Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, Rungis Cedex
...ALGO FOODS : Societate de comerț cu carne, bazată în Rungis, specializată în import/export de carne de porc. Putem să vă cumpărăm sau să vă oferim orice tip de tăiere: carcasă, umăr, cotlet, spată, piept, jambon, resturi, grăsime, organe. Cu aceeași calitate a serviciului ca pentru porc, specialitatea noastră, tratăm de asemenea și carne de vită, miel și păsări.
Franța, Les Aldudes
Compania PIERRE OTEIZA produce alimente regionale. Oferim jambon, ventreche, magret, cârnați, chorizo, garbure, velouté, foie gras, rillettes, pateuri, confit, cassoulet, brânzeturi și vin. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Foix
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Franța, Aurillac Cedex
Franța, Laguinge
Franța, Parlan
Franța, Fuentesauco (zamora)
Franța, Arzacq Arraziguet
Franța, Servas
... așteptărilor consumatorilor. Angajamentul nostru se bazează pe trei piloni: selecția riguroasă a furnizorilor și a materiilor prime, trasabilitatea produselor și meșteșugul nostru industrial. Produsele noastre sunt inspirate direct din rețetele locale din Bresse și realizate cu ingrediente atent selectate. Produse de noi includ jambon, boudinuri negre și albe, și numeroase produse de mezelărie, cum ar fi brânzeturile de cap, civierii Bressan, cârnații de fiert din Lyon sau andouillettes.
...Salaisons de l’Adour are ca activitate principală transformarea și maturarea jambonului de Bayonne și a jambonului de Porc Noir de excepție. Procurând materie primă de calitate superioară și inspirându-se din metodele ancestrale basce și bigourdanes, Salaisons de l’Adour vă asigură o calitate înaltă și prestigiul produselor sale. În colaborare cu crescători locali și un atelier de tăiere autorizat, Salaisons de l'Adour au avantajul de a oferi jambon de Bayonne Bio, un produs natural a cărui fabricare respectă mediul nostru.
Franța, Vibraye
La charcuterie FASSIER pune în aplicare produse elaborate cu respect pentru cea mai bună tradiție a mezelurilor. Produse de top: jambon superior fiert în vin de Jasnières, cârnați cu usturoi afumați cu lemn de fag, jambon superior fiert și modelat manual, sânge cu ceapă prăjită.
Franța, Villeneuve D Ascq
Franța, Colmar
Franța, Hagetmau
Franța, Estillac
Franța, Brienne Le Chateau
Franța, Murat
Franța, Bellegarde Sur Valserine
Franța, La Talaudière
Franța, Toulouges
Franța, Thiais
Franța, Sauveterre De Bearn

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play