...Vinetele și roșiile: combinația care evocă amintiri ale prânzurilor în familie sau între prieteni în zilele însorite de vară. Toate acestea le-am păstrat într-o rețetă gata de utilizare, dominată de gnocchetti din făină de semolă, pentru un fel principal de savurat oricând.
Franța, Melle
Melle et une Pâte este un producător de paste situat în Melle, aproape de Marais Poitevin (79). Produse de paste uscate și paste proaspete de excelență cu materii prime locale. Pasta noastră este unică și vă oferim arome originale: usturoi sălbatic, alge, urzică, șofran, angelică, hribi, spirulină, cânepă, mentă și ardei iute de Espelette. Suntem mândri să garantăm o calitate reală a produselor no...
Italia, Forlì
... vegetale, fierul și sărurile minerale care caracterizează această legumă. Făina de linte aduce cu sine proprietățile benefice tipice acestor legume. Făina de Linte Roșie poate fi utilizată atât pentru produse sărate, cât și pentru dulciuri, în special în Orient. Este deosebit de potrivită pentru prepararea chifteluțelor vegetale și a falafelului, gnocchetti și tagliatelle. În India, este folosită foarte mult pentru a prepara gnocchetti numiți mangodi. Sau în combinație cu alte ingrediente fierte, cum ar fi năutul, bobul sau cartofii.
Italia, Cagliari
...Noi siamo un azienda che esporta prevalentemente prodotti alimentari sardi all'estero. Abbiamo una vasta gamma di prodotti per i grossisti, i negozi di delicatessen, ristoranti e pizzerie ecc. I nostri prodotti sono: pasta secca tra cui gnocchetti, spaghetti e pasta fresca come i ravioli e culurgiones, seadas, zafferano, olio di oliva e patè di olive, formaggi e creme di formaggi, vini, birre di varie misure anche in fusti, dolci, liquori, bottarga, creme di tartufo e formaggi al tartufo, salumi tra i quali salsiccia secca e fresca.
Locația, administrată de familia Zambon de patruzeci de ani, dispune de 50 de locuri în trei săli, plus alte o sută în grădina spațioasă din Campo Santo Stefano. Bucătăria propusă de chef este cea tradițională venețiană. O privire asupra meniului: aperitive mixte de pește și italienești, risotto-uri variate, linguine cu fructe de mare, grătare de pește; deserturi la pahar și tarte făcute în casă. Preparatele tipice sunt gnocchetti alla Santo Stefano și branzino la cuptor. O mare varietate de pizze completează un meniu deja foarte tentant.
Țările populare pentru acest termen de căutare