...Participați la evenimentele noastre exclusive de degustare, unde puteți savura cele mai bune vinuri Bordeaux și învăța arta degustării.
...TERROIR Vin spumant alb în conservă Vin din Franța Star Bubbles Brut Blanc este rezultatul unei selecții atente din cele mai bune terroirs din Franța. Echipa noastră de oenologi a călătorit prin aceste ținuturi însorite și expresive. VARIETĂȚI DE STRUGURI Ugni Blanc Colombard VINIFICARE Combinația dintre know-how-ul tradițional și tehnicile moderne ghidează producția acestui vin. De la...
Franța, Narbonne
...producția de alimente și băuturi sau cosmetice, această etichetatoare excelează în gestionarea diferitelor formate de produse, inclusiv sticle de vin, sticle de bere, conserve, borcane, oale și altele. Un avantaj notabil al Ninette 2 constă în versatilitatea sa excepțională. Aceasta acceptă produse din diferite compoziții, cum ar fi sticlă, PET și PVC, fără a necesita schimbări de material. Această...
Franța, Monteux
...CARACTERISTICI TEHNICE - Referință: 007124 - An: 2003 - 1 carcasă cu 6 cartușe - 2 carcase câte 3 lenticulare. - Carcasă: BEGEROW - Tip carcasă: M0340650 - Presiune de operare max.: 6 bar - Temperatură de operare max.: 120 °C - Volum: 164 l - Pompa de vin Inoxpa - Pompa de dozare - Automatizare...
Franța, Bordeaux
... cumpărat de Vignobles Roland Belloc și replantat complet. Diversitatea terroir-ului său (gravi cu pietri mari și soluri argiloase pentru vinurile roșii, gravi silicioase pentru cele albe) permite producția unui vin roșu de excelență și a unui vin alb de o mare eleganță. De atunci, munca lui Roland Belloc și apoi a lui Philippe Rochet, împreună cu numeroase investiții, au permis dotarea cu...
Franța, La Chapelle Heulin
...Soi: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Granit Asociere mâncare-vin: Aperitiv, pește, carne albă, brânză, pentru plăcere.
Franța, St-Étienne-Rouvray
... utilizate, vor îndeplini toate cerințele dumneavoastră. Rolele FIBERROLL® de la BORFLEX® vin cu o gamă variată de opțiuni, permițându-vă să creați role care să se potrivească imaginii dumneavoastră: culoare, marcaj, ambalare etc. Echipele noastre sunt disponibile pentru a vă ajuta să vă dezvoltați tehnologiile, de la faza de probă până la producția în masă.
Franța, Neuilly-Plaisance
...Specializată în proiectarea și imprimarea etichetelor autocolante personalizate, în special în domeniul cosmeticelor, CBS Labels produce etichete de calitate, conforme cu cerințele și constrângerile tehnice ale clienților săi.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... calitate-preț care va însoți perfect aperitivele, bucătăriile exotice sau picante, precum și deserturile dumneavoastră! Domeniul: Cumpărat în 1820 de Jean-Dominique Laudet, Château Laballe a fost cunoscut în prima fază pentru producția sa foarte frumoasă de Armagnac. Totuși, câteva generații mai târziu, exploatarea s-a deschis către lumea vinului datorită lui Noël Laudet în anii 1970. Podgoria...
Franța, Saint Cannat
... studiu amplu de consum timp de 10 ani pentru a identifica amestecurile perfecte pentru vinurile sale. Ca rezultat al acestei cercetări și printr-o gestionare iscusită a podgoriei și vinificării, criticii de vinuri renumiți evaluează constant producția domeniului său foarte bine. Această cuvée „La Côte Rousse” este produsă în principal din vițe de vie vechi de Syrah plantate pe terase rissiene (nisipuri, pietrișuri și pietricele silicioase rotunjite) datând din epocile glaciare, permițând o recoltă foarte scăzută (25 hl/ha), rezultând vinuri extrem de concentrate.
Franța, Brue Auriac
... prezintă atât o prospețime frumoasă, cât și multă rotunjime, cu note fructate și delicat vanilate care oferă o senzație dulce și cărnoasă și contribuie la prelungirea plăcerii pe o finală frumoasă. Asocieri mâncare-vin: Pești, scoici, crustacee, brânzeturi Servire: 8-10°C Conservare: A se consuma acum sau în următorii 3-5 ani Particularitate: Numele cuvée-ului Héritage de Saint Victor face referire la călugării de la Abația Saint Victor din Marsilia.
