...Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Bucată situată în partea dorsală a porcului, extrasă din partea superioară a benzii de spate. Bucată între 1,2 kg și 1,6 kg. Cabecero fără presa de cerdo ibérico este o bucată selectă, extrasă din partea dorsală a porcului iberic, specific din zona superioară a benzii de spate. Această tăietură de între 1,2 și 1,6 kg se distinge prin calitatea sa superioară...
Belgia, Beringen
...Ca un mușchi bine folosit, friptura de partea superioară este extrem de slabă și conține mult țesut conjunctiv. Friptura de partea superioară se descurcă bine și tăiată cubulețe și gătită lent într-un tocăniță sau la cuptor.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Presa Ibérica este un tip de carne care se extrage din partea superioară a spatelui porcului iberic, cunoscut pentru gustul său excepțional și textura sa fragedă. Acest tip de carne este apreciat în special pentru echilibrul perfect între carne și grăsime, ceea ce îi conferă un gust suculent și o textură fină. Ideal pentru fripturi sau gătit la grătar, Presa Ibérica este o alegere populară...
Spania, Santiago De Compostela
...Culoare intensă rubiniu-albastră. Uscat, dar cu arome excelente de fructe. Note de mure, prune și zmeură. Note florale purpurii spre partea superioară a paharului, completate cu condimente bogate datorită învechirii în stejar. Se potrivește perfect cu toate tipurile de carne; în special fripturi, friptură de vită sau mușchiuleț; pui; carne de oaie și porc.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play