Franța, Saint-Vérand
...Beaujolais-Villages-ul nostru este vinificat în același mod ca și cramele noastre, ceea ce îi conferă putere pe palat, păstrându-și în același timp fructuozitatea. Acest vin are o culoare frumoasă, profundă și o bună structură tanică. Nasul se deschide cu note de fructe roșii coapte și intense. Are o structură fină pe palat, cu tanini supli și mătăsoși. Acest vin vivace și crocant are o bună persistență aromatică.
Franța, Boulogne-Billancourt
...Generos și aromatic, acest Viognier se exprimă prin note de fructe cu pulpă galbenă și o nuanță de flori albe. Ca aperitiv, se va potrivi perfect cu toasturi de capră și miere, un chec cu somon și mărar sau tartine cretane. La masă, asociați-l cu sepii la grătar, un risotto cu sparanghel, o pasăre la cuptor cu rozmarin sau cu gambas flambate. De asemenea, îl puteți savura simplu, rece, între prieteni, la aperitiv. Capacitate: 75 cl Grad alcool: 13 % VOL...
Franța, Les Riceys Bas
...Assemblare de excepție și an prestigios... O plăcere rară. Vizual: Rochia este de un galben luminos, cu reflexii strălucitoare. Bulele sunt fine, iar degajarea lor este subtilă. Olfactiv: Este marcat de un fructat plăcut, cu note florale și o foarte frumoasă eleganță între aromele de fructe albe, dar și cu efuziunile de citrice. Nasul este subtil și de o frumoasă armonie. Gustativ: În gură, acest vin are o eleganță deosebită, cu o mare prospețime.
Franța, Furiani
...INGREDIENTE Ciocolată cu lapte 33,6% (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), canistrelli (făină de grâu, vin alb, rachiu, ulei de floarea-soarelui, sare), feuilletine (făină de grâu, zahăr, grăsime lactată anhidră, proteină din lapte, sare, făină de malț de orz, praf de copt: E500II), fructe uscate (migdale, alune), sirop de glucoză, citrice, sorbitol, fructul pasiunii, ceai (rooibos, nepita, fenicul, mentă), rom, pastă de migdale, smântână UHT, gluten, coloranți naturali. Referință: EC240LAIT...
Franța, Passa
...60% Carignan 30% Syrah 10% Grenache Noir Ce vin făcut din carignan, syrah și grenache noir, cules la maturitate optimă, provine din vieți vechi, situate pe soluri argilo-sablonoase, la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome de fructe roșii, cum ar fi coacăze negre și zmeură. În gură, un vin moale, proaspăt, fructat și gustos. Se savurează încă de la aperitiv, alături de o friptură, o mâncare prietenoasă sau o masă pe fugă. Certificare: bio...
Franța, Saint-Loubes
...Un vin proaspăt și fermecător. Rezultatul unui amestec de Sémillon, Sauvignon Blanc și Sauvignon Gris pe terroir limono-sanduros, acest vin oferă arome de fructe albe, exotice și sărate. Cu sticla sa albastră unică, încântă privirea și invită la savurarea unui platou de fructe de mare pe terasa unui vechi port. Culoare: Alb AOC: Bordeaux Blanc Sec Vii: Terroir limono-sanduros Vinificare: Îmbătrânire pe drojdie fină în cuvă 2 luni...
... alcoolic poate fi ridicat. Vinurile obținute prezintă arome de fructe coapte și condimente. Aptitudini culturale și agronomice Prunelard N este o soi de struguri cu o productivitate scăzută și destul de viguros, cu o portare erectă, care poate fi condus prin tăiere lungă. Elemente de descriere Identificarea se bazează pe: - extremitatea tulpinii tinere care prezintă o densitate mare de fire de păr...
Franța, Paris
... % Pinot Noir (VR)\n25 % Chardonnay (VR)","DESCRIPTION":"Alianța caracterului Pinot Noir și a fineții Chardonnay-ului, demi-butelia este surioara mai mică a sticlei și a magnum-ului din cuvée-ul nostru '' BRUT PRESTIGE'' care vă va încânta datorită aromelor sale subtile și fineții bulelor.","ASPECT VISUAL":"O efervescență frumoasă, culoare galben pai. Nas foarte elegant de fructe roșii, brioche și piersici.","ASPECT GUSTATIF":"Efervescență moale și plăcută. Vin caracterizat printr-o lungime frumoasă în gură. Finalul se face pe o notă acidulată care prelungește plăcerea."}...
