Franța, Avançon
...garantați instituției dumneavoastră produse de calitate, sprijinind în același timp o producție locală și durabilă. Ne angajăm să oferim un serviciu personalizat pentru fiecare profesionist. Nu ezitați să ne contactați pentru a obține o ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră. Echipa noastră este aici pentru a vă consilia și a vă ajuta să alegeți cele mai bune opțiuni pentru afacerea dumneavoastră. Alăturați-vă rețelei noastre de parteneri și descoperiți avantajele de a colabora cu POCQUET APICULTURE.
Franța, Paris
...Catalogul nostru conține, de asemenea, zahăr alb rafinat în ambalaje de 1 kg și 25 kg pentru profesioniștii în patiserie de foarte bună calitate.
Franța, Torcy Le Petit
...Căutați un mix sau premix practic și ușor de utilizat care să garanteze uniformitatea produselor dumneavoastră de patiserie? Doriți să extindeți gama de produse de patiserie cu articole originale și delicioase (gâche, gogoși…) Vreți să oferiți clienților dumneavoastră produse de înaltă calitate și bogate în gust?
Franța, Josselin
...Soluțiile noastre clean-label din gamele Mixeo și Stabeo, pe bază de fibre vegetale, sunt aliații dumneavoastră pentru aplicațiile în panificație, patiserie și cofetărie. Stabeo reduce crăparea produselor dumneavoastră uscate și ajută la formarea și structurarea produselor modelate. Mixeo are aplicații variate, cum ar fi o textură mimetică a grăsimilor, care permite reducerea conținutului de grăsime. Datorită cantității mari de fibre pe care le conțin, soluțiile noastre permit creșterea semnificativă a conținutului de fibre al produsului final.
...Notele noastre variate de cocos cu parfum tropical vor adăuga o nuanță delicioasă tuturor tipurilor de aplicații. Datorită notelor lor lactate, cremoase sau prăjite, aceste arome vor întări și îmbogăți caracterul exotic al produselor dumneavoastră.
Franța, Collégien
...Dacă sunteți obișnuiți să lucrați cu produse precum macaronul, sunteți conștienți de complexitatea preparării acestuia. Datorită colaborării cu numeroși patiseri în laboratoare și cu chef Mathieu Blandin (Campion mondial de patiserie în 2013), a apărut ideea de a concepe această mașină. Vibrațiile mașinii permit vârfurilor biscuiților dumneavoastră să se rezolve până la obținerea unei coji...
Franța, Valensole
...Fabricăm aproximativ treize tipuri de bomboane dure cu miere franțuzească, conținând între 15% și 20% miere, având un stoc permanent. Acestea sunt disponibile sub formă de bilă, pastilă sau rășină de pin. Putem dezvolta, la cerere, noi arome începând de la comenzi de 35 kg.
Franța, St Cyr Sur Loire
...Conditionare: Tub Dimensiune: 16-17 cm Greutate netă: 7,5g​ Numele produsului: Gousses de Vanille Bourbon Varietate: Vanilla Planifolia - Țara de origine: Madagascar - Regiunea de origine: SAVA - Procesul de producție: Gousses colectate, selectate, uscate la soare, rafinate și sterilizate - Utilizare prevăzută: Restaurante, Patiserie, Ciocolaterie, Înghețată și Industrie Agro-alimentară - Compoziție: 100% Gousse de Vanille Bourbon naturală din Madagascar.
...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: patiserie, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Franța, Merville
... poate fi împărțit în 3 categorii: - caramel blond, cu un gust de miere și bomboane, cu foarte puțină caramelizare - caramel tradițional, gustul standard de caramel care vine ușor în minte, adesea folosit în toppinguri și sosuri - caramel plin, gust foarte pronunțat, folosit în amestecuri în produse de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețată - Biscuiți - Torturi - Sosuri - Topping - Confectii...
Franța, Châteaurenard
MISTER BONBON este specializat în vânzarea en-gros de bomboane și bomboane halal destinate profesioniștilor. Cu 18 ani de experiență, MISTER BONBON se poziționează ca lider al grossiștilor în domeniul dulciurilor pure. Garantăm o calitate superioară, procurându-ne de la producători de încredere pentru bomboane proaspete și delicioase la prețuri competitive. Oferim o selecție mare de delicii dulci...
