Franța, Carpentras
... una dintre vedetele sărbătorilor de sfârșit de an! MEDALIE DE AUR: Suncă uscată cu ierburi de Provence MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată din carne de porc pur MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată MEDALIE DE ARGINT: Chorizo dulce UGS: 2200056000000-1 Greutate: 1.2 kg Precizare privind greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc origine Franța, grăsime de porc, origine Franța, Tuber...
Franța, Malataverne
... producții agricole, sunt foarte solicitate de gurmanzi. Trufa neagră sau trufa din Périgord, în latină Tuber melanosporum, se găsește exclusiv în soluri calcaroase, la o adâncime de 1 până la 15 cm, la poalele copacilor numiți trufieri (stejar, alun, tei, carpen...). Se dezvoltă primăvara și crește din miezul verii pentru a ajunge la maturitate câteva luni mai târziu. Atunci este recoltată (se spune că este „cavée”) cu ajutorul, în general, al unui câine de trufe, al unui porc sau al muștelor.
Franța, Bidart
...Excelența trufei negre din Périgord "Tuber Mélanosporum", proaspătă (selecție extra sau de primă alegere), origine Franța, de la Casa Caudalie, oferă întreaga sa aromă bogată și intensă, fără transformare sau elaborare. O selecție strictă a celor mai frumoase trufe ale noastre, lucrate manual în atelierele noastre, la comandă și prezentate sub vid, în pungi de diferite formate începând de la 30G. Produs natural. Toate coletele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
Franța, Concarneau
...Trufa Neagră de Iarnă (Tuber Melanosporum) este cunoscută pe scară largă în bucătăria mondială sub denumirea de trufe „Perigord”, sau în Italia ca „Nero Pregiato”, fiind considerată Regele trufelor negre. De obicei, are o formă rotundă, dar poate fi și neregulată sau lobată, ajungând în mod normal la o dimensiune de până la 10 cm (3,9 in). Este caracterizată prin vârfuri piramidale mici și o pieliță de culoare negru-maro; miezul trufei negre de iarnă este inițial alb, apoi devine închis la culoare. Este străbătută de vene albe care devin maronii pe măsură ce îmbătrânește.
Franța, Mandelieu
...Ciuperci, porcini, ulei de măsline extravirgin, măsline negre, trufă de vară 3% (tuber aestivum vitt), capere, anșoa, sare, arome. Greutate netă: 130 GR...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ulei de măsline extravirgin cu aromă de trufă neagră. Bucăți de trufă albă de vară (tuber aestivum) 1% Ulei de măsline extravirgin de categorie superioară, obținut exclusiv prin procese mecanice. Sticlă de sticlă 200ml Data limită de consum 15.05.2019...
Franța, Valréas
...O ulei de măsline extravirgin biologic selectat pentru bogăția sa aromatică, sublimat datorită parfumului delicat al trufei (Tuber Melanosporum), adevărata bijuterie neagră a terroir-ului provençal! Sfaturi de degustare: Pe o salată, carpaccio, risotto, paste proaspete sau un piure de cartofi.
Franța, Paris
Franța, Mietesheim
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate de trufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe de vară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Compotă de anghinare cu trufă de vară tuber aestivum. Ingrediente: funduri de anghinare 70%, ulei de măsline extravirgin 17%, usturoi, suc de lămâie, trufă (tuber aestivum) origine UE 1.5%, aromă de trufă, sare, piper.
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, Puymeras
... Produse esențiale ale Casei Printre trufele proaspete, Trufa Neagră, în latină Tuber Melanosporum: această faimoasă trufă, cunoscută și sub numele de „Diamantul Negru al Bucătăriei”, este cu mult cea mai apreciată de gastronomi. Ea face astăzi renumele Casei Plantin. Combinația dintre un parfum delicat și o textură crocantă îi conferă un gust și un caracter excepțional. Produsul de bază al gamei de trufe în conserve, Trufa Neagră 1ère Ebullition, atunci când este gătită corect, dezvăluie un parfum aproape la fel de puternic ca cel al unei trufe proaspete și încântă cele mai rafinate palate.
...Le Diamant Noir de La Drôme des Collines este o companie reprezentată de două familii. O familie de producători de trufe "Tuber Mélanosporum" și o familie specializată în intermedierea trufelor. Aceste două familii și-au unit competențele pentru a dezvolta noi procese în jurul acestui produs nobil. La Drôme des Collines este cunoscută pentru trufele sale rotunde și de calitate superioară. Această...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play