Franța, Pissy-Pôville
...Vă oferim o gamă completă de produse artizanale din producția noastră de cidru. Clienții noștri sunt atât persoane fizice, cât și profesioniști (vinării, restaurante și mari distribuitori).
Franța, Nice
... tone pe hectar, acest vin roșu sec vintage oferă o concentrare și o calitate excepționale. Cu un conținut de alcool de 12,5% și un an de recoltă din 2015, Gozauri Saperavi este gata de degustare acum, dar promite, de asemenea, un potențial de învechire excepțional, îmbunătățindu-se de-a lungul decadelor. Producția totală este limitată la 11.000 de sticle de 0,75 L, ceea ce îl face o achiziție valoroasă pentru orice iubitor de vin. Vinificare: Gozauri Saperavi 2015 a fost elaborat cu o atenție deosebită.
... culoare intensă și o structură tanică interesantă (taninuri destul de moi, fără amăreală, dar foarte prezente). Caladoc N se pretează de asemenea la elaborarea de vinuri roze fructate și echilibrate. Aptitudini culturale și agronomice Caladoc N are o vigurozitate medie. Poate fi tăiat scurt și condus în goblet. Producția sa este regulată și nu este predispus la cădere. Elemente de descriere Identificarea se bazează pe: - extremitatea tulpinii tinere care prezintă o densitate medie de peri așezați, - frunzele tinere de culoare verde, - tulpina erbacee cu între...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Domeniul Hewitson, fondat de Dean Hewitson, se distinge prin producția de vinuri de excepție în inima prestigioasei Barossa Valley. Acesta exploatează în special viei vechi datând din 1853, dintre care unele sunt clasificate P.P. (pre-filocheră). Printre acestea, o parcelă de mourvèdre situată în via 'The Old Garden' se numără printre cele mai vechi din lume. Vinul omonim 'The Old Garden' este...
Franța, Malataverne
...Este în Provence unde sunt produse 35% din vinurile rosé franceze. Aproape 90% din producția de vin a regiunii este dedicată vinurilor rosé și sub soarele provențal, rosé-ul a câștigat statutul său nobil cu cincisprezece domenii de Crus Classés. Viticultorii se concentrează acum pe calitate, punând în evidență complexitatea producției de rosé și se asociază cu gastronomia, fiind prezenți pe mese...
Franța, Blanquefort Cedex
...O proprietate bine gestionată, aparținând cuplului tânăr și fermecător, Sarah și Bruno Marchand. Pentru a crea un echilibru ecologic natural în acest colț romantic și deluros din Saint Emilion, Sarah și Bruno au introdus flori în jurul podgoriilor (și chiar între rânduri), precum și stupi de albine. Aceste schimbări ajută la reducerea semnificativă a utilizării pesticidelor. Pentru a îmbunătăți calitatea vinului, există un „sainé” (20% din producția lor) și se produce un al doilea vin (vândut en-gros). Numai cele mai bune dintre cele mai bune vor fi folosite pentru vinul principal, Ch. Haut-Bonneau!
Franța, Caromb
... soiuri care constituie AOP Ventoux: vinuri roșii (Grenache, Syrah, Mourvèdre și Carignan), vinuri albe (Grenache Blanc, Roussane și Viognier), precum și vinuri roze (Cinsault și Carignan prin presare directă, și un hibrid pe care vă invităm să-l descoperiți, Caladoc. Acest terroir, cunoscut pentru vânturile sale puternice, este de asemenea un loc apreciat pentru producția de vin. Nopțile răcoroase de...
Franța, Condom
... Aurian, s-a specializat în producția de vinuri aromatizate, lichioruri și băuturi spirtoase artizanale, continuându-și activitățile comerciale în Armagnac. Astăzi, compania comercializează peste 500.000 de sticle pe an în toate regiunile Franței. Toate produsele AURIAN sunt fabricate manual cu infuzii de fructe de casă, aromatizate natural și, cel mai adesea, un amestec al ambelor. Este în...