Franța, Castres
... inox Produsele sunt fabricate pe linia de producție a transportoarelor, apoi sunt transportate către congelator pentru a fi congelate și ulterior ambalate; Produse transportate : Flanuri & quiche : cupă din aluminiu pentru flan sau quiche Macarons și aluat de choux : Cupă din aluminiu, Placă termoformare, Placă PE sau Grilă din inox Ambalare : Cupă din aluminiu și placă termoformare Număr de ore de funcționare pe zi : 2x8h/ 5 zile Mediu : umed...
Franța, Yssingeaux
Membru al grupului Nactarome și marcă a Grupului Nactis Flavours, Sevarome este specializată în conceperea și fabricarea aromelor alimentare, a preparatelor din fructe cu coajă, a ingredientelor aromatice, dar și a texturantelor, stabilizatorilor și coloranților alimentari, pentru domeniile de activitate și industria alimentară a produselor dulci. Sevarome activează atât în domeniul Pâinii-Patiser...
Franța, Vouneuil-Sous-Biard
...Scufundați-vă în universul captivant al colecției noastre de 16 ursuleți. O asortare perfectă între arome delicioase și fructate într-o cutie unică.
...Această instalație permite pulverizarea uleiului cald pe produsele alimentare pane. Este realizată integral din inox și respectă strict normele alimentare în vigoare pentru utilizare industrială. Montată pe roți, uleiul este demontabil; această funcție simplifică operațiunile de curățare a mediului înconjurător al mașinii. În plus, poate fi integrată cu ușurință în diferite linii de producție, în funcție de necesitățile de producție.
Franța, Rouen
...K2 Garden oferă cele mai bune boabe de cacao naturale, expediate din Tanzania. Cacaoa își datorează popularitatea și cererea compoziției sale 100% naturale, bogate în antioxidanți, vitamine și proprietăți tonice. Aromă bogată cu note naturale de ciocolată, echilibrată de o delicatețe naturală a fructelor acrișoare. Ciocolată bogată, gust moale și curat. Cacaoa noastră de înaltă calitate este utilizată în producția de produse de patiserie și produse de patiserie semifinite de cea mai înaltă calitate.
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...Robe roz pal luminos. Note de fructe roșii și fructe de pădure (căpșuni, mure), fructe uscate (caise), biscuiți și produse de patiserie. Cioplit, gura este aerisită, foarte răcoritoare și oferă un final foarte frumos.
Franța, Paris
... deserturi, băuturi calde, gemuri și preparate sărate, este de asemenea potrivită pentru a crea cosmetice naturale. Aroma sa bogată și intensă va îmbunătăți toate creațiile dumneavoastră culinare. Se recomandă păstrarea acesteia într-un recipient etanș, în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Proprietățile sale aromatice și vizuale revin după câteva minute la temperatura camerei. Aspect: Păstăi grase, uleioase, strălucitoare și flexibile. Aromă și gust: Vanilie ciocolată, intensă și fructată. Utilizare: Infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
Franța, Montauroux
... sincronizate cu mișcarea diafragmelor de tăiere. Mașina este, de asemenea, echipată cu un tăietor de fir, ceea ce permite extinderea gamei de produse. Operațiunile de extragere a blocului de umplere și a mixerului sunt foarte ușoare datorită unui mecanism inteligent. Parcursul unității de umplere, de la hopper la mixer, este construit integral din oțel inoxidabil, la fel ca toate protecțiile care acoperă mașina. Viteza de producție variază de la 20 la 60 de lovituri pe minut, în funcție de tipul de produs extrudat.
Franța, Fleury Les Aubrais
...se pot obține: Făină integrală (T150): Conține boabele întregi, bogată în fibre. Făină semi-integrală (T110): Puțin mai puțin bogată în fibre, dar încă nutritivă. Făină albă (T45 sau T55): Mai ușoară și utilizată pentru patiserie, pâine albă și multe preparate culinare. Făina de grâu este foarte versatilă pentru rețetele culinare și patiserie. Aceasta aduce carbohidrați, proteine și uneori fibre.
