Spania, Cieza-Murcia
...Caisul, fructul din familia rozaceelor, se caracterizează prin coaja sa galben-portocalie care îl face ușor de recunoscut. Cu o formă rotundă și ușor ovală, caisul are o dimensiune medie care îl transformă într-un fruct perfect pentru a fi consumat în orice moment al zilei. Gustul său este delicat dulce, iar pulpa este suculentă, oferind o experiență răcoritoare și delicioasă. Cultivat în cele mai bune condiții în Cieza, acest cais se remarcă prin calitatea și gustul său inconfundabil.
Franța, Le Lauzet Ubaye
...Caisul este, la fel ca piersica, un fruct cu sâmbure din genul Prunus, originar din China. Recolta începe în iunie și continuă până în luna august, cu un vârf de producție la sfârșitul lunii iulie. Franța este a doua țară producătoare de caise din Uniunea Europeană. Principalele departamente producătoare sunt Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales, Ardèche. Consumate proaspete, uscate, sub formă de suc, marmeladă sau gem, caisele sunt bogate în fibre, antioxidanți și vitamina A. Lichiorul nostru se savurează foarte rece. De asemenea, este foarte apreciat în diverse preparate culinare.
Franța, Fongrave
... aduce tonus, vitalitate, fibre, antioxidanți, atât de multe beneficii pentru sănătate. Pentru noi, cel mai important este să culegem fructe dulci și coapte. Ambalarea artizanală oferă o gamă completă care include prune uscate cu sâmbure fără conservanți, cu conservanți, denoyaută manual (garanție de calitate), la vrac, în pungi... Gama noastră se completează cu prune uscate acoperite cu ciocolată, prune uscate umplute și, de asemenea, alte fructe uscate: caise, smochine și miere.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play