Germania, Bad Ditzenbach
...Supliment nutrițional cu lactază în cazul intoleranței la lactoză. Fiecare capsulă conține 14.000 de unități FCC de lactază (FCC: Food Chemical Codex). Intoleranță la lactoză? Astăzi, aproximativ 20% din populație suferă de o incompatibilitate cu lactoza sau de o lipsă de lactază, fără a ști. Consecințele sunt balonare, senzație neplăcută de plenitudine sau diaree. Enzima lactază descompune...
Germania, Bad Bentheim
... amestecat cu apă și cu enzima α-amilază pentru a hidroliza orezul, apoi este filtrat, uscat și cernut într-o pudră fină. Această pudră de albuș de ou de orez este produsă doar din endospermul boabelor de orez, deoarece acolo este stocată cea mai mare parte a proteinelor. Proteină Pe lângă apă, proteina este un component major al mușchilor. După exerciții fizice, mușchii se recuperează și, prin urmare...
Germania, Hemer
...midia verde cu buze de Noua Zeelandă: bogată în glucosaminoglicani, care sunt esențiali pentru un metabolism articular funcțional și pentru formarea cartilajului articular și a sinovialei, vitamine naturale, minerale și oligoelemente esențiale Rădăcină de devil's claw: are efecte antiinflamatorii și analgezice, inhibă enzima care descompune proteinele cartilajului Ginkgo: stimulează circulația...
Germania, Weinheim
Veller GmbH se ocupă în principal cu dezvoltarea de produse precum aditivi alimentari, ingrediente etc. în procesul de bioinginerie. În prezent, majoritatea produselor companiei, ca aditiv alimentar - Transglutaminază (TG), Glucoză oxidază, lacază, conservant alimentar natural ε-Polilizină. Acum compania noastră oferă cele mai bune prețuri pentru Transglutaminază în UE. Transglutaminaza este o enz...
Produse corespunzătoare
Enzimă transglutaminază
Enzimă transglutaminază
Germania, Rosshaupten
...Transglutaminază, aditivi alimentari și substanțe auxiliare Transglutaminază, cunoscută în general sub abrevierea TG, este o enzimă naturală cu capacitatea de a modifica funcționalitatea proteinelor prin rețele de legături de glutamină și lizină. TG este un adeziv proteic eficient, precum și un agent de îmbunătățire a texturii. Grupul C&P extrage transglutaminază dintr-un proces natural de fermentație. Produse cu transglutaminază: Lichid Ambalare: Container IBC, Canistre...
...Guma konjac, Carragenan, Enzimă, Transglutaminază, Guma guar, Xantan, Fosfat, Proteină, Agenți de gelifiere, Agenți de îngroșare, Emulsifianți, CMC, Celuloză.
... circulației acizilor biliari - detectarea malabsorbției grăsimilor - indicarea suprapopulării bacteriene în jejun - teste specifice ale funcției hepatice - măsurarea ratei de golire gastrică a solidelor - determinarea activității lactazei cu amidon de porumb etichetat cu 13C - testarea funcției pancreasului cu enzima lipază - Nutriția animalelor și biochimia - utilizarea furajelor...
Germania, Ingelheim
... inflamație. Prin inhibarea sintezei prostaglandinelor la enzima cheie ciclooxigenază, poate fi utilizat pentru dureri acute și cronice (de exemplu, artroză și artrite). Ca majoritatea ingredientelor active din clasa sa, este slab tolerat de tractul gastrointestinal, un efect secundar particular fiind sensibilizarea la lumină. Specificații detaliate, Certificat de Analiză și mostre sunt disponibile la cerere. CAS:22071-15-4 Informații despre produs:API Calea de sinteză: Sintetic Expirarea brevetului: UE, SUA - expirat Indicație: Analgezic, Anti-inflamator Dozare: Oral Nume: Ketoprofen...
Germania, Berlin
... suspectează că crocina inhibă daunele ADN-ului cauzate de compuși activi sau acționează ca un activator pentru enzima de reparare a exciziei ADN-ului. În plus, crocina din șofran are efect anti-solar și poate absorbi razele UV ale soarelui, fiind utilizată în formularea loțiunilor sau cremelor.
...Enzimă - cheia pentru o sănătate și bunăstare mai bună: Avem patru combinații speciale de enzime (Enzym-Wied® classic, Enzym-Wied® N și Enzym-Wied® forte) și un preparat monoenzimatic.
Germania, Breisach
...Produse de patiserie cu unt din făină de grâu. Ingrediente: FĂINĂ DE GRÂU, 24% UNT din Bretania, apă, 5,5% zahăr din trestie, drojdie, GLUTEN DE GRÂU, OUĂ, sare, LAPTE PRAF ÎNTREG, zahăr, MAIA DE GRÂU (apă, făină de grâu fermentată), agent de tratament al făinii E300, colorant: carotenoid (origine naturală), enzimă. A se păstra la min. -18°C. După decongelare, nu se recongelează. Se coace în...
Țările populare pentru acest termen de căutare