Franța, Sainte-Sigolène
TECI & COM este rodul asocierii a două persoane experimentate care, având o carieră de peste 30 de ani în domeniul ambalării, și-au unit cunoștințele și competențele pentru a oferi clienților un serviciu expert și produse de calitate pentru furnizarea de ambalaje pentru toate suporturile, personalizate sau neutre. Cunoașterea canalelor de fabricație permite astfel companiei TECI & COM să propună ...
... multe altele, acest zahăr vă permite să adăugați cu ușurință o aromă bogată și savuroasă de arțar în toate preparatele dumneavoastră. Ingrediente : Zahăr de sfeclă nerafinat (100% francez) Aromă de arțar Coloranți naturali : E150C (caramel) și E160C (extract de carotenoid) Ambalare : Borcan PET de 100g Utilizări : Produse de patiserie : Perfect pentru a înlocui zahărul clasic în prăjituri, biscuiți și alte dulciuri. Băuturi : Adăugați-l în cafelele, ceaiurile, ciocolata caldă sau chiar în smoothie-uri pentru o aromă unică de arțar. Referință:SUCRE0083A...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Elaborăm toate macarons-urile noastre manual, respectând tradițiile artisanale: între două coji de bezea italiană, moale și catifelată, ascundem delicioase ganache-uri. Din acest motiv, macarons-urile noastre sunt produse proaspete și fragile. Cu toate acestea, nu oferim expediții pentru cutiile noastre de macarons. Acestea sunt disponibile doar pentru ridicare din magazin sau livrare prin...
Franța, BLOIS
...Mousseline Destinată ambalării și transportului pâinii și baghetei. Oferta noastră de mousseline: • hârtie kraft albă sau hârtie brună din pulpă de lemn pur • albă sau imprimată • în foi de diferite dimensiuni sau în bobină Saci pentru produse de patiserie 7 formate de saci pentru ambalarea și transportul oricărui tip de produse de patiserie, în cantități diferite. Saci sunt oferiți în...
Franța, Le Sen
...Neroli aduce o prospețime de neuitat și întărește efectul natural într-o compoziție. Este deosebit de potrivit în acordurile citrice sau florale. Arome Neroli din Maroc întărește nota fructată în produsele de patiserie, în dulciuri, în băuturile carbogazoase. Este deosebit de potrivit pentru aromele dulci. Cosmetică În cosmetică, se regăsesc extrasele de Neroli în produse precum creme și balsamuri. Acestea se regăsesc, de asemenea, în produse utilizate pentru pielea uscată, pielea iritată, pielea sensibilă, pielea matură, pielea deteriorată și vergeturi.
...oferind un crocant perfect preparatelor tale. Aceste foi de brick sunt conforme cu standardele europene în materie de siguranță alimentară, garantând un produs fără OMG, non-ionizat și potrivit pentru dietele vegetariene.
Franța, Saint-Denis
...Ideale pentru mic dejun sau gustare, gama noastră de produse de patiserie este exclusiv din unt pur. Moi și topindu-se în gură, sunt o sursă de plăcere și convivialitate pentru cei mici și cei mari.
Franța, Lezoux
Wonday, fondată în 2018, este o marcă specializată în fabricarea și distribuția de articole de birou și de articole școlare. De asemenea, oferim materiale pentru activități manuale și creative, grădinărit sau bricolaj, precum și echipamente de manipulare. Wonday provine din fuziunea între companiile JPC Créations și Safetool. Misiunea noastră este de a dezvolta produse care îmbunătățesc viața de...
Franța, Paris
...O pastă de tartinat cremoasă cu adevărat bună la gust, cu alune și hrișcă. Crocantă și delicioasă, este unică. Toată lumea o adoră pe clătite, vafe, brioșe sau chiar în rețete de patiserie. Face parte din cele mai bine vândute produse la Mademoiselle Breizh. Greutate netă: 250g Volum: 250g...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play