Franța, Olivet
...Referință 3380390100205 Cuscusul complet se consumă cald, fie singur, fie ca garnitură pentru legume sote și carne cu sos de roșii, sau rece, în salată. Se calculează aproximativ 60 g de cuscus per persoană. Puneți cuscusul într-un bol și turnați deasupra aceeași cantitate de apă clocotită. Acoperiți și lăsați să se umfle timp de 5 minute. Desfaceți boabele cu ajutorul unei furculițe.
Franța, Paris
... traditional servit la cina se numeste Thiéré mboum, fiind preparat delicios cu carne si peste afumat, insotit de couscous din mei! Foarte bun pentru deficienta de fier, Nebeday este adaugat si in terciuri. In Niger, este Kopto, un preparat traditional consumat in toata tara! Frunzele sunt fierte la abur sau in apa, la care se adauga pasta de arahide si condimente, fiind insotite de cereale locale.
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, La Rochelle
...Această muștară a fost fabricată din alge atlantice și te va însoți în timpul meselor tale, în special cu carne albă, vinaigrette și bază de sos. Greutate: 0,100 kg...
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Marseille-14e-Arrondissement
...4 rețete naturale (fără conservanți, fără coloranți, fără arome artificiale) certificate AVS de fabricație franceză : - ravioli cu carne de vită în sos italian - ravioli în sos de roșii - ravioli bolognese - cannelloni. O gamă pentru întreaga familie, pe care copiii o apreciază în mod special. Totul este reunit pentru a ne delecta! http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
Produse corespunzătoare
Deliciile lui Yemma
Deliciile lui Yemma
Franța, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: distribuitor de păsări și vânat la Rungis. Vânat: căprioară, cerb, mistreț și căprior. Vânat mic: rață, iepure de câmp, fazan. Specialități: păsări în sos, păsări la grătar, păsări de fermă și porționări Label Rouge, pui de fermă din toată Franța, găini, piei de rață, porumbei, friptură (friptură la grătar și friptură gătită). EUROVOLAILLES oferă și purceluș și porționarea acestuia...
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Franța, Bréal-Sous-Montfort
...preparate gata, gustări, produse sărate și produse nutriționale. SOLINA furnizează ingrediente aditive funcționale, supă, bază de sos, arome, amestecuri aromatice și coloranți pentru întreaga gamă de mezeluri și industria peștelui. SOLINA este prezentă în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, având un total de 11 unități de producție și 11 centre de Cercetare și Dezvoltare în 17 țări.
Franța, Saint-Martin-De-Seignanx
... - baze culinare: orez prefiart, supe și fonduri de sos - condimente pentru carne, mezeluri - arome de pește - condimente, ierburi naturale, legume deshidratate, marinade - arome pentru snacks-uri, - baze culinare, condimente, marinade, legume deshidratate și produse pentru gătit tehnic pentru hoteluri și restaurante.
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
... grossist alimentar în Europa și în întreaga lume. Oferim toate tipurile de băuturi: Coca-Cola, Fanta, Orangina, Sprite, Oasis Tropical, Pepsi Cola…… Oferim, de asemenea, produse congelate: Carne Bovine, Carne Halal, Legume…. Toate produsele uscate, Sos Nawel’s, Sos Colona, Chips…… Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta la serviciul comercial la + 782725884 sau prin e-mail: info...
Franța, BEDARRIDES
... distribuitorii din retailul mare. Activitatea noastră regională este complet artizanală, ceea ce ne permite să obținem o calitate superioară a produselor noastre: gnocchi, specialitate cu cerneală de sepie, tagliatelle, tagliatelle cu busuioc, girelle cu spanac, ricotta, cannelloni cu carne, sos de roșii gătit, sos de roșii cu busuioc, sos de roșii cu măsline.
Franța, Paris
... Tropical, Pepsi, Tango. De asemenea, oferim produse congelate: Carne de vită, Carne halal, Legume. Toate produsele uscate, Sos Nawel’s, Sos Colona. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la serviciul comercial la 06 05 54 70 36 sau prin e-mail: contact@an-distribution.com...
Franța, Chanceaux Sur Choisille
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play