...Această magnifică compotă este făcută din căpșuni, zmeură și afine de calitate superioară, cu o notă de zahăr, lămâie, scorțișoară și vin spumant alb. Recomandată pentru cei care apreciază diferența și gustul mai rafinat.
CĂPȘUNI, ZMEURĂ, AFINE, ZAHĂR, VIN SPUMANT ALB, LĂMÂIE ȘI SCORȚIȘOARĂ
210g...
...Vinul rosé Orelhão este un vin tânăr, ușor gazificat și moale la degustare. Cu arome florale și fructate, este un vin viu și persistent. Excelent ca aperitiv, se potrivește cu orice masă, în special cu preparate din pește, fructede mare și bucătărie chineză.
...Preț: 16,99 € (TVA inclus la cota legală în vigoare)
Denominație: Vin Verde DOC
Recolta: 2017
Titlu Alcoometric: 13 % vol.
Descriere: Prezintă o culoare galben deschis, cu aromă defructe citrice și note delicate de condimente… care ne duc cu gândul la ținuturi îndepărtate… vanilie și scorțișoară… Este un vin complex, cu o bună structură în gură, persistent și cu multă plăcere de degustat.
Asocieri: Excelent pentru a acompania preparate din carne albă, cum ar fi pui și rață, pește la cuptor și brânzeturi intense. Trebuie servit între 10 și 12 °C.
...Numai ingredientele esențiale pentru această rețetă tradițională portugheză: Cod, ceapă, ulei de măsline și sare, doar pentru conservare și pentru a evidenția aroma peștelui. Rețeta adevărată, foarte simplă, de cod în stil portughez.
O conservă de foarte bună calitate, care păstrează bine gustul și textura peștelui.
Se savurează pe o felie de pâine prăjită, eventual frecată cu un cățel de usturoi și un pahar devin alb.
Ref COLI-008
În Stoc / Expediere Imediată
Plată securizată cu cardul sau PayPal
Livrare în 4 zile în Europa, începând de la 9.90€
Schimb sau rambursare în termen de 30 de zile...
...Casta Loureiro
Culoare citrină și arome citrice cu note florale. Proaspăt, cu un gust armonios. Aciditate echilibrată.
Excelent pentru a acompania mâncăruri ușoare, aperitive, preparate din pește, carne albă și fructede mare.
Se servește la 8ºC și 10ºC.
12% vol. 750ml...
...Destalo Vinho Verde Tinto
Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust defructe sălbatice și nuanțe de citrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F).
Destalo Vinho Verde Red
Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust defructe sălbatice și nuanțe de citrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F).
...SEMINȚE ȘI GRĂSIME ANIMALĂ PENTRU CONSUM UMAN ȘI INDUSTRIAL. VIN, ULEI DE MĂSLINE, SUCURI DEFRUCTE DIVERSE, PULPĂ DEFRUCTE, CÂRNĂCIOARE, PESCĂRI A GRANEL, CONSERVE, ALIMENTE TRANSFORMATE.
Alte produse: ÎMBRĂCĂMINTE, LEMN, DERIVATE DIN PETROL, BIOMASE, BIOCOMBUSTIBILI.
Căutați un partener pentru a vă ajuta să comercializați produsele pe piața internațională sau să importați dintr-o țară specifică? Contactați-ne!
NORDESTE a fost fondată în 1990. Activitatea NORDESTE s-a concentrat exclusiv pe aceste două unități industriale: moara de ulei de măsline și linia de ambalare, precum și pe sectorul fructelor preparate. Ne-am extins gama de produse, preluând o fabrică tradițională din regiune de dulciuri și specialități de miere și fructe în Vinde Porto. Pentru a garanta acest produs excelent, ne asigurăm în...
...Suntem o nouă companie portugheză, iar obiectivul nostru este să promovăm produsele portugheze în întreaga lume. Negociem cu China, Rusia, Ucraina și multe alte țări urmează în curând. Cu rețeaua noastră de contacte, oferim partenerilor noștri o modalitate de a-și vinde produsele în toate colțurile lumii. În ceea ce privește raportul calitate/preț, mâncarea și vinul portugheze sunt cele mai bune, așa că ne asigurăm că clienții noștri obțin cele mai bune produse la cel mai bun preț. Exportăm vin, ulei de măsline, cafea boabe, jambon, portocale, fructede mare, grâu, hrișcă, porumb și miere.
O afacere constă în producția de lichioruri pe bază defructe (proprie producție) roșii, printre altele, elaborate în băutură spirtoasă devin verde, fructele fiind în marinare în băutură spirtoasă mai mult de șase luni, iar de la producție până la îmbuteliere este un proces de 12 luni. Elaborarea lichiorurilor este artizanală și limitată la producția fructelor. Aromele variază de la zmeură, mur, măr, clementină, kiwi, afine, fructul pasiunii, cafea, afrodisiac, eucalipt, castan și lămâie.