare. Totuși, este posibil să fie prelucrate suplimentar pentru a obține preparate neobișnuite, atât dulci, cât și sărate. De exemplu, prin mixarea și combinarea fructelor cu puțină apă și câteva picături de suc de lămâie, se obține un excelent substitut pentru brânza tartinabilă. Anacardiele pot fi, de asemenea, măcinate și adăugate în preparatele de risotto oriental, împreună cu amestecuri generoase de legume sote, condimente și arome. Sunt disponibile în ambalaje de 1 kg pentru a avea rezervele necesare pentru o petrecere sau un aperitiv între prieteni.
Italia, Bonate Sopra
...pigmenți și amestecuri personalizate pentru orice nevoie, precum și pentru a produce și ambala orice tip de produs în pulbere pentru terți.</p><p>Se ocupă de cacao, ciocolată, edulcoranți, conservanți, coloranți naturali, uleiuri esențiale naturale pentru industria conservelor, caseinati, preparate în pulbere pentru băuturi, îndulcitori, agenți de îngroșare și acidifianți chimici, baze pentru înghețată, vanilină, lapte praf degresat și suc de lămâie.</p>...
Italia, San Cono
...°, această operațiune permițând menținerea proprietăților organoleptice ale produsului. Pe lângă tradiționala pastă din semolă de grâu dur, Pastificio Milazzo produce și alte specialități cu adăugarea de arome naturale.
Italia, Palagianello
... artizanal, 100% produs italian, cu diverse amestecuri și arome, cum ar fi: usturoi, portocală, lămâie, busuioc, ciupercă, ardei iute, rozmarin, trufă. 4) Creme de legume artizanale, sosuri și produse în ulei. 5) Snacks-uri speciale produse în mod artizanal. Soledòr este încântat să vă prezinte disponibilitatea de a introduce produsele sale ori de câte ori simțiți nevoia de schimbare în sectorul...
Italia, Desio
Moka Kenya, fondată de Cav. Mario Chinello, din 1953 în Desio (MI), cu peste 65 de ani de experiență, prăjește în mod artizanal cafea de calitate superioară, mono-origine și amestecuri, cu un gust moale, rezultat al prăjirii tradiționale delicate la foc mic, cu răcire naturală cu aer pentru a îmbunătăți calitatea în ceașcă, pentru ca fiecare cafea să fie o emoție de gusturi, arome și parfumuri: o...
... un secol de activitate, cafeaua să aibă întotdeauna calitatea și prospețimea care o caracterizează de la bun început. Degustând amestecurile de Caffè Marconi, vă veți cufunda într-o mare de arome și gusturi pe care doar un espresso italian perfect le poate oferi. Producția actuală se împarte în: 1) Amestecuri de cafea în boabe. 2) Amestecuri de cafea măcinată pentru: moka, cafea americană, "cold...
... gusturi pe care doar un espresso italian perfect le poate oferi. Producția actuală se împarte în: 1) Amestecuri de cafea în boabe. 2) Amestecuri de cafea măcinată pentru: moka, cafea americană și „cold brew coffee”. 3) Capsule de cafea cu sistem închis.
Italia, Aversa
Mio Cafè Italia ia naștere cu entuziasmul și energia lavei unui vulcan... și, de fapt, tocmai de pe versanții Vesuviului își ia viața cafeaua noastră! Compania noastră, datorită unei echipe de profesioniști experți în domeniul cafelei, oferă cele mai bune amestecuri de cafea pentru lumea Bar și o gamă completă de capsule și pungi, în diverse arome, completate de ceaiuri aromatizate. Compania...
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Italia, Monterotondo
...Industria alimentară specializată în panaturi condimentate (aurii - prăjite - fulgi de porumb - gratinate - sare și piper - picant - italice și spaniole), amestecuri de condimente, GRAND ROAST și în pachete de 7 gr, arome pentru carne și pește, vânzare de condimente, ciocolată, praline, cafea, bere, pentru sectorul industrial/angro/retail/horeca/bar/măcelării gdo etc. Deținută de una dintre cele mai prestigioase universități din Italia, ne bazăm pe competența lor profesională, pentru a garanta produse de înaltă calitate.
Italia, Cercola
... afaceri orientate spre satisfacerea gusturilor diverse permit crearea de soluții originale și autentice, orientate spre căutarea constantă de noi arome și gusturi care se întâlnesc cu tradiția, arta și plăcerea unei cafele bune. Moro Caffè selectează cele mai bune plantații și achiziționează pre...
Companie de import-export lider în procesarea condimentelor și aromelor. Compania noastră a fost înființată în 1983 cu scopul de a crea amestecuri cu diverse arome pentru utilizări precum: panificație, mezelărie, prelucrări de carne și industrii alimentare. Materiile prime sunt procesate în cadrul companiei noastre, creând amestecuri cu diverse arome, recreând gusturi precum SPECK, MORTADELLA...
I.T.ALI. srl este specializată în furnizarea de ingrediente, aditivi și arome, precum și de semilavorate și amestecuri personalizate pentru diverse sectoare ale industriei alimentare. Know-how-ul nostru constă în serviciul de personalizare și propuneri pentru fiecare companie, fie că este vorba de o activitate industrială sau artizanală. Specializată în produsele sărate, în special mezeluri...
Sciascia Caffè din Roma este o instituție istorică înființată în 1919 în cartierul Prati. Astăzi, ca și atunci, la intrare veți fi copleșiți de arome încântătoare emanate de diversele amestecuri de cafea prăjită proaspăt, disponibile atât boabe, cât și măcinate pentru orice aparat de uz casnic, cu livrare în întreaga lume. Printre numeroasele oferte se numără cafea pură sau servită într-o floare de ciocolată neagră, inclusiv cu smântână proaspătă, un cappuccino excelent, ciocolată neagră preparată de Sciascia Caffè, sucuri de fructe bio, sucuri de portocale și multe altele.
Italia, Mondovi
... interesante, cu o colaborare moderată și oferim mai multe opțiuni pentru a facilita modalitatea de plată. Așadar, ne puteți contacta la +393208916079 în orice moment, deoarece suntem întotdeauna disponibili și deschiși pentru toți. Vă precizez că toate produsele noastre sunt realizate din cafea 100% originală provenind din mai multe țări: Brazilia, Honduras, Peru, Columbia, Vietnam, Coasta de Fildeș, Camerun, Etiopia... Nu facem amestecuri cu arome și avem o diversitate de intensitate a cafelei.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play