...Nucile din Brazilia CROC'ELLA ne vin direct din Brazilia. Nucile din Brazilia sunt perfecte pentru o mică gustare, totuși se recomandă să consumați 2 sau 3 pe zi. Nucile din Brazilia aduc o notă crocantă în deserturi, precum și în preparatele sărate. CROC'ELLA, distribuitor și furnizor de fructe uscate, măsline și antipasti în regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur, mai exact în departamentul 13, la...
Franța, PARIS
...Ce vin mono-cépage, provenit din cele mai vechi vii ale noastre, se remarcă prin bulele sale fine și ușoare. La nas, este o explozie de arome: note de rășină de pin și miere. Un vin mare, intens și savuros, cu arome de fructe de pasiune și caramel. Acest Champagne vă va surprinde prin caracterul și eleganța sa. Ideal pentru aperitiv, pentru a însoți peștele, dar și platourile de brânzeturi. 100% chardonnay BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU Medalie de Aur Gilbert și Gaillard 2014...
Franța, Parnac
...Cahors intens și complex Acest vin de culoare profundă este expresiv și armonios; nasul său complex evocă coacăze negre, condimente și fructe prăjite. Este cărnos și puternic în gură, iar calitatea sa catifelată este dovada stăpânirii perfecte a tehnicilor de învechire în stejar. Aromele de fructe negre, lemn dulce și ciocolată completează expresia plină a vinului. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la 15-16°. Sugestii de acompaniament: foie gras de vânat, trufe, ciuperci de pădure, tournedos, miel hrănit cu lapte.
Franța, Fraisse Des Corbieres
... prunile pentru a aromatiza. Domeniul Cardona elaborează Morèéum dintr-o selecție de vinuri roșii din Terroir-ul Corbières, care învechesc în butoaie de stejar într-o peșteră naturală. Această aromă puternică de vin învechit îndelung este îndulcită de mierea de garrigue, iar reducția de suc de mure sălbatice evocă iluzii de plimbări printr-o pădure plină de magie și mistere.
Franța, Cissac Medoc
...Paritate în soiurile de struguri între un amestec de Cabernet Sauvignon și Merlot. Arome de lemn ușor, fructe mici roșii și negre. Structurat, dar rotund, acest vin este armonios și catifelat, cu un final frumos.
...Degustare: O intensitate frumoasă, culoare rubin adânc. Arome de fructe roșii (cireșe, căpșuni), cu nuanțe vegetale și picante. Catifelat și fructat. O armonie mătăsoasă și intensă. IGP OC: Merlot...
... Distilare în vase de 5000 de litri. Distilare în vase de 1000 de litri și 5000 de litri Distilare în caisson de 28 m3. Distilare în caissons de 16 m3 și 28 m3 Alambic pentru alcool. Distilare de alcool: toate fructele, vin, bere…...
Produse corespunzătoare
Rezervor de distilare din oțel inoxidabil
Distilare
Franța, Saint Christol De Rodières
...100% Oțet de vin organic*, must de struguri concentrat și fiert. * Produs obținut din Agricultura Organică - Fără Caramel - Fără Conservanți, Fără Alergenii - Nepasteurizat A se folosi în dressinguri, salate, legume crude și marinări. De asemenea, este util pentru deglazarea ficatului de vițel, ca glazură pe deserturi și salate de fructe. Acest produs este disponibil și în sticle de 25, 50 cl, cuburi de 3-5-10 litri, butoaie de 220 litri și în containere la cerere.
Franța, Thiais
...Această mașină de umplere sub vid este singura care are caracteristici de performanță profesională, cu o capacitate de aproximativ 250 de sticle/oră, foarte ușor de utilizat și cu dimensiuni compacte. Ideală pentru lichide precum: vin, ulei, sos de roșii, lichioruri, sucuri de fructe și produse chiar și cu densitate mare (schimbarea accesoriilor este necesară). Caracteristici Producție: aproximativ 180/200 sticle (750ml)/h...
Franța, Villefranche Sur Saône
... consum: Sistem de robinet fără retur de aer care asigură o umplere etanșă. Stocare și transport sigure Capac blocabil și perfect etanș Conservarea produselor este adesea îmbunătățită în BIB. De exemplu, sucurile de fructe se păstrează 1 an înainte de deschidere și câteva săptămâni odată ce au fost deschise (comparativ cu câteva zile în recipientele „clasice”). Conceptul de BIB datează din 1955...
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Franța, Saint Gilles-Rennes
...UTILIZĂRI Țeavă dedicată pentru rampele de descărcare în lactate: transfer prin aspirație sau prin refoulement. Potrivită de asemenea pentru orice alt lichid alimentar (vin, suc de fructe, apă potabilă...) Flexi NR este o țeavă de calitate alimentară, foarte flexibilă și foarte robustă pentru aspirația și refoulementul tuturor produselor și lichidelor. Este dedicată în principal rampelor de...
Franța, Brive La Gaillarde
...Rochie roșie purpurie cu reflexii violet. Arome foarte fructate: fructe roșii, cireșe, prune, condimente și caracter... un parfum viu, ușor, fluid, echilibrat... cu o finală clară și o lungime frumoasă. Se potrivește ideal cu: cârnați cu mere, miel, vită din Limousin, piept de rață...
Franța, Paris
...Rhum Vieux XO Hardy este produs din trestie de zahăr situată în inima peninsulei Caravelle și împrejurimile acesteia, pe coasta Atlanticului. Având o vârstă de cel puțin 6 ani, acest rom vechi a dobândit o frumoasă maturitate și oferă o concentrare foarte bună de arome, dominate inițial de note de fructe uscate (prune, smochine, curmale, migdale) și de fructe coapte (tartă tatin). Apoi, note intense de păstaie de vanilie vin să complexifice acest nectar magnific. În gură, această paletă aromatică se desfășoară îndelung, cu o foarte frumoasă rotunjime.
Franța, Chalonnes Sur Loire
... avantaje: • Calitate a sucului: Sistemul de drenaj permite obținerea de sucuri cu puține nămoluri (doar 2-3%), ușor de filtrat și stabilizat. • Productivitate: Timpul mediu de ciclu de presare este de 1h30 pentru o presiune maximă de 2 bari. • Randament: rata de extracție variază între 70% și 75% în funcție de soiurile de mere și fără enzime. • Igienă: Toate componentele presei care vin în contact...
Franța, Rivarennes
Producător de pere tapate din Rivarennes și mere tapate exclusiv în cuptor cu lemne. Producător de pere și mere tapate rehidratate în vinuri din Loire. Producător de fructe rehidratate în vinuri din Loire. Producător de vin de Hypocras. Fabricant de gemuri de pere tapate cu vinuri din Loire. Fabricant de confituri de vin. Fabricant de cremă de pere tapate (lichior). Avertisment: consumul excesiv de alcool este periculos pentru sănătate.
Franța, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET este un specialist în Pruneau d'Agen, cu, fără sâmbure, umplut, cu ciocolată, cu vin, în sirop, în cremă, în pulpă fără zahăr adăugat. Contactați-ne prin email la MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Oferim caise, ananas, smochine, căpșuni, mango deshidratat. Aceste fructe se alătură afinelor (sau merișoarelor), mere, pere, piersici, papaya deshidratată, ghimbir și kumquat confiat din...
Franța, MONTREDON CORBIERES
Specializată în transformarea produselor din mare, MERISUD își distribuie preparatele sub două mărci, Richesses de la Mer, la raioanele proaspete, sau Armand Blot, la raionul de delicatese. Aproape cincizeci de referințe poartă marca bucătăriei mediteraneene. Pastis, Cognac, roșii, șofran, fenicul, vin alb, ulei de măsline... Cu un conținut minim de 50% pește, se regăsesc în fruntea listei crema...
Franța, Beziers
...INNO'VO stăpânește procesul de ambalare aseptică și comercializează sucuri de fructe, vin și alte băuturi inovatoare în pungi Stand up de 1,5L, 3L sau 5L cu robinet aseptic, sub Marcă de Distribuitor (MDD) și sub marca proprie "Les Fées Bio".
Compania CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO oferă un sortiment de gemuri, miere, confituri de vin și delicatese din Sauternes pentru clienții săi profesioniști. Fructele și legumele provin de la producători locali și sunt selectate în stadiul de maturitate optimă pentru a fi apoi transformate în gem. Fructele și legumele sunt sortate manual, tăiate cu cuțitul pentru a păstra textura și gustul, iar gătirea se face în cazan la foc mare.
Franța, Port-saint-louis-du-rhône
... roșii cu midii, cu anșoa, cu pește și mousse-urile: mousse de somon, de ton cu ierburi fine, de macrou cu vin alb, de sardine cu whisky, anșoa, tapenade, rouille,... Produsele noi: couscous de pește cu legume, calamar cu broccoli sos de crustacee, calamari gătiti cu vin.
Franța, Les Églisottes-Et-Chalaures
.../100 Château Brande-Bergère Cuvée O’Byrne 2009. Ea a scris în special: „Acest vin se încadrează într-o categorie mult superioară prețului său în ceea ce privește plăcerea resimțită. Este plin de fructe și farmec... Este incredibil de concentrat, cu taninuri topite și un lemn discret. Mi-a plăcut în mod deosebit bogăția sa în gură și prospețimea în final.” Mai recent, agenția de evaluare...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play