...Este a cincea tăietură a piciorului devită și include regiunea anatomică a osului coapsei biceps.
Numele este dat de forma rotundă a tăieturii. Carnea este slabă și fragedă.
Culoarea poate fi folosită pentru fripturi la abur și rulate.
În același timp, poate fi tăiată pentru fripturi la cuptor sau pe grătar.
...Carne devită congelată, partea superioară, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton
Carne devită congelată, genunchi, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton
Carne devită congelată, partea laterală, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton
Carne devită congelată, pulpă, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton
Carne devită congelată, piept și flank subțire, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton...
...CARNE DEVITĂ ÎN AFARĂ/ÎN INTERIOR
carne devită GHEȘTE/OS ÎN
CARNE DEVITĂ CHUCK
CARNE DEVITĂ CLOD
carne devită CHUCK ROL
carne devită Brisket
carne devită Brisket cu os
Aripă de pui
carne devită Spate
carne devită os de chuck
carne devită os de coaste/cub
carne devită Sternum/os de brisket
carne devită os de umăr
carne devită os/os de cuib/os degenunchi
Grăsime de Brisket devită
mușchi devită plate
Ligament devită...