...”, puteți descoperi un ulei esențial de rozmarin verbénone HECT & HEBBD, bogat în molecule aromatice și de o calitate înaltă. Este oferit spre vânzare într-o sticlă din sticlă ambrată care protejează de UV-uri. Acest ulei esențial de rozmarin verbénone bio vă însoțește zi de zi. Nu mai așteptați și descoperiți rapid acest aliat al curei dumneavoastră detox!
Nume latin: Rosmarinus officinalis verbenoniferum
Origine: Franța
Partea utilizată: vârfuri înflorite
Chémotype: α-pinene, verbénone
Culoare: Galben pal până la verde gălbui...
...Românul biologic, cunoscut sub numele său latin Rosmarinus Officinalis, este un mic arbust din familia Lamiaceae. Rozmarinul proaspăt va fi spălat imediat după primirea la fabrică, stors, congelat IQF, sortat, tăiat și apoi calibrat.
Rozmarin provenit din agricultură biologică: 100%
Total energetic: 91 Kcal 380 kJ
Fibre alimentare: 16,1 g
Proteine: 3,3 g
Sare: 0,05 g...
...Romanița, al cărei nume latin (ros marinus) înseamnă „rouă de mare”, este un arbuște de origine mediteraneană care s-a răspândit spre nordul Europei, până în Anglia.
Romanița, care conține antioxidanți puternici, este o armă redutabilă împotriva mai multor neplăceri ale vieții. Aceasta ajută nu doar la reducerea riscurilor de calculi renali, ci și la prevenirea reumatismului și a insomniei...
...Nume latin: Rosmarinus officinalis CT cineol
Origine: Franța
Partea distilată: Părți aeriene
Metoda de extracție: Distilare cu vapori de apă
Chémotype: 1,8 Cineol
Cultură: Agricultură Biologică
Culoare: Galben deschis până la verde deschis
Descarcă ghidul de utilizare a uleiurilor esențiale: AICI...
...Rozmarinul, cunoscut sub numele său latin Rosmarinus officinalis, este un simbol al sudului, apreciat pentru gustul său ușor picant și camforat, precum și pentru proprietățile sale digestive și antiseptice. De secole, este folosit în bucătărie, în cosmetică și pentru a trata diverse afecțiuni cotidiene. Hidrolatul de rozmarin este excelent pentru sănătate datorită acțiunii sale detoxifiante și...