... pot avea o valoare DE între 3 și 20. Cu cât valoarea DE este mai mare, cu atât lanțurile de glucoză sunt mai scurte și, astfel, maltodextrina este mai dulce. Maltodextrinele cu o valoare DEde până la 10 inclusiv sunt considerate a fi nesărate. Peste valoarea DEde 20, este atât de dulce încât nu mai poate fi numită maltodextrină. Atunci se numește siropde glucoză.
Maltodextrina DE-10 din amidon...
...Proprietăți:
• Utilizabil ca mascarpone tradițional
• Gust excelent, premiat cu „Superior Taste Award 2020”
• Fără lactoză, colesterol, lapte și soia
• 100% vegetal
• Perfect pentru gătit, copt și în special pentru deserturi precum tiramisu
Ingrediente:
Apă, grăsime de cocos hidrogenată (17%), grăsime de cocos (8%), amidonde cartofi, maltodextrină,
pudră de orez (siropde orez uscat, amidon...
...Curcan - Carne de Pui
Ingrediente:
Curcan - Carne de pui,
Apă potabilă, iaurt, condimente, sare de masă, stabilizatori E450, E451, E262, amidon modificat E1422, siropde glucoză uscat, potențiator de aromă E 621.
Amidonde grâu, gluten de grâu, amidonde cartofi, orez și siropde porumb, siropde spelt-curmal-smochin etc. Făină de grâu, pulbere de malț, concentrate de suc de struguri, concentrate de fructe. Piureuri. Fructoză, coloranți, amidonde porumb.