Franța, Avançon
... delicat și textura cremoasă o fac o alegere esențială pentru iubitorii de gastronomie rafinată. Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist sau un amator, această muștar va adăuga o notă de originalitate rețetelor dumneavoastră.
Franța, Mandelieu
...Ciuperci, porcini, ulei de măsline extravirgin, măsline negre, trufă de vară 3% (tuber aestivum vitt), capere, anșoa, sare, arome. Greutate netă: 130 GR...
Franța, Concarneau
...Specie: Tuber Borchii Vittadini Versatil, Bianchetto îndeplinește aceeași rolă ca trufa albă. Gustul și aroma sa puternică pot însoți aproape orice fel de mâncare cu sos. Sezon: De la mijlocul iernii până la primăvară, aproximativ din ianuarie până în aprilie.
Franța, Roubia
...elegant, fructat. Gust Harmonios, delicat, catifelat, note subtile de trufă neagră, note de mur, note de pâine prăjită, note generoase de lemn, taninuri fine, taninuri precise, rotund, ușor mineral, corp structurat, persistență lungă. Asocieri mâncare & vin Carne roșie în sos, Cassoulet Temperatura de servire: 8° - 10° Culoare: Roșu Strugure: Grenache, Syrah Alcool: 14,5% Capacitate: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play