Franța, Fraisse Des Corbieres
...Hydromel dulce cu miere de garrigue, sticlă din gresie de 75 cl, adică 23,20 € /l Cea mai veche băutură fermentată a Umanității: Neolitic, care nu s-a pierdut niciodată. Datorăm perpetuarea sa din secolul 19 până în secolul 20 bretonilor și alsacienilor care nu au încetat niciodată să o elaboreze cu mierea lor locală. Principiul este simplu: apă de izvor, miere și drojdii naturale, care...
Franța, Paris
... Odată ce este în formă cristalină, zdrobim apoi cristalele de Cannabidiol pentru a forma o pulbere care poate fi utilizată eficient și distribuită uniform în formulările de produse. Proprietăți 99% + Cannabidiol (CBD) Solubil în ulei Inodor, fără gust, adevărată moleculă unică Analiză microbiologică Total aerobe < 2000 ufc/g Drojdii și mucegaiuri < 200 ufc/g E. Coli: Negativ Salmonella: Negativ Analiză contaminanți Metale grele: Nedetectate (ND) Plumb: ND Arsenic: ND Solvenți reziduali: ND Ambalare En-gros: 1, 5, 10, 25, 50, 100...
Franța, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT sau 1/2 sec AOP Metodă Tradițională VINIFICARE: Saumur Brut este elaborat conform metodei tradiționale. Acest vin beneficiază apoi de un proces de maturare pe drojdii important de 24 de luni în cramele noastre subterane: această alegere calitativă ne permite să obținem o finețe mare a bulelor și o eleganță aromatică. Această asamblare originală între Chenin Blanc, Cabernet Franc și...
Franța, Capdenac Gare
...STIMYL asociază ciuperci și drojdii care oferă beta-glucani. Beta-1,3 / 1,6-glucani: 195 mg Maitake: 2880 mg Shiitake: 1200 mg...
Franța, Gujan Mestras
...La ETS SGM, exportăm berile de la berăria Laca Boïates Stabilită de mai mulți ani în Bazinul Arcachon, berăria de familie Laca Boïates își continuă dezvoltarea. Bere de calitate, fabricată din ingrediente naturale: apă, malțuri, hamei și drojdii, care o fac „vie”, poate fi acum degustată în întreaga lume de către iubitorii de produse de calitate fabricate în Franța.
Franța, Soing-En-Sologne
...Vin de soif. Fermentații cu drojdii indigene fără aditivi. Macerare de 3 săptămâni. De băut cu prietenii! Domeniu: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Denominație: VIN DE FRANCE Regiune: BORDEAUX Culoare: Roșu Struguri: 15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Mod de cultură: Bio Caracter: Ușor/Fruity Conținut: 75cl An de recoltă: 2020 Greutate: 1 kg...
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Presare delicată a 3 selecții de struguri paserilați și botritizați. Fermentare în butoi de stejar, urmată de o îmbătrânire de 12 luni pe drojdii fine pentru a extrage o structură aromatică complexă. APPELLAȚIE : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTE DE DEGUSTARE : Robă strălucitoare și aurie. Complexitate...
Franța, Caudiès De Fenouillèdes
...Culoare: 100% Chardonnay. Elaborare: Macerație peliculară de 20 de luni în jară de 5hl din pământ argilos, apoi presare și finalizarea maturării timp de 10 luni în butoaie de 5hl pe drojdia cuvée-ului Altitude. Comentarii de degustare: Nas fumos cu note de băuturi spirtoase, gura oferă toată bogăția notelor oxidative ale Chardonnay-ului maturat pe drojdii: nuci, pâine de condimente, curry, miere. Vivatatea și amăreala taninurilor aduc prospețime acestui vin complex. Se recomandă a fi servit bine răcit. Anul recoltei disponibil: 2018...
Franța, Laure-Minervois
...Vin alb sec cu note de fructe de caise și bogăție datorită învechirii pe drojdii totale.
