Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
...Materia primă: Coscă de porc națională proaspătă, selectată fără ciolan, kg 13,50, curățată și degresată de surplus, fără adăugare de polifosfați, derivate din lapte și gluten. Șunca dezosată, după răcire, este învelită în ciorap elastic protector, reutilizabil. Ulterior, este legată, ambalată și pasteurizată. Pezzatura: Kg 10,00/11,00 aproximativ Ingrediente: coscă de porc, sare, arome și condimente, dextroză, fructoză, antioxidant E 316, conservant E 250. Ambalare: Pungi de Cryovac transparente...
Italia, Langhirano
...Este o capodoperă a naturii și a omului. Se naște din bunătatea acestei țări, din respectul pentru o tradiție pură, din înțelepciunea meșteșugărească care face din fiecare șuncă o capodoperă a gustului italian. Numai pulpe de porc italian, carne proaspătă, niciodată congelată, prelucrată, îngrijită și maturată cu o atenție care este patrimoniu exclusiv al acestei țări, al tradiției sale, al aerului și al climatului său. Greutate medie:kg. 9.5-11 Bucăți pentru gât:2...
...Pentru el este necesar să „sacrifici” cea mai prețioasă parte a porcului. De fapt, Culatello di Zibello DOP, prințul incontestabil al tuturor mezelurilor, „se face” din mușchii centrali ai coapsei. Carne proaspătă de porci grei italieni, prelucrată cu atenție și tăiată în forma tipică de pară. Sare și piper, 15 zile în cameră rece pentru a se odihni, apoi legat manual în vezica naturală. Acum...
Italia, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, în versiunea clasică cu os, este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante produse atunci când vorbim despre mezelurile toscane, atât pentru calitatea materiilor prime utilizate pentru realizarea și conservarea sa, cât și pentru gustul său intens și ușor sărat, capabil să încânte papilele gustative ale adulților și copiilor, fie consumat singur, fie însoțit de alte produse locale sau de o simplă felie de pâine proaspătă. În plus, Denumirea de Origine Protejată garantează calitatea și aroma sa caracteristică.
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Italia, Ferrere
... rosa, salam cu trufe, salam Barolo, cârnați, șuncă fiartă, șuncă crudă, cotechini și multe altele, pe care le vindem direct în punctul de vânzare. Pentru a crește vânzările, am deschis și o măcelărie în Langhe, în centrul istoric din Alba, și alta în centrul din Torino, în apropierea muzeului egiptean, unde se pot achiziționa toate produsele noastre din carne de porc și mezelurile.
Italia, Dobbiaco
Bacon tirolez - Cârnați - Șuncă fiartă - Carne proaspătă...
Specialitate Salami Crudi cu: trufe, Barolo, nuci - Salami din cerb și mistreț, Salsiccia, șuncă, Zamponi, carne proaspătă de la CON.SA.TI.
Italia, Pavia Di Udine
Bunătatea mezelurilor Specialitate șuncă în hârtie...
Italia, Viterbo
PROCESARE ȘI COMERȚ CU CARNE PROASPĂ ȘI CONGELATĂ 
PRODUCȚIE PROPRIE DE ȘUNCĂ, COPPA, BACON ȘI CÂRNĂCIOARE (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play