Franța, Wissous
...Piure de Ardei Iute Ref: SAL023 Conținut: 190 g...
Franța, Cadeilhan
...Economisiți timp pentru prepararea cu usturoi negru. Usturoiul nostru negru în căței se integrează în numeroase preparate, aducând o aromă unică preparatelor dumneavoastră. În sosuri, marinade, piureuri sau feliat fin în preparatele de paste, usturoiul negru se asociază cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pești fini (sole, liche, bar) și crustacee. De asemenea, este perfect pentru a...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Înghețata de iaurt este indispensabilă. Dulce și ușor acrișoară, se potrivește minunat atât cu alte sorbeturi, cât și cu fructe proaspete întregi, sosuri sau chiar biscuiți sfărâmați. Înghețatele și sorbeturile noastre sunt elaborate în atelierul nostru conform rețetelor originale, folosind exclusiv ingrediente nobile și selectate. Nu folosim coloranți sau arome. Veți regăsi, așadar, în...
Franța, Talant
...PISTOLETUL ELECTRIC de 60 de wați, fabricat în Elveția, este singurul pistol aprobat pentru contactul cu alimentele. Pistolul alimentar perfect pentru pulverizarea lichidelor cu vâscozitate scăzută sau medie, inclusiv unt, ulei, ou, jeleu, marinade și sosuri etc. Pâinarii îl adoră pentru ușurința cu care unge tăvile de copt. Rapid, economic, precis și aprobat de industria alimentară...
Franța, Livry Gargan
...Pentru prezentări creative și originale în vitrină, alegeți acest platou din ABS fără BPA de calitate alimentară, utilizat în măcelării, brutării, restaurante, hoteluri, servicii de catering... Acest platou de prezentare în vitrină este potrivit pentru orice tip de alimente, cum ar fi carne, pește, mezeluri, paste, salate, sosuri, marinadă sau ciocolată. Economisiți timp și păstrați preparatele...
Franța, Mietesheim
...Nota suavă și fructată a oțeturilor cu pulpă de fructe aduce o notă surprinzătoare de exotism preparatelor tale. Oțetul cu pulpă de zmeură este foarte original și se potrivește perfect cu salatele și legumele crude, dar poate face diferența și în deserturile cu lămâie sau ciocolată. Ingrediente: pulpă de zmeură (42%), oțet alb 8° (41%), zahăr, gelifiant: pectină.
Franța, Broons
... sunt cauza fenomenului de eutrofizare, adică algele verzi) și fără zeolită (care provoacă nămoluri la stațiile de epurare). Fără fosfonate (derivate din fosfați), fără policarboxilați, fără EDTA, fără NTA, fără agenți optici de albire. Este un detergent complet, îmbogățit cu agenți enzimatice pentru spălarea rufelor păcătoase de pete proteice (sânge, ouă…) și murdării alimentare (sosuri, ciocolată…). Respectă fibrele și culorile și păstrează albul rufelor.
Franța, Bruges
...Conserve, biscuiți, ciocolată, dulciuri, mic dejun, produse pe bază de amidon, biscuiți sărați, condimente, sosuriDe la înființarea noastră, lucrăm la o gamă evolutivă de produse alimentare și lichide. Ne bazăm pe furnizori parteneri industriali sau producători care ne mandatează pentru dezvoltarea gamei lor de produse. Expediem mărfurile în containere complete cu un singur produs sau...
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Franța, Charmes-Sur-Rhône
... și o gamă întreagă de Mixuri Dulci (Muffin, Genoise, Mousse de Ciocolată și altele....). Înființată în 1986 pentru recuperarea activității de ambalare a condimentelor și amidonurilor de la ANTARTIC, ANTARTIC II este specializată în produse uscate dulci și sărate, fabricarea și ambalarea cerealelor, mic dejun, orez, legume uscate și condimente, couscous, snacks-uri aperitive. Fabrica are ca...
Franța, Ancenis
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânză proaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Franța, Fontaine-Simon
... Onativ’®. Acest dispozitiv special de recuperare garantează o calitate organoleptică maximă a fructelor și conservarea elementelor lor nutritive. Dezvoltate în diverse granulometrii, întregi, în bucăți, în fulgi sau sub formă de pulbere, fructele deshidratate sunt disponibile atât în variantă Bio, cât și convențională și combină flexibilitatea cu ușurința de utilizare pentru multiple aplicații agroalimentare: produse de patiserie, mezeluri și conserve, ciocolată, preparate gătite, suplimente alimentare, produse lactate și brânzeturi, produse dietetice, sosuri și condimente, ceaiuri și infuzii.
Franța, Change-Laval
... pentru comunități. Intervenim în procesele alimentare pentru proiectarea și realizarea echipamentelor modulare și a liniilor complete automatizate. Competențele noastre pentru sectorul agroalimentar se aplică la fabricile de brânză (brânzeturi proaspete, brânzeturi topite), produse lactate, băuturi, sucuri, supe, sosuri, biscuiți, ciocolată etc. Fabricăm și comercializăm, de exemplu, unități de pasteurizare și tratament termic, furnizăm module de dozare și amestecare, echipamente de prelucrare din inox, stații NEP automatizate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play