Franța, Bruges
...Creată la Bruges în 1990, compania LE BOUCHON DE BORDEAUX este o mică fabrică de familie specializată în producția de prăjituri și biscuiți. Produsul de bază al companiei, "Le Bouchon de Bordeaux", este un biscuit având forma unui dop de sticlă de vin. Gama "Bouchons de Bordeaux" s-a extins, oferind arome diferite. Compania oferă, de asemenea, Canelous (în formă de canelés cu ciocolată), ciocolată și guinettes (cireșe mici acoperite cu un fondant aromatizat cu armagnac și ciocolată). LE BOUCHON DE BORDEAUX își comercializează produsele în Franța și la nivel internațional.
Franța, Reuilly
Domeniul viticol a fost creat în 2004 de către domnul Jean Pierre Ponroy și fiul său Romain, care sunt specializați în producția de vin AOC Reuilly. Domeniul are astăzi 5,50 ha, iar primele plantații au fost realizate în 2006 pe soluri argilo-calcaroase, marne calcaroase și pe terase înalte de pietriș și nisip. Sauvignon-ul nostru produce vinuri albe seci și fructate, Pinot Noir oferă roșii...
Franța, Lançon De Provence
Situat în inima țării Aix, Château Virant este un vârf stâncos care domină pantele sale de vii și măslini. Călcat de soare și mângâiat de Mistral, proprietatea se întinde pe 123 de hectare de vii și 29 de hectare de măslini. Château Virant produce aproximativ 7.500 hl de vin pe an. Producția de ulei de măsline este foarte variabilă: între 15.000 și 22.000 de litri pe an, măslinul fiind un copac care alternează.
Franța, Ascain
...Txopinondo este o cidrerie bască specializată în producția de băuturi pe bază de măr. Principala băutură este Sagarno, care înseamnă literal "vin de măr" în română. Aceasta este cea mai veche băutură din Țara Bascilor, având un conținut de alcool între 6 și 7°. Se recomandă a fi savurată pe parcursul mesei, alături de preparate sărate. Mărul este o bogăție a culturii basce încă din antichitate...
... are astfel o prezență în 7 apeluri: Pessac-Léognan, Margaux, Lussac-Saint-Emilion, Bordeaux, Bordeaux Supérieur, Entre-Deux-Mers și Graves. VIGNOBLES ANDRE LURTON vinde 4 milioane de sticle în fiecare an, dintre care: 58 % vin roșu, 34 % vin alb și 8 % vin roze.
Franța, Saint-andelain
... Fumé, având arome și gusturi diferite. Vinurile lor au fost medaliate de mai multe ori în diferite concursuri naționale și adesea incluse în ghidurile de vinuri. Familia Bonnard cultivă de asemenea un al doilea soi, chasselas (0,3 ha), pe care îl comercializează sub formă de Pouilly sur Loire sau Vin Mousseux.
Născut din activitatea pepiniștilor viticoli, acum 120 de ani, Grupul MERCIER reprezintă o rețea de companii care cuprinde mai multe activități – producția de puieți de viță de vie, producția și distribuția de vinuri, primirea vizitatorilor și enoturism, constituind astfel un adevărat Pol de expertiză în Viță de Vie și Vin.
Franța, Fronton
CHÂTEAU CRANSAC se întinde pe o suprafață de aproximativ 150 de hectare, dintre care 50 de hectare sunt dedicate viței de vie. Proprietatea este situată pe vechile terase ale Tarn-ului, iar viile sunt plantate pe soluri de Boulbènes, nisipo-argiloase. 49 de hectare produc vin roșu și 1 hectar vin alb, podgoria având o vârstă medie de 30 de ani. Soiurile de struguri ale domeniului sunt 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah și 6% alte soiuri pentru producția de vin roșu, iar pentru vinul alb, 100% Sauvignon. CHÂTEAU CRANSAC se afirmă ca Vigneron Indépendant.
Franța, SERVIAN
LA LITTORALE este specializată în producția și distribuția de produse oenologice, cum ar fi drojdii, enzime și produse de vinificare. Apartenența noastră la Grupul ERBSLÖH, specialist în tehnologiile băuturilor, precum și parteneriatul nostru de lungă durată cu grupul DSM, specialist în biotehnologii, ne-a permis să ne diversificăm în lumea industriei băuturilor. Acum intervenim în domeniul sucurilor de fructe, berii și băuturi spirtoase, unde ne concentrăm soluțiile pe biotehnologii, produse de stabilizare și clarificare.
Franța, Saint Caprais De Bordeaux
LA TONNELLERIE DEMPTOS este un producător de butoaie de vin din stejar. Producția de butoaie de vin este comercializată în întreaga lume către cele mai prestigioase podgorii.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play