Franța, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SOIURI\nChardonnay 100%\n\nVINIFICARE\nDupă recoltarea strugurilor și presarea acestora, fermentația alcoolică se desfășoară natural cu drojdii indigene: 30% în butoaie de stejar și 70% în cuve inox cu temperatură controlată. Acest proces lung și natural va conferi vinului mai multă complexitate. Fermentația malolactică se va desfășura, de asemenea, natural. Maturarea durează...
Franța, Saint-Loubes
...Un Bordeaux alb fructat și rotund, rezultat dintr-un amestec de Sémillon, Sauvignon Blanc și Sauvignon Gris. Născut pe un terroir limono-argilos, este recoltat la plină maturitate pentru a garanta un buchet de arome. Vinificat în cuvă inox, un maturare de două luni pe drojdii fine îi conferă suplețea și rotunjimea. Culoare: Alb AOC: Bordeaux alb sec Vii: Terroir limono-argilos Vinificare: Maturare 2 luni pe drojdii fine Recompense și medalii: 91-89/100 Wine Enthusiast...
Franța, Brue Auriac
...Nume BASTIDE DE FAVE – REZERVA PRIORY Culoare Rosé Denominație AOP Coteaux Varois en Provence Struguri Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV 13% vol. Vinificare Macerație: pre-fermentare la rece, Fermentare la 18°C Fermentare și maturare pe drojdii în butoaie de stejar (300 L) timp de 8 luni Note de degustare: Nasul exprimă note delicioase de coji de portocale confiate și piersici albe...
Franța, Saint Ave
...PROBIO este un biocid (produs chimic toxic pentru microorganisme) cu spectru larg. Acesta distruge organismele dăunătoare (bacterii, ciuperci, drojdii, alge, mucegaiuri…) pe instalațiile de vopsire cu apă, precum și pe sistemele de apă de răcire industriale, băi de tratament de suprafață etc. Acest produs permite, așadar, dezinfectarea apei. PROBIO este un biocid foarte eficient pentru a trata...
Franța, Le Puy Ste Reparade
... potențialul marelui nostru terroir. VINURILE NOASTRE: Vinificăm în mod tradițional, cu maturare pe drojdii fine, fermentație lungă la rece, gestionarea oxigenării și a temperaturilor, aporturi limitate de sulfite și de inputuri. Aici, cuvântul de ordine este: strugurele mai întâi! CAVITATEA: Simbol al locului, turnul nostru de vinificare pe 4 etaje este un concept unic în Franța. Inovatoare, permite o vinificare prin gravitate într-un spirit de calitate: "Aici, coborâm în mod circular, cu blândețe". Obiectivul nostru: a oferi vinuri de plăcere și de împărtășire...
Franța, Verrieres En Anjou
NATURAL este o companie franceză înființată în 2010, situată în Valea Loarei, aproape de Angers. NATURAL este specializată în distribuția de ingrediente naturale și funcționale pentru industria suplimentelor alimentare în Franța și în Europa. Certificată ISO 22000 și ECOCERT, NATURAL oferă mai multe game de produse de calitate convențională sau de origine biologică: * Extracte vegetale, pulbere de plante * Aminoacizi vegani, * Drojdii naturale, * Probiotice, * Vitamine, * Minerale, * Capsule vegetale goale (HPMC).
Franța, Colombelles
...uleiuri esențiale, drojdii, minerale, probiotice și vitamine. Inodry oferă diferitele sale soluții pentru sectoare precum alimentația, suplimentele alimentare, industria farmaceutică și cosmetică, precum și nutriția animală.
Franța, Villeurbanne
... bioproceselor în bioractoare autoclavabile sau de uz unic, în fermentație (bacterii, drojdii) sau cultură de celule - Optimizarea bioproceselor pe parametrii în upstream sau downstream - Creșterea la scară a bioproceselor: determinarea parametrilor, studiu de fezabilitate. Echipa noastră vă poate consilia și interveni pe site-urile dumneavoastră. Platforma noastră poate găzdui colaboratorii...
Franța, Blagnac
LALLEMAND este o companie specializată în activitatea de drojdii. A început activitatea în anii 1970 cu producția de drojdii și drojdii de vin. În anii 1980, LALLEMAND a creat o ramură europeană, urmată de ramuri în Statele Unite, America de Sud, Africa de Sud, Australia și Asia. De la începutul anilor 2000, accentul a fost pus pe dezvoltarea piețelor și a unor produse noi legate de industriile...
Franța, BEZIERS
HULINE SA este specializată în distribuția și comercializarea de furnituri, materiale și echipamente pentru domeniul alimentar, cum ar fi: brutării, patiserii, gelaterii, restaurante ... Oferim o gamă întreagă de produse, cum ar fi adjuvanți, făinuri, drojdii, unturi, arome, coloranți, decorațiuni ... Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați și vom răspunde cu eficiență la toate cererile dumneavoastră.
Franța, Etampes
SORDALAB distribuitor de kituri pentru lucrări practice și material viu: sordaria, drosofile, ouchterlony, drojdii, drosofile, euglena adaptate nevoilor profesorilor de SVT. O gamă de peste 5000 de referințe. Este, de asemenea, o echipă de consultanți regionali care acoperă întreaga Franță metropolitană și Corsica. Mai mult decât simple vânzări, aceștia sunt consultanți biologi specializați care vă susțin și vă consiliază în manipulările dumneavoastră. Descoperiți oferta SORDALAB pe site-ul oficial, care vă va oferi în curând posibilitatea de a plasa comenzi online.
LALLEMAND PLANT CARE dezvoltă, produce și comercializează drojdii, bacterii, ciuperci și derivate de microorganisme menite să îmbunătățească nutriția și sănătatea plantelor pentru o agricultură performantă și durabilă: Agronomie Spații verzi profesionale Culturi mari și culturi industriale Legumicultură, horticultură și pepiniere Vie și pomi fructiferi LALLEMAND PLANT CARE a fost înființată în...
Franța, Fontanes
Braseria RATZ produce beri artizanale în Sud-Vest, un teritoriu de tradiție. Berea RATZ este o bere cu caracter, nepasteurizată. Rețeta berilor RATZ este unică datorită selecției de drojdii. Distribuim berile noastre prin intermediul distribuitorilor în principal în Franța și în Europa.
Franța, SERVIAN
LA LITTORALE este specializată în producția și distribuția de produse oenologice, cum ar fi drojdii, enzime și produse de vinificare. Apartenența noastră la Grupul ERBSLÖH, specialist în tehnologiile băuturilor, precum și parteneriatul nostru de lungă durată cu grupul DSM, specialist în biotehnologii, ne-a permis să ne diversificăm în lumea industriei băuturilor. Acum intervenim în domeniul sucurilor de fructe, berii și băuturi spirtoase, unde ne concentrăm soluțiile pe biotehnologii, produse de stabilizare și clarificare.
Franța, Maisons-Alfort
Biospringer produce ingrediente naturale pe bază de drojdie pentru industria agro-alimentară. Biospringer oferă extracte de drojdie, drojdii inactive, drojdii autolizate, coji de drojdie, pentru a îmbunătăți profilul aromatic al alimentelor cu baze aromatice naturale, note umami și kokumi, precum și soluții pentru reducerea sodiului și reducerea grăsimilor.
Când strugurii ajung la maturitate, conțin zaharuri. Acestea sunt astfel transformate de drojdiile indigene în alcool și glicerină, cu producerea de dioxid de carbon. Aceste drojdii sunt prezente în vii, pe struguri și oferă vinului toată tipicitatea sa. Este nevoie de aproximativ 17 g de zahăr pe litru de suc pentru a produce 1 grad de alcool. Pentru vinurile albe, strugurii sunt introduși...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play