Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Rungis
...Specialist în comerțul angro cu păsări, vânat, foie gras și mezeluri. Contact 01 41 73 09 80...
Franța, Castelnaudary
... domniei bunului rege Henric al IV-lea. Înainte de 1610, întreaga Europă veche nu cunoștea decât bobul. Veți degusta strămoșul Cassoulet-ului din Castelnaudary. Adoptați meniul strămoșilor noștri : Salată cu gâturi de rață confiate călduțe și foie gras de rață Févoulade...
Franța, Lyon
MVO Distribution, negociant în toate tipurile de carne din 2002, vă propune la prețuri foarte competitive, carne de PORC / BEEF / VOLAILLE / VEAU / GIBIER / AGNEAU / MOUTON / CANARD / OIE / SANGLIER / CERF / VIANDE D’ANE ... Negociem direct cu abatoarele partenere și tăietorii prezenți pe circuitul Franța și UE, tarife deosebit de competitive pentru a vă oferi un maximum de rentabilitate financia...
Franța, Malataverne
... trebuie demonstrată, deoarece notorietatea sa a făcut înconjurul lumii. Mai fin decât un pâté de țară tradițional, deoarece este mai puțin gras, pâté-ul basc, ușor condimentat cu ardei de Espelette pentru gust, place întotdeauna unui public larg. Particularitatea esențială a pâté-ului basc provine din utilizarea gulatului de porc (carne puțin grasă, foarte gustoasă), asociat cu ficatul de porc, un amestec subtil care place atât de mult. Pâté-ul basc, dulce sau picant, în funcție de preferințe și dorințe, se savurează în toate modurile.
Franța, la Trinité
... dumneavoastră. Vânzăm, de asemenea, produse alimentare fără porc și componente de origine porcină. Contactați-ne pentru oferte pentru cantități mari pentru profesioniști. Vânzare en gros pe bază de ofertă: șampanie de la producători, vinuri fine, caviar, foie gras, condimente, artă a mesei, vinuri italiene din toate regiunile, cognac, calvados, vodcă de excepție, băuturi spirtoase, patiserie...
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Petite TPE situată în Fontanes, în sud-vestul Franței, suntem producători de produse din carne, pe bază de rață și porc din sud-vest, suntem o conseră de foie gras gestionată de Michel Monteil, un maestru artizan. Lucrăm cu produse nobile (cele mai bune bucăți de porc cu etichetă roșie, trufa neagră din Périgord, piperul de Sichuan, sarea de Guérande, sau produse AOP și AOC pentru brânză și vin...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play