...Vanilina este utilizată, printre altele, ca zahăr vanilat, precum și în alimente precum produse de patiserie, ciocolată și înghețată. În plus, vanilina este unul dintre diversele compuși aromatici utilizați în producția de parfumuri.
De 30 de ani, ACT vinde cu succes o gamă în continuă expansiune de materii prime de cea mai bună calitate, certificată.
Fondată în 1985 în Hamburg de Dr. Ramin Ghaffari, ACT este astăzi o companie în expansiune cu peste 60 de angajați la nivel internațional. Birourile noastre se află în orașul hanseatic Hamburg, precum și în alte 12 locații din întreaga lume. Succesul este întotdeauna realizat în...
...Informații despre produs
Inele de măr dulci-acrișoare acoperite cu cea mai fină ciocolată cu lapte. Această combinație de fructe și ciocolată cremoasă oferă o experiență gustativă deosebită.
Ingrediente
Mere 48%, zahăr 25%, unt de cacao 12%, lapte praf integral 9%, pastă de cacao 3%, pudră de zer dulce 1,5%; emulsificatori: lecitină E322 și E476; aromă: vanilină; conservant: dioxid de sulf. Conține soia și lactoză.
Origine
Acoperire cu ciocolată adăugată în Germania.
...Aromă pentru alimente
Vanilie: Vanilie
Vanilie Supreme: Aromă de Vanilie
Rom: Aromă de Rom
Lămâie: Aromă de Lămâie
Lămâie extra puternică: Aromă de Lămâie
Migdale: Aromă de Migdale
Unt: Aromă de Unt
Vanilină: Zahăr Vanilină
Sirop de zahăr invertit: Îndulcitor...
... aluat.
Și: Deoarece vanilina noastră este un parfum universal, o poți folosi chiar și în cosmeticele tale, pentru a da loțiunii tale de corp sau săpunului aroma dulce de vanilie.
Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan
Utilizare: Amestecă produsul direct și cu măsură în rețetele tale, până când obții gustul dorit de vanilie.
Noi, Trimond GmbH, suntem activi în domeniul depozitării și importului și exportului de materii prime chimice și naturale pentru industriile cosmetică și alimentară din 2014 și dorim să ne prezentăm ca un partener pentru depozitare și distribuție.
Locația Trimond GmbH în Pinneberg, lângă Hamburg, permite livrări rapide în Europa, precum și încărcări pentru portul Hamburg și Aeroportul Hamburg pen...
...Calitate gourmet comercializată corect
Detalii produs:
Recolta nouă este aici!
Lungime 15 - 18 cm
Origine: Madagascar
Conținut ridicat de vanilină
Recolta: 2020 DCB: 12/2022
Vanilia Bourbon
Vanilia noastră Bourbon din inima regiunii SAVA din Madagascar se distinge printr-un conținut foarte ridicat de vanilină și întruchipează gustul "clasic" al vaniliei.
Este versatilă pentru deserturi de...
... naturală, colorant beta-caroten, aromatizant vanilină. Poate conține urme de: gluten, ouă, fructe cu coajă lemnoasă (alune, migdale, nuci).
Valori nutriționale per 100 g
Energie 1555 kJ / 365 kcal
Grăsimi 0,5 g
din care acizi grași saturați 0,5 g
Carbohidrați 69 g
din care zaharuri 69 g
Proteine 7,3 g
Sare 0,46 g
Cantitate netă: 128 g...
...Cu zahărul bio din vanilie Bourbon de la LECKER, puteți rafina gustul prăjiturilor, produselor de patiserie, cocktailurilor, deserturilor, ceaiurilor și mult mai mult – direct din natură
•Zahărul brut din trestie de zahăr din America de Sud nu este rafinat și nici nu este albitor chimic
•Vanilina fină din pastaia de vanilie Bourbon autentică îi conferă un gust desăvârșit
•Zahărul nostru bio din...
...50 de grame de vanilie din Madagascar
• Conținut maxim de vanilie cu minim de păstaie de vanilie
• Vanilină 1,8 - 2,1%
• Lungimea păstăii 17 până la 20 de centimetri
• Greutatea medie a păstăii 4,1 grame
• Conținut de umiditate de 30%
• Ambalat în vid...
... pură de unt
• Grăsime de unt cu vanilină sau carotenoizi
• Amestecuri de grăsime de lapte personalizate
• Fracțiuni de grăsime de lapte
• Lapte praf degresat
• Lapte praf de unt
• Lapte condensat îndulcit (de asemenea, în calitate BIO)
• Lapte condensat îndulcit caramelizat
• Smântână pentru delicatese
• Produse lactate/compuși personalizați pentru clienți
A doua noastră competență de...
...sorbitol, făină de konjac, carbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu, carbonat de magneziu, clorură de calciu, clorură de magneziu, sulfat de calciu, glucono-delta-lactonă, gluconat de sodiu, vanilină, clorură de sodiu, maltodextrină, pudră de orez și multe altele.