Franța, Saint-Jean
...-le mezeluri, brânzeturi, paste, vinuri, făinuri speciale pentru pizza și alte produse de delicatese, atent selectate de la furnizorii noștri italieni. O cerere în creștere din partea clienților particulari ne-a determinat recent să punem produsele noastre la dispoziția lor prin intermediul site-ului nostru de vânzări online. Ne aprovizionăm exclusiv de la producători italieni, promovând cât mai...
Franța, Boz
...LCB FOOD SAFETY oferă analize, consultanță și formare în domeniul siguranței alimentare și produce produse de igienă și dezinfecție pentru sectoarele agro-alimentare (Alimentație animală & depozitare; Creșterea păsărilor; Creșterea porcului; Incubatoare; Preparatele culinare; Produse lactate; Depozitare; Transporturi; Carne, mezeluri & produse din carne) și spitalicești. Expertiza noastră în...
Franța, Saint-Berthevin
... - Găină - Cocoș - Produse din păsări - Pui de fermă - Coquelet - Călă - Pintade - Iepure - Rață (întreagă, rață, file, manșon, pulpa ...) - Rață grasă (magret, foie gras) - Curcan - Tăieturi de curcan - Produse din curcan - Kebab - Mezeluri - Porumbel - Vânat - Produse de patiserie / Pâine - Unt - ...
Franța, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech concepe, produce și comercializează arome alimentare. Oferim arome sub formă de lichide, liposolubile și hidrosolubile, pulberi, paste și emulsii. Aromele noastre pot fi utilizate pentru toate produsele agroalimentare: băuturi fără alcool, băuturi alcoolice, produse lactate, produse dietetice, biscuiți, patiserie, dulciuri, hrană pentru animale, preparate, supe, mezeluri, produse din pește, sosuri, marinade etc.
Franța, Bréal-Sous-Montfort
...preparate gata, gustări, produse sărate și produse nutriționale. SOLINA furnizează ingrediente aditive funcționale, supă, bază de sos, arome, amestecuri aromatice și coloranți pentru întreaga gamă de mezeluri și industria peștelui. SOLINA este prezentă în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, având un total de 11 unități de producție și 11 centre de Cercetare și Dezvoltare în 17 țări.
Franța, La Chapelle Sur Erdre
... aprovizionare și cele „tragere” de comenzi, și multe altele. VIF se adresează tuturor sectoarelor din agroalimentar: panificație-confecție, produse lactate, preparate culinare, produse de mare, mezeluri, sărare, păsări, fructe și legume, comerț, meserii ale cărnii. VIF oferă soluții adaptate dimensiunii fiecărei companii, pentru microîntreprinderile de câteva persoane, IMM-uri și mari grupuri. Ofertele VIF acoperă acum toate funcțiile: producție, gestionarea fluxurilor fizice, gestionarea comercială, logistică, pregătirea comenzilor, achiziții...
Franța, Vannes
... decorațiuni crocante Crutoane aromatizate și incluziuni prăjite Brânzeturi deshidratate Mezeluri Brânzeturi italiene Legume transformate: Semi-deshidratate, confiate, la conservă Uleiuri vegetale Fructe deshidratate sau la conservă Fructe cu coajă și derivate: Nuci, Fistic Umpluturi și glazuri dulci cu umiditate intermediară sau anhidre Ciocolată...
Franța, Poligny
...abatoare și pentru alimentele procesate, mezeluri, comerțul cu ridicata sau chiar pentru patiseriile industriale. În plus, SOGEBUL dispune de o rețea comercială extinsă în cea mai mare parte a Franței pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților săi.
Compania FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, înființată în 1992, produce și importă produse alimentare din Europa de Est. Suntem specializați în mezeluri tradiționale fără componente chimice și în fabricarea foilor de aluat (kore-yufka), o varietate de foaie de brick. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importă și distribuie, de asemenea, toate tipurile de produse alimentare din țările balcanice: cafea Minas, ajvar, lutenica, varză murată, ardei copți, Vegeta, Argeta… Salam de pui, cârnați de vită, file de porc afumat, carne de vită afumată, supe, brânzeturi, feta, diverse biscuiți…...
Franța, Fonsorbes
...Creată în 1970 de Louis Seigneurie, compania SA SEIGNEURIE & FILS a fost inițial stabilită la Toulouse. Această afacere va evolua într-un atelier de fabricare a mezelurilor, ca urmare a sosirii succesive a celor patru fii. Activitatea de vânzare en gros și semi-gros de mezeluri, produse gătite, produse uscate... În 1995, compania se mută la Fonsorbes în noi spații de 1500 m2 și obține...
Franța, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL situată în Aurillac este specializată în producția de mezeluri. La Maison produce șuncă, cârnați, terine, fritons, pateuri din Auvergne și patiserii mezelărești tipice, cum ar fi foietajul cu Bleu d'Auvergne sau plăcinta cu cartofi. Șuncile proaspete nu sunt niciodată congelate, sunt sărate manual, cu sare uscată și conform metodei tradiționale auvergnate. Uscarea și maturarea șuncilor durează 7 luni. Cârnații și cârnații sunt realizați în stilul vechi, conform aceleași măiestrii. La Maison îmbină tehnicile moderne cu meșteșugul de altădată pentru a produce produse excepționale.
Franța, Pamiers
Compania a fost înființată în 1984 prin achiziționarea unei mici afaceri locale de mezeluri din Ariège. Timp de mulți ani, familia Commenges s-a ocupat de revânzarea produselor din carne de calitate. Și în anul 2000, la începutul noului secol, bazându-ne pe experiența noastră îndelungată în domeniul prelucrării cărnii de porc, am decis să devenim și noi producători. Așa a luat naștere mezelăria...
Franța, Villefranche De Rouergue
Înființată în 1962, compania SACOR este specializată în mezelurile uscate din sud-vestul Franței. SACOR oferă produse alimentare bazate pe rețete tradiționale și regionale. Astfel, compania propune cârnați uscați, salam uscat, platouri cu mezeluri, chorizo, jambon uscat, coppa, pancetta, salami, slănină afumată etc. Compania se angajează în favoarea transparenței și excelenței gustului.
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Lacaune
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, Amancy
Maison Alpin La Salaison familială Maison Alpin fabrică și distribuie produse din terroir savoyard de mai bine de 30 de ani în Amancy, Haute-Savoie. Vânzare online de: mezeluri artizanale afumate în stil tradițional, cârnați uscați, cârnați, diots, șuncă uscată și carne de porc de calitate superioară online. La Maison Alpin, dorim ca, într-o singură mușcătură, adevăratul gust al sufletului...
Din 1874, compania noastră de familie a reușit să urmărească constant tendințele INOVAȚIILOR, reușind astfel să transforme produsele tradiționale de mezeluri regionale în produse actuale recunoscute și apreciate în numeroase țări europene. Cele două site-uri de producție din Burgundia ne permit să disociem fabricarea noastră: pe de o parte, specialitățile uscate fabricate în munții Morvan și, pe...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE este o companie înființată în 1963, situată în Castres, în departamentul Tarn (81). Datorită experienței și know-how-ului lor, CHARCUTERIE ANTOINE a păstrat întotdeauna ca obiectiv fabricarea mezelurilor tradiționale. CHARCUTERIE ANTOINE poate fabrica toate produsele de mezeluri; de la cârnați la produse de sărare, trecând prin produse de tăiere, produse gătite și chiar câteva conserve.
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Franța, Parlan
La Maison Laborie, înființată în 1932, este specializată în mezelurile din Auvergne. Produsele Laborie sunt fabricate manual, fiind autentice și savuroase. Carnea provine din Franța, iar mai multe produse Laborie au fost premiate. Maison oferă o gamă largă de mezeluri tradiționale, inclusiv: șuncă uscată din Auvergne, cârnați uscați, cârnați, piepturi, borcane, conserve, cutii cadou etc.
Franța, Saint-Martin-De-Seignanx
... - baze culinare: orez prefiart, supe și fonduri de sos - condimente pentru carne, mezeluri - arome de pește - condimente, ierburi naturale, legume deshidratate, marinade - arome pentru snacks-uri, - baze culinare, condimente, marinade, legume deshidratate și produse pentru gătit tehnic pentru hoteluri și restaurante.
Franța, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy vă propune produsele sale în vânzare directă. Este pentru dumneavoastră garanția de a consuma o carne de calitate provenind din terroirul lorain. Vânzare directă de miel întreg sau în caserole. Vânzare de preparate gătite în borcane și mezeluri ovine: cârnați, merguez, rillettes, pate, salam. Conserve pasteurizate: navarin cu legume mici, sauté cu roșii, curry de la Berger, Tajine.
Franța, MONTREUIL BELLAY
Producător de andouillettes pentru mari suprafețe, RHD, restaurare în afara casei, angrosisti, centrale de achiziții. Fabricant de andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel și andouillettes Champenoises din carne de porc pur. Andouilles de țară 100% carne de porc ambalate sub vid. Andouilles la Saumuroise 100% carne de porc ambalate sub vid. Fabricant de boudin blanc în stil vechi, cârnați extra slabi ambalați sub vid. Andouillettes la Saumur Champigny ambalate sub vid. Producător de mezeluri pentru mari suprafețe, RHD...
Franța, Manosque
Compania Le Séchoir des Alpes este o societate specializată în sectorul agroalimentar, mai precis în producția de mezeluri și produse afumate. Cu măiestria sa tradițională și artizanală transmisă din tată în fiu, Le Séchoir des Alpes vă propune o gamă de produse de calitate, care reprezintă toate aromele Provence-ului.
Franța, Escource-France
Franța, Wissous Cedex
Compania VARACHAUX a fost înființată în 1968. Este o IMM specializată în produsele intermediare alimentare (PAI) pe bază de carne. Ne aprovizionăm din abatoarele și atelierele de tăiere din Franța și Europa și comercializăm produsele noastre către industriile de preparate culinare și de catering colectiv. Activitatea noastră constă în pregătirea industrială a produselor pe bază de carne crude și g...
Franța, Aicirits Camou Suhast
Grupul Cooperativ LUR BERRI propune o gamă largă de produse vegetale și animale de la membrii săi. Grupul oferă produse de calitate cu expertiză made in Țara Bascilor. Grupul creează o legătură între agricultori și consumatori și permite consolidarea ofertei regionale prin împărtășirea acesteia cu alți actori.
Franța, Luc La Primaube
Compania BOUSQUET este specializată în tăierea, transformarea și comercializarea cărnii de calitate pentru RHF/BCT. Aceasta oferă carne de vită, porc, miel, oaie și vițel. Ca o garanție a calității, din 2010 compania deține autorizații pentru distribuția de carne BIO și Label Rouge.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play