Franța, Cadeilhan
...Muștarul nostru bio cu usturoi negru va însoți carnea, legumele sau vinaigreta. Este, de asemenea, ideal pentru marinări. Un muștar cu caracter, fin și puternic, cu un parfum frumos de usturoi negru. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete. INGREDIENTE Muștar franțuzesc bio (semințe de muștar bio, oțet de alcool bio, apă, sare) 90% Usturoi negru bio din Gers 10% CONSERVARE A se păstra la temperatura camerei și ferit de lumină. Închideți bine borcanul după utilizare. Odată deschis, păstrați-l la frigider și folosiți-l în termen de 90 de zile.
Franța, Maubeuge
... rafina cărnurile! Marinada noastră Oued-Amlil este compusă din usturoi și ierburi aromatice de foarte bună calitate. Aceasta va aduce o notă gastronomică demnă de marii bucătari cărnii de tip miel, vițel sau vită. În mod deosebit rafinată, amintește de rețete precum Maître d’hôtel sau sosurile pentru melci. Ușor de utilizat și gata de folosit, această marinadă Oued-Amlil se distinge prin culoarea sa verde și gustul de tip unt-pesto. Restaurantele, snack-urile, fast-food-urile și măcelăriile care folosesc această Referință: ART0012...
Franța, Malataverne
... listă de ingrediente care se combină perfect cu filetele de anșoa marinate în ulei de măsline. Dacă aveți o rețetă care folosește în principal aceste ingrediente, atunci cu siguranță puteți adăuga anșoa și veți reuși de fiecare dată: - Măsline verzi sau negre - Roșii (proaspete, tocate, roșii cherry...) - Capere - Ardei copți - Zucchini - Cartofi - Brânzeturi mozzarella și feta - Ou fiert, maioneză sau omletă - Căței de usturoi.
Franța, Ham
... puțin iute decât usturoiul obișnuit. Este, de asemenea, mai ușor de digerat decât acesta, dar aroma sa este la fel de intensă. Pistou este o rețetă tradițională, originară din Provence, care își trage numele din Pesto italian. Aceste 2 rețete, deși foarte similare și inspirate una de cealaltă, sunt complet diferite. În timp ce "Pesto Genovese" este preparat cu busuioc, ulei de măsline, usturoi, brânză și pin, Pistou conține doar busuioc, usturoi, ulei de măsline și nimic mai mult. Referință: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Franța, Paris
...Acest proces ar multiplica beneficiile usturoiului clasic, iar gustul său ușor dulce, care variază de la caramel la lemn dulce, în funcție de timpul de uscare, este considerat una dintre cele cinci arome de bază, umami. Usturoiul negru este deosebit de versatil și se folosește în numeroase rețete, de la antreu la desert. Este foarte apreciat de gurmanzi și de bucătari cu stele Michelin. Ean13:3701511709891 Referință:UsturoiNegruBioAOPVoghieraCrema1...
Franța, Carquefou
... vechi: friptură gătită, cârnați cu usturoi * Pate în stil vechi terină de gresie: pate de țară, de ficat, cu usturoi. * Pate în crustă Rôtisserie: * Șuncă de grătar BRASEROL, șuncă gătită superioară cu os, șuncă gătită cu pieliță degresată, șuncă gătită friptă la cuptor. * Piept fiert, piept fript la cuptor, Rillaux, mini rillaux * Grillon, slănină nantaise * Plat de coastă gătit Rețete